Pozdrav,
Preporuka za pouzdan PC servis u Sarajevu. Treba mi neko strucan i ko zna posao i ko ce odradit ono sto i jest u kvaru bez zakidanja...ne pada mi na pamet da nosim laptop u ovlasteni servis jer su bezobrazni i preskupi.
Pouzdan PC servis Sarajevo
Moderator: Benq
-
shandrprcSA
#2 Re: Pouzdan PC servis Sarajevo
a sta je u pitanju?
-
febo_acm
#3 Re: Pouzdan PC servis Sarajevo
Jedino ti ovlasteni servis moze dati garanciju na popravku i dijelove. Sve ostalo tanko, medjutim najbolje je da kazes u cemu je tacno problem.Kataklinger wrote:Pozdrav,
Preporuka za pouzdan PC servis u Sarajevu. Treba mi neko strucan i ko zna posao i ko ce odradit ono sto i jest u kvaru bez zakidanja...ne pada mi na pamet da nosim laptop u ovlasteni servis jer su bezobrazni i preskupi.
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
- Maharadza
#4 Re: Pouzdan PC servis Sarajevo
KimTec u nedžarićima, garancija na opravku i ugrađene dijelove 3 mjeseca, svi ostali su pijačari i "rizik" pa ti vidi!Kataklinger wrote:Pozdrav,
Inače, davno nekad nosio svoj LG LCD monitor kod njih, očekivao barem 100KM, ali izađe opravka 55KM što je prihvatljivo, +nakon mjesec dana opet počelo zezati, vratim monitor, OPET ga oprave i naravno bez da sam MARKE dodatno platio!
- damskot
#5 Re: Pouzdan PC servis Sarajevo
http://www.network.co.ba/web/
Trg međunarodnog prijateljstva br. 11,
Alipashino C faza ..
Realni su sa cijenama za male korisnike a pravo su gotivni sa popustima na veliko za firme .
Trg međunarodnog prijateljstva br. 11,
Alipashino C faza ..
Realni su sa cijenama za male korisnike a pravo su gotivni sa popustima na veliko za firme .
- xamp
#7 Re: Pouzdan PC servis Sarajevo
http://asc.ba/Kataklinger wrote:Pozdrav,