Eto, osim sto sam emiocionalno neuravnotezena, i fizicki sam
Potres mozga i ravnoteza
Moderator: anex
- Ivy
#1 Potres mozga i ravnoteza
Jel neko imao, nazalost, ovo ruzno iskustvo? Naime imala sam potres mozga prosle godine i ustanovljeno mi je audio-vestibularnim testom da centar ravnoteze u lijevom uhu ne reaguje bas najbolje (moram ponoviti testove ponovo ovo ljeto zajedno sa EEG-om i MR-om)... Ako je neko imao slicno iskustvo, kakve su dijagnoze, prognoze, lijecenje, lijekovi? Ista?
Double disbalance 
- Lace
#15 Re: Potres mozga i ravnoteza
kako ja vidim...tebi nema lijekaIvy wrote:Jel neko imao, nazalost, ovo ruzno iskustvo? Naime imala sam potres mozga prosle godine i ustanovljeno mi je audio-vestibularnim testom da centar ravnoteze u lijevom uhu ne reaguje bas najbolje (moram ponoviti testove ponovo ovo ljeto zajedno sa EEG-om i MR-om)... Ako je neko imao slicno iskustvo, kakve su dijagnoze, prognoze, lijecenje, lijekovi? Ista?
Eto, osim sto sam emiocionalno neuravnotezena, i fizicki samDouble disbalance
- Ivy
#16 Re: Potres mozga i ravnoteza
imenjakinjo saludos de MadridLace wrote:kako ja vidim...tebi nema lijekaIvy wrote:Jel neko imao, nazalost, ovo ruzno iskustvo? Naime imala sam potres mozga prosle godine i ustanovljeno mi je audio-vestibularnim testom da centar ravnoteze u lijevom uhu ne reaguje bas najbolje (moram ponoviti testove ponovo ovo ljeto zajedno sa EEG-om i MR-om)... Ako je neko imao slicno iskustvo, kakve su dijagnoze, prognoze, lijecenje, lijekovi? Ista?
![]()
- Lace
#17 Re: Potres mozga i ravnoteza
jes jes...i tebi saludos de saraHevoIvy wrote:imenjakinjo saludos de MadridLace wrote:kako ja vidim...tebi nema lijekaIvy wrote:Jel neko imao, nazalost, ovo ruzno iskustvo? Naime imala sam potres mozga prosle godine i ustanovljeno mi je audio-vestibularnim testom da centar ravnoteze u lijevom uhu ne reaguje bas najbolje (moram ponoviti testove ponovo ovo ljeto zajedno sa EEG-om i MR-om)... Ako je neko imao slicno iskustvo, kakve su dijagnoze, prognoze, lijecenje, lijekovi? Ista?
![]()