Pouzdan PC servis Sarajevo

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
Kataklinger

#1 Pouzdan PC servis Sarajevo

Post by Kataklinger »

Pozdrav,

Preporuka za pouzdan PC servis u Sarajevu. Treba mi neko strucan i ko zna posao i ko ce odradit ono sto i jest u kvaru bez zakidanja...ne pada mi na pamet da nosim laptop u ovlasteni servis jer su bezobrazni i preskupi.
shandrprcSA

#2 Re: Pouzdan PC servis Sarajevo

Post by shandrprcSA »

a sta je u pitanju?
febo_acm

#3 Re: Pouzdan PC servis Sarajevo

Post by febo_acm »

Kataklinger wrote:Pozdrav,

Preporuka za pouzdan PC servis u Sarajevu. Treba mi neko strucan i ko zna posao i ko ce odradit ono sto i jest u kvaru bez zakidanja...ne pada mi na pamet da nosim laptop u ovlasteni servis jer su bezobrazni i preskupi.
Jedino ti ovlasteni servis moze dati garanciju na popravku i dijelove. Sve ostalo tanko, medjutim najbolje je da kazes u cemu je tacno problem.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Maharadza

#4 Re: Pouzdan PC servis Sarajevo

Post by Maharadza »

KimTec u nedžarićima, garancija na opravku i ugrađene dijelove 3 mjeseca, svi ostali su pijačari i "rizik" pa ti vidi! :wink:

Inače, davno nekad nosio svoj LG LCD monitor kod njih, očekivao barem 100KM, ali izađe opravka 55KM što je prihvatljivo, +nakon mjesec dana opet počelo zezati, vratim monitor, OPET ga oprave i naravno bez da sam MARKE dodatno platio! :thumbup:
damskot

#5 Re: Pouzdan PC servis Sarajevo

Post by damskot »

http://www.network.co.ba/web/

Trg međunarodnog prijateljstva br. 11,
Alipashino C faza ..

Realni su sa cijenama za male korisnike a pravo su gotivni sa popustima na veliko za firme .
GaRGa

#6 Re: Pouzdan PC servis Sarajevo

Post by GaRGa »

xamp

#7 Re: Pouzdan PC servis Sarajevo

Post by xamp »

http://asc.ba/
Post Reply