Situacija je sljedeca. U zgradi gdje radim, na spratu je jos oko 30 ljudi, od kojih bar pola ne poznajem osim iz vidjenja (dosta je hladna atmosfera). Imamo i kuhinju, sa puno pregrada u kojoj svako moze drazti nesto svoje. Ja sam u svojoj pregradi prije nekih 2 mjeseca ostavio 3 kesice sa po od 50g caja. I onda sam paralelno pio taj caj, ali jednu kesicu nisam dirao. Nako sto je i ona prosle sedmice dosla na red, primjetioo sam da je skoro prazna. Onda sam se zapitao kakav to debil neko mora biti, pa da ti nesto 20 puta maznjava. Haj jednom da se proba, haj i 5 puta, al ovo mi fakat nije bilo jasno. Il je uzimalo jedno 10 ljudi, il se neko sam redovno posluzivao. Ne znam koja je varijanta gluplja. I onda danas, odem da napravim caj i vidim da u toj, zadnjoj kesi nema ama bas nista. Mislim se, jebo caj, nije u tome stvar, al sve ima neku mjeru
Kontam sad sta da uradim. Prva mi je ideja da uzmem neki caj za "otvaranje", i fino ga tamo odnese. Pa nek malo konta sto svakodnevno uziva u wc-u. Al' siguran sam da ce neki, od cijenjenih forumasa imati i kreativnije ideje