Potrebne informacije!

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
pokrenise

#1 Potrebne informacije!

Post by pokrenise »

Evo jedne teme o kojoj blago rečeno ne znam ništa! Naime, meni su potrebne informacije vezane za otkup nekadašnjih vojnih stanova u Sarajevu, pošto imam tetku koja čitav svoj život živi u stanu kojeg je naslijedila od svojih roditelja, ali problem je u tome što taj stan nikad nije otkupljen! Stan se nalazi na području općine Novo Sarajevo, a dodjeljen je od strane bivše JNA ili tako nekako :)

E sad, mene zanima da li je moguće uraditi išta po ovom pitanju i odakle početi, tj. od koga dobiti relevantne informacije?

Unaprijed zahvaljujem na odgovorima!
black

#2 Re: Potrebne informacije!

Post by black »

pokrenise wrote:Evo jedne teme o kojoj blago rečeno ne znam ništa! Naime, meni su potrebne informacije vezane za otkup nekadašnjih vojnih stanova u Sarajevu, pošto imam tetku koja čitav svoj život živi u stanu kojeg je naslijedila od svojih roditelja, ali problem je u tome što taj stan nikad nije otkupljen! Stan se nalazi na području općine Novo Sarajevo, a dodjeljen je od strane bivše JNA ili tako nekako :)

E sad, mene zanima da li je moguće uraditi išta po ovom pitanju i odakle početi, tj. od koga dobiti relevantne informacije?

pokusaj ovde

http://www.vasaprava.org/stanarsko.html

imas i ovde nesto o stanovima bivse JNA

http://www.ohr.int/ohr-dept/hr-rol/thed ... nt_id=6163
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#3 Re: Potrebne informacije!

Post by PipiDugaDevetka »

maajaa

#4 Re: Potrebne informacije!

Post by maajaa »

Ministarstvo odbrane BiH, Odjeljenje za opšte i zajedničke poslove MO BiH
Ul. Hamdije Kreševljakovića 98, Sarajevo
Telefon: +387 33 286 640
Pasiflora

#5 Re: Potrebne informacije!

Post by Pasiflora »

pokrenise wrote:Evo jedne teme o kojoj blago rečeno ne znam ništa! Naime, meni su potrebne informacije vezane za otkup nekadašnjih vojnih stanova u Sarajevu, pošto imam tetku koja čitav svoj život živi u stanu kojeg je naslijedila od svojih roditelja, ali problem je u tome što taj stan nikad nije otkupljen! Stan se nalazi na području općine Novo Sarajevo, a dodjeljen je od strane bivše JNA ili tako nekako :)

Uh, neka joj je Bog na pomoci!!!!! Reci joj neka se naoruza strpljenjem i neka obuje jaaaaako udobne cipele.
Taj poduhvat ce zahtjevati puno zivaca i hodanja. Sretno
Post Reply