Potrebna informacija... PLS help.
-
Loading...
#1 Potrebna informacija... PLS help.
Radim temu za ispit pa mi hitno treba informacija o medjunarodnom robnom prometu, ugovorima i njihovom značaju. Pa ako neko zna gdje nešto o tome mogu naći bio bih pjavo zahvalan.
- Alfons Kauders
#2 Re: Potrebna informacija... PLS help.
Ako je za ispit idi na http://www.usp.ba, mozda ti ko moze pomoci...Loading... wrote:Radim temu za ispit pa mi hitno treba informacija o medjunarodnom robnom prometu, ugovorima i njihovom značaju. Pa ako neko zna gdje nešto o tome mogu naći bio bih pjavo zahvalan.
- Alfons Kauders
ma sumnjam da ima nesto korisno, ako su vec ugovori u pitanju... to je medjunarodno privatno pravo, obligacije etc... na usp, pa te mozda upute dalje, ili na neki sluzbeni list, ili instituciju... pokusaj proguglati malo privrednu komoru...zmijaIzmaj wrote:ma mora nesto o tome biti u biblioteci na saobraćajnom fakultetu...a ako trazis online, nemam pojma...
nick ti je
- Alfons Kauders
kvragu... sta cu sad s ovog paketa izraelskom premijetu, taman kupio markice...zmijaIzmaj wrote:postoji sigurno knjiga Saobraćajno pravo, prof. šemić ,u biblioteci, koliko će ti pomoći ne znam...ima ogromna crna knjigaja sam samo dio koristila, trebalo mi za neki seminarski o propisima o pismovnim pošiljkama
![]()
![]()
...(ne smijes slati radioaktivne materijale pismom hihihihihi)
- Alfons Kauders
ne brini, stavicu kao adresu posiljaoca "predsjednistvo BiH"...zmijaIzmaj wrote:nemoj pogrijesiti adresu, enivej, vratice ti se doma
i da se vrati bice koristi od njeg...