kontam mijenjati auto, znam da ce biti P206, samo jos biram motor, pa jedno konkretno pitanjce:
zna li neko iz licnog iskustva kolika je potrosnja goriva peugeot-a 206 1.6 115 ks benzinac?
hvala, dobri ljudi
Moderators: _BataZiv_0809, anex
zar se to jos vozakubaJana wrote:alloha!
kontam mijenjati auto, znam da ce biti P206, samo jos biram motor, pa jedno konkretno pitanjce:
zna li neko iz licnog iskustva kolika je potrosnja goriva peugeot-a 206 1.6 115 ks benzinac?
hvala, dobri ljudi
zamisli da ima i takvih ljudi koji kupuju auto zbog sebe i prema svojim potrebamaMIRZA_460 wrote:zar se to jos vozakubaJana wrote:alloha!
hvala, dobri ljudi
Joj al' se ti kofrcis. Hajde ti nama, vrli strucnjace zvani MIRZA_460 reci, prosvijetli nas, kad si vec tako dobar strucnjak za auta...od cega sve zavisi koef. otpora zraka i kod kojeg oblika automobila je po pravilu najbolji i najpovoljniji?MIRZA_460 wrote:zar se to jos vozakubaJana wrote:alloha!
hvala, dobri ljudi