Potrebe informacije

Ekonomija, biznis, dionice, posao, (ne)zaposlenost...

Moderator: anex

Post Reply
ch0ban

#1 Potrebe informacije

Post by ch0ban »

Pozdrav svima!

Dugo vremena pokusavam da dodjem do jednog podatka, preko "ovog" ili "onog" medjutim sad' mi tek pade na pamet, tko ce reko bolje imati informacije o Sarajevu nego sarajevo-x-aši :)
Ovako, firma mi je u Tuzli, već duže vrijeme sam ozbiljniji igrač na tržištu sjevero-istočne Bosne međutim tek sada sam dovoljno spreman da sistematski obradim tržište Sarajeva i okolice. Interesuje me iduće:
Najjača skladišta građevinskog materijala u Sarajevu??? Za Penny plus znam, ljudi su jaki k'o beton... znate li za još koja? samo mi ime firme treba, ostalo idem sam dalje
Veliki pozdrav i MNOGO hvala na odgovoru...
P.S.: Za admina: nadam se da nisam fulao odjel gdje sam postao :)
karanana

#2 Re: Potrebe informacije

Post by karanana »

Hmmm, ne znam ubadam li u prave igrace: Imas Unipromet (Ogrijev se zvao prije privatizacije ja mislim), imas Orsay (ne znam koliko su jaki ali znam za njih), i imas Obi. Ima ih sigurno jos ali mi ne padaju na pamet imena.
*mima*

#3 Re: Potrebe informacije

Post by *mima* »

A ima li tog gradjevinkog materijala u Sarajevu? To nesto novo?
ch0ban

#4 Re: Potrebe informacije

Post by ch0ban »

U pitanju su limeni proizvodi: rozete, limene ventilacije, vrata za dimnjak, dimovodne cijevi i koljena... Direktni konkurent iz Srbije mi je uspio osvojiti dosta sarajevskog tržišta putem nekog tamo lokalnog distributera, mada sam ga i cijenom i kvalitetom izbacio kod 90% kupaca gdje sam nastupio. Mala je firma u pitanju ali zelim sistematski, ono sto kazu "kako spada", napasti te firme. Borba borba i samo borba :) Kupujmo domace;)
*mima*

#5 Re: Potrebe informacije

Post by *mima* »

ch0ban wrote:U pitanju su limeni proizvodi: rozete, limene ventilacije, vrata za dimnjak, dimovodne cijevi i koljena... Direktni konkurent iz Srbije mi je uspio osvojiti dosta sarajevskog tržišta putem nekog tamo lokalnog distributera, mada sam ga i cijenom i kvalitetom izbacio kod 90% kupaca gdje sam nastupio. Mala je firma u pitanju ali zelim sistematski, ono sto kazu "kako spada", napasti te firme. Borba borba i samo borba :) Kupujmo domace;)

A ciji su ti proizvodi?
ch0ban

#6 Re: Potrebe informacije

Post by ch0ban »

Moji, ja sam proizvodjac. Proizvodni pogon i sjediste firme je u Tuzli
didgeridoo

#7 Re: Potrebe informacije

Post by didgeridoo »

adazal
*mima*

#8 Re: Potrebe informacije

Post by *mima* »

ch0ban wrote:Moji, ja sam proizvodjac. Proizvodni pogon i sjediste firme je u Tuzli

Tesko ces ubijediti velike firme.......moras imati referense.
djulba

#9 Re: Potrebe informacije

Post by djulba »

koja ti je to firma ako je u Tuzli :?:
Post Reply