POTREBNA POMOC U WINDOWS XP
Moderator: Benq
-
samonikli
#1 POTREBNA POMOC U WINDOWS XP
Da li mi neko zna pomoci kako da u XP Windows pokrenem one sifre da recimo vise osoba ima svoje radne prostore,sad imam samo ja a li bi zelio da ima jos par osoba ali kad pristupi rascunaru da otvara samo svoj i da nedira moj radni materijal!!!Da li me razumijete o čemu govorim potrebno mi je to što prije!!!Mislim da se stvar zove USER ACCOUNTS!!!
-
BigusDickus
Prije svega provjeri je li ti disk NTFS formatiran... ako nije, tj. ako je FAT32, zaboravi ili ponovi instalaciju i odaberi NTFS...
Nakon toga mozes u Control Panel - Administrative Tools - Computer Management - Local Users And Groups konzoli dodavati nove korisnike, praviti grupe i sl.
Sretno, ovo ti je samo u najkracim crtama...
-
The_Fluid
a imaš i temu o windows xp i tips i tricks tu: http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtopic.php?t=13056
-
BigusDickus
NTFS je:
a) Navy Training Feedback System
b) Neo Tokyo Fansubs (anime)
c) New Technology File System (Microsoft Windows NT/2000/XP)
d) Network of Tropical Fisheries Scientists
e) New Tactical Forecast System
Eto, pa sad ti skontaj sta te od ovoga zanima...
a) Navy Training Feedback System
b) Neo Tokyo Fansubs (anime)
c) New Technology File System (Microsoft Windows NT/2000/XP)
d) Network of Tropical Fisheries Scientists
e) New Tactical Forecast System
Eto, pa sad ti skontaj sta te od ovoga zanima...
-
samonikli
BigusDickus wrote:Prije svega provjeri je li ti disk NTFS formatiran... ako nije, tj. ako je FAT32, zaboravi ili ponovi instalaciju i odaberi NTFS...Nakon toga mozes u Control Panel - Administrative Tools - Computer Management - Local Users And Groups konzoli dodavati nove korisnike, praviti grupe i sl.
samo da ti kazem pise NTFS znaci to je u redu,bio sam i panelu aali nekontam kako da to promjenim da imam vise tih imena
ako mozes malo detaljnije pojasni
MOLIM TE
-
BigusDickus
Na Computer Management konzoli, odaberi Local Users and Groups, pa imas "folder" Users... otvori ga i onda u meniju Actions, odaberi New User... Dalje je sve prilicno jasno (a mislim da je i do sad bilo)... 
Mozes koristiti i onaj XP-ov "uljepsani" Control Panel, sto bi mozda tebi bilo i jednostavnije...
Mozes koristiti i onaj XP-ov "uljepsani" Control Panel, sto bi mozda tebi bilo i jednostavnije...
-
|@|€[~]|
click heresamonikli wrote:mozeli mi neko reci sta je NFTS,molim vas