Potrebni zlobni savjeti

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Asana

#26 Re: Potrebni zlobni savjeti

Post by Asana »

Ostavi poruku:
Zelim informirati ljubitelje caja sa XX sprata, da caj kojeg nalaze u ovoj kuhinji nije doprinos managementa nasem toplom obroku. Zato ljubazno molim da mene, kao svog redovitog snabdjevaca, blagovremeno obavijestite kada slijedeci put ponestane caja u kuhinji, kako bih Vam mogao dopuniti zalihe iz svojih neogranicenih vlastitih sredstava.

Hvala!

Vama na usluzi,
llllllll
soba
lokal
Visoki Predstavnik

#27 Re: Potrebni zlobni savjeti

Post by Visoki Predstavnik »

dr.Gonzo wrote:Trebaju mi savjeti forumasa, po pitanju licne osvete anonimnom dusmanu sam posla. :evil:
Situacija je sljedeca. U zgradi gdje radim, na spratu je jos oko 30 ljudi, od kojih bar pola ne poznajem osim iz vidjenja (dosta je hladna atmosfera). Imamo i kuhinju, sa puno pregrada u kojoj svako moze drazti nesto svoje. Ja sam u svojoj pregradi prije nekih 2 mjeseca ostavio 3 kesice sa po od 50g caja. I onda sam paralelno pio taj caj, ali jednu kesicu nisam dirao. Nako sto je i ona prosle sedmice dosla na red, primjetioo sam da je skoro prazna. Onda sam se zapitao kakav to debil neko mora biti, pa da ti nesto 20 puta maznjava. Haj jednom da se proba, haj i 5 puta, al ovo mi fakat nije bilo jasno. Il je uzimalo jedno 10 ljudi, il se neko sam redovno posluzivao. Ne znam koja je varijanta gluplja. I onda danas, odem da napravim caj i vidim da u toj, zadnjoj kesi nema ama bas nista. Mislim se, jebo caj, nije u tome stvar, al sve ima neku mjeru :evil:

Kontam sad sta da uradim. Prva mi je ideja da uzmem neki caj za "otvaranje", i fino ga tamo odnese. Pa nek malo konta sto svakodnevno uziva u wc-u. Al' siguran sam da ce neki, od cijenjenih forumasa imati i kreativnije ideje :D
http://www.drphil.com - ovo je stranica tebe i tebi slicne, ako ih uopste ima sa ovakvim razmisljanjem...

Ko ti krade caj i da li ce ta tiranija prestati? To mozes saznati na dole navedenim adresama... Za tvoj slucaj bih preporucio Milana.

http://www.tarotmilan.com

http://www.prorocicaazira.com

Dovoljno zlobni savjeti?
dr.Gonzo

#28 Re: Potrebni zlobni savjeti

Post by dr.Gonzo »

Joj jarane, bas si mi sukno. Jel se osjecas bolje?
kesica sa kesicama čaja :?
e jesi škrtac :lol:
Kesica sa osusenim liscem crnog i zelenog caja. Obicni caj u refuzi. Al kao sto rekoh, nije u pitanju caj (uopste mi nije stalo do njega), vec stvar da te neko pravi budalom, a ja ne volim kad mene neko pravi budalom. I jos sam gledao puno House-a :lol:

Sve bolje od boljeg :lol: Asana :thumbup:
ružmarin-a

#29 Re: Potrebni zlobni savjeti

Post by ružmarin-a »

tim čajevima koji pročišćavaju crijeva, Bekunis i ostali
samo bi učinio uslugu crijevima saradnika :lol:
andrija2007

#30 Re: Potrebni zlobni savjeti

Post by andrija2007 »

babyline wrote:ako trazis vrlo efikasan caj za probavu - laxativ Sena caj, ima i u refuzi. eh kako ces im ponuditi je do tebe :cry:
Jel'to iz iskustva?
Zox

#31 Re: Potrebni zlobni savjeti

Post by Zox »

madnessa wrote:iako se cini grubim traziti nesto poput ovoga svi mi koji smo imali priliku da zivimo sa bezobraznim cimerima ili cimerkama cemo shvatiti. jednostavno ne mozes podnijeti da te neko smatra tolikim levatom da ti kupujes, a da se on stalno sluzi tvojim stvarima... a narocito kad ti sve potrosi dodje ti da vristis. nisam jednom isla s fakulteta ili posla kuci radujuci se necemu sto sam ostavila, te dosla kuci i zastala corak...
A zamisli kako je bilo mom cimeru, on je zivio ne sa jednim bezobraznim cimerom, nego sa nas 5 hahara, samo je on kupovao dorucak, a mi smo ga svi mezili...
Levat :D
madnessa

#32 Re: Potrebni zlobni savjeti

Post by madnessa »

Zox wrote:A zamisli kako je bilo mom cimeru, on je zivio ne sa jednim bezobraznim cimerom, nego sa nas 5 hahara, samo je on kupovao dorucak, a mi smo ga svi mezili...
Levat :D
dobro... on se tu nije mogao nikako drugacije odbraniti nego da se pocne ponasati poput vas...

:kiss:
neko iz mase

#33 Re: Potrebni zlobni savjeti

Post by neko iz mase »

ružmarin-a wrote:
6. rješenje br. 6: može povući tužbu/žalbu i sl. ako se ispostavi da si nešto stavio u paketić a nekom se desi nešto neočekivano - pa i smrt, opet smatram da nisu bezazlene stvari dodatke stavljati u hranu, a i slični su ti
proizvodi široke potrošnje, i možda svak svačije uzima misleći da je njegovo :skoljka:
nek pokusa da ti dokaze da si laxativ stavio upravo radi te osobe, a ne da sam sa vremena na vrijeme procistis crijeva :)

Ono pismo sa cajem iz WC solje nije lose, samo moras ocekivati da ce taj tvoj caj takodje otplivati u WC solji budes li ga nastavio ostavljati u ladici. Ideja je odlicna, samo ce te nuspojave natjerati da ga ostavljas negdje pod nadzorom
tech10

#34 Re: Potrebni zlobni savjeti

Post by tech10 »

andrija2007 wrote:
babyline wrote:ako trazis vrlo efikasan caj za probavu - laxativ Sena caj, ima i u refuzi. eh kako ces im ponuditi je do tebe :cry:
Jel'to iz iskustva?
Ona je regularna uz pomoc Activije.
Experiment13

#35 Re: Potrebni zlobni savjeti

Post by Experiment13 »

vidi kako to profesionalci rade:

http://www.passiveaggressivenotes.com
terra_incognita

#36 Re: Potrebni zlobni savjeti

Post by terra_incognita »

duboka_misao wrote:halali kutiju laksativa :D od srnja niko nije umro
U DM-u čaj sa laksativnim dejstvom "ABFUHRTEE", samo zamijeni vezicu, neka na papiriću piše VOĆNI
jOFLA

Post by jOFLA »

.
Post Reply