Potrebe
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#176 Re: Potrebe
Nisam ja ni tražio da bude kompliment, samo pojašnjenje situacije.
- edo_79
#177 Re: Potrebe
Da joj reknem Toma?Tomahawk11 wrote:Nisam ja ni tražio da bude kompliment, samo pojašnjenje situacije.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#178 Re: Potrebe
Može, ali ako ćeš fino, nemoj da te moramedo_79 wrote:Da joj reknem Toma?Tomahawk11 wrote:Nisam ja ni tražio da bude kompliment, samo pojašnjenje situacije.
-
zoomba
#179 Re: Potrebe
Bezveze glavu zabijati , nisu sve iste, i ne
se sve iz ljubavi samo.. gdje moze, moze.. gdje ne moze produzis dalje.. svakom njegovo..
- edo_79
#180 Re: Potrebe
E'o Toma .... fino da finije nemere bit
- cendlerbing
#181 Re: Potrebe
A inače..ti "jebači što guze neku treću"...oni nisu muškog, već nekog trećeg roda, za razliku od vas što biste bili fini prema "trebama", samo da vam se da šansa.
- edo_79
#182 Re: Potrebe
Vjeruj mi, previše puta sam ispušio na gore navedeni fazon, sve nešto ''nisam ja takva, ja bih da budemo prijatelju, ovo, ono....'', a telefon ubi, Viber šiba sve u 16, tako da iz znaka poštovanja prema tebi, ne želim da napišem svoje pravo mišljenje vezano za fine .....cendlerbing wrote:A inače..ti "jebači što guze neku treću"...oni nisu muškog, već nekog trećeg roda, za razliku od vas što biste bili fini prema "trebama", samo da vam se da šansa.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#183 Re: Potrebe
Jel ovo Konfućje ili je Dostojevskiedo_79 wrote:
-
zoomba
#184 Re: Potrebe
Bolja je ona sto kazu da nema vise dzentlmena ..edo_79 wrote:
Ponasaj se kao dama pa ces se iznenaditi koliko ih ima..
- edo_79
#185 Re: Potrebe
TolstojevskiTomahawk11 wrote:Jel ovo Konfućje ili je Dostojevskiedo_79 wrote:
- Connaisseur Karlin
#186 Re: Potrebe
eh, pa ne mzoes uvijek traziti odgovor, hajde prvo malo razmisli, pa napisi sto i kako si zakljucioTomahawk11 wrote:Nisam ja ni tražio da bude kompliment, samo pojašnjenje situacije.
to je kronican problem kod vas, nedo Bog da se malo mucne vlastitom glavom
- edo_79
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#188 Re: Potrebe
To sam prvo napisao.Connaisseur Karlin wrote:eh, pa ne mzoes uvijek traziti odgovor, hajde prvo malo razmisli, pa napisi sto i kako si zakljucioTomahawk11 wrote:Nisam ja ni tražio da bude kompliment, samo pojašnjenje situacije.![]()
Dakle, na osnovu Euridikinog i tvog posta sam došao do dileme.Tomahawk11 wrote:Sad sam zbunjen, na nekoj temi pročitah da smo mi muškarci kompleksna bića, a evo sad Euridika tvrdi suprotno
Mogla si odmah napisati, ne traži odgovor, zaključi sam.
I mogao sam, onda je nebitno šta druga strana misli.
Ako nećemo imati konverzaciju o tvrdnjama.
- Connaisseur Karlin
#189 Re: Potrebe
pa jesam sad npiasla, jer trazis dogovor vec dva tri danaTomahawk11 wrote:To sam prvo napisao.Connaisseur Karlin wrote:eh, pa ne mzoes uvijek traziti odgovor, hajde prvo malo razmisli, pa napisi sto i kako si zakljucioTomahawk11 wrote:Nisam ja ni tražio da bude kompliment, samo pojašnjenje situacije.![]()
Dakle, na osnovu Euridikinog i tvog posta sam došao do dileme.Tomahawk11 wrote:Sad sam zbunjen, na nekoj temi pročitah da smo mi muškarci kompleksna bića, a evo sad Euridika tvrdi suprotno
Mogla si odmah napisati, ne traži odgovor, zaključi sam.
I mogao sam, onda je nebitno šta druga strana misli.
Ako nećemo imati konverzaciju o tvrdnjama.
fino ti rekoh, ja poptuno kuzim Euridika , a ti cijelo virjeme pretpostavljas da nas dvije imao sutprotne statove, a potpim ti napsiem kratko obrazlozenje, a ti opet nastavljas konveraziju sa pitanjima
Last edited by Connaisseur Karlin on 27/02/2018 15:50, edited 1 time in total.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#190 Re: Potrebe
Dobro, neću više 
- cendlerbing
#191 Re: Potrebe
Edo, nemaš pojma na koje sam sve načine ja ispušila, ili bilo ko drugi odavde, ali to nije argument za ono što ti tvrdiš. Svako se od nas izvlači na ovaj ili na onaj način, kad nam do nekoga nije dovoljno stalo. Sve drugo su opravdanja kojima se pokušavamo utješiti.
Kad se curi neko ne sviđa, kaže da je zauzeta bila ne bila, ili da želi da "budete prijatelji". Muška verzija glasi da "nije spreman za veze". Nije to ništa ružno za čuti, svako pokušava izbjeći da kaže kako mu se ne sviđaš (dovoljno). To što ti pruža određenu nadu, to je zato jer želi nešto od tebe, ali bar iskustvom bi trebali naučiti da se "odbranimo" od takvih pokušaja iskorištavanja...
Ako muškarac hoće sa djevojkom nešto, ali neće vezu, jer eto, jadničak nije spreman a ono, ona se zagrijala, malo fali da prokuha... Djevojčica bi mu lako povjerovala i bila izigrana...iskustva te nauče boljem i to ne samo da zbog njega i još mnogo takvih koji su isto pokušali, a neki i uspjeli, zamrziš cijeli muški rod, već da jednostavno ne dopustiš da te se izmanipuliše ni u smislu ogorčenosti u budućnosti a kamoli za ono što je njemu, kratkoročno, od tebe trebalo.
Ti si, Edo, 79-to godište i nisi balavac, trebalo bi da si dosad naučio čitati i ponešto između redova.
Pogotovo, ako si imao toliko iskustava kao što tvrdiš.
Jesi li ikad pomislio da se možda tebi dopadaju pogrešni tipovi djevojaka?
Kad se curi neko ne sviđa, kaže da je zauzeta bila ne bila, ili da želi da "budete prijatelji". Muška verzija glasi da "nije spreman za veze". Nije to ništa ružno za čuti, svako pokušava izbjeći da kaže kako mu se ne sviđaš (dovoljno). To što ti pruža određenu nadu, to je zato jer želi nešto od tebe, ali bar iskustvom bi trebali naučiti da se "odbranimo" od takvih pokušaja iskorištavanja...
Ako muškarac hoće sa djevojkom nešto, ali neće vezu, jer eto, jadničak nije spreman a ono, ona se zagrijala, malo fali da prokuha... Djevojčica bi mu lako povjerovala i bila izigrana...iskustva te nauče boljem i to ne samo da zbog njega i još mnogo takvih koji su isto pokušali, a neki i uspjeli, zamrziš cijeli muški rod, već da jednostavno ne dopustiš da te se izmanipuliše ni u smislu ogorčenosti u budućnosti a kamoli za ono što je njemu, kratkoročno, od tebe trebalo.
Ti si, Edo, 79-to godište i nisi balavac, trebalo bi da si dosad naučio čitati i ponešto između redova.
- edo_79
#192 Re: Potrebe
Samo jako malo je ovih boldiranih, koje će ti reći u lice, što ja i očekujem, reci mi jebote ružan si, star, ćelav,poguzija, neću stobom i mrš i kapak. Pružio bih takvoj ruku i nebih se ni sekunde naljutio.cendlerbing wrote:Edo, nemaš pojma na koje sam sve načine ja ispušila, ili bilo ko drugi odavde, ali to nije argument za ono što ti tvrdiš. Svako se od nas izvlači na ovaj ili na onaj način, kad nam do nekoga nije dovoljno stalo. Sve drugo su opravdanja kojima se pokušavamo utješiti.
Što se mojih godina tiče, ja sam u tim godinama da mi se jednostavno neda čitati ''između redova'' hoćeš, nećeš ćao zdravo idemo dalje, nisam ti je onaj one-night-stand-type-of-guy koji može s nekim bit za jednu noć, jer to za mene nije čista mehanika, metni izvadi i
Naravno da mi se dopadaju pogrešni tipovi djevojaka, jer nisam đubre, neću nijednu
-
zoomba
#193 Re: Potrebe
cendlerbing wrote:Edo, nemaš pojma na koje sam sve načine ja ispušila, ili bilo ko drugi odavde, ali to nije argument za ono što ti tvrdiš. Svako se od nas izvlači na ovaj ili na onaj način, kad nam do nekoga nije dovoljno stalo. Sve drugo su opravdanja kojima se pokušavamo utješiti.
Samo sto djevojke malo vise idealizirjau i ocekuju vise na samom pocetku, pa kasnije ostanu ko popisane..
- klixoris
#194 Re: Potrebe
Ja koliko vidim iz ovoga, najbolje je biti jebačedo_79 wrote:
- cendlerbing
#195 Re: Potrebe
Ne zna niko da bi ti pružio ruku, kad bi ti rekla da si joj ružan ili glup i dosadan i da joj se ne sviđaš. Ne vidim razlog da se to tako ružno i sirovo kaže a s druge strane, nikad ne znaš kako će druga strana reagovati, hoćeš li mu povrijediti ponos, ego, ubiti volju za životom itd. Razumijem da ne želiš da se peglaš no kad ti neka kaže da bi voljela "da budete prijatelji", treba da ti je dovoljno.
Edo, neiskvareni su uvijek i u svemu najgore prolazili. Ako se ne adaptiraš ili te ne posluži neka enormna sreća da naletiš na sebi ravnu - to se, nažalost, neće promijeniti.
Nemoj to dovoditi u vezu sa nečijim spolom. I muškarci i žene se ljudi.
Eh...
Nisam se ispametovala ovoliko otkako sam došla na forum. Od mene dosta.
Edo, neiskvareni su uvijek i u svemu najgore prolazili. Ako se ne adaptiraš ili te ne posluži neka enormna sreća da naletiš na sebi ravnu - to se, nažalost, neće promijeniti.
Eh...
-
sedma_7
#197 Re: Potrebe
MarlboroGold wrote:Ima ih koji i sami nekad traže (ne bukvalno, već zbog svog pristupa) da im drugi sole pamet.zoomba wrote: Jbg, svi hoce da budu autoritet, pa sitne dushe se pocnu pronalaziti u tudjim misljenjima i ako nisu njima namjenjena, svoditi na licna prepucavanja, sukove, ogovaranja iza ledja, mahalanja , ko je, sta radi cime se bavi, iz par postova te bolje znaju nego sam sebe sto znas, pa onda krenu osudjivanja , ako se nekom ne svidja pitanje, komentar i nije upucen licno pa fino ga zaobidjes sta imas nekom soliti pamet i postavljati neke dijagnoze ako to neko nije trazio od tebe, niko nije radi toga dosao na forum da mu drugi sole pamet, gurat nos u tudji ziot i ulazit mu u glavu.. a ovaj pf je takav sam po sebi da ima skakljivih pitanja i kad ga postavis sve ovo dobijes osim zreo odgovor .. naravno ima i par izuzetaka u manjini , nije sve tako crno..
-
sedma_7
#198 Re: Potrebe
anchor85 wrote:A šta vas dvoje smatrate kurvalukom?annoy wrote:Ne kontam ni ja, bit će da nismo dovoljno progresivnitriconja wrote:Cekaj ba malo otkad je posto kurvaluk pozeljan? Naravno mislim i na muski i na zenski.
- edo_79
#199 Re: Potrebe
Ja se u potpunost slažem s tvojim postom, ali nemojmo onda drvlje i kamenje samo po jednoj strani, to je sve što ja hoću da kažem, svi bi da secendlerbing wrote:Ne zna niko da bi ti pružio ruku, kad bi ti rekla da si joj ružan ili glup i dosadan i da joj se ne sviđaš. Ne vidim razlog da se to tako ružno i sirovo kaže a s druge strane, nikad ne znaš kako će druga strana reagovati, hoćeš li mu povrijediti ponos, ego, ubiti volju za životom itd. Razumijem da ne želiš da se peglaš no kad ti neka kaže da bi voljela "da budete prijatelji", treba da ti je dovoljno.
Eh...
- cendlerbing
#200 Re: Potrebe
Ne može se u svakom postu, u kojem se govori o negativnosti jednog spola, pominjati i nedostatak drugog - samo da bi se izravnali uvijek i da se niko ne bi ljutio.edo_79 wrote: Ja se u potpunost slažem s tvojim postom, ali nemojmo onda drvlje i kamenje samo po jednoj strani, to je sve što ja hoću da kažem, svi bi da sea da im ne uđe ....