Potvrda o prebolovanoj Coroni

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
DarkSoul

#1 Potvrda o prebolovanoj Coroni

Post by DarkSoul »

Dali zna neko od vas kako to izgleda i gdje se dobija?
Dolazi mi cura iz Tuzle koja je prelezala covid u Svicarsku, gdje moze potvrdu za to izvadit, jos bolje ako neko moze sliku da postavi kako izgleda ta potvrda uopste?? :roll:
Hvala unaprijed :thumbup:
stubrijez

#2 Re: Potvrda o prebolovanoj Coroni

Post by stubrijez »

Nema to... vakinisite se ljudi svakako ce vam doc na red kad-tad.Ili sjedite kod kuce...
zigubigule

#3 Re: Potvrda o prebolovanoj Coroni

Post by zigubigule »

DarkSoul wrote: 02/11/2021 15:44 Dali zna neko od vas kako to izgleda i gdje se dobija?
Dolazi mi cura iz Tuzle koja je prelezala covid u Svicarsku, gdje moze potvrdu za to izvadit, jos bolje ako neko moze sliku da postavi kako izgleda ta potvrda uopste?? :roll:
Hvala unaprijed :thumbup:
Dom Zdravlja ili zdravstvena ustanova u kojoj je bila prijavljena prilikom bolovanja.

Nemoj mi reci da ti je cura isla na privatni antigenski i lezala 15 dana u kuci bez da se nadleznim javnim organima javila, molim te.
DarkSoul

#4 Re: Potvrda o prebolovanoj Coroni

Post by DarkSoul »

Ne ne, ima ona rjesenje o tome svemu iz doma zdravlja, snasli smo se vec i vec je sve prevedeno na njemacki.

Dobila je i potvrdu od kucne doktorice i to je prevela.

Nije mi cura „cura“ nego sam mislila onako na djevojku koja dolazi pa sam rekla cura :-D

Uglavnom sce rijeseno, Svicarci vec njen prwvod ovdje prihvatili i dobila i certifikat da moze u CH scugdje da ulazi bez problema :thumbup:
Post Reply