Potreban webmaster

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
Jaskoonline

#1 Potreban webmaster

Post by Jaskoonline »

Ovako raja ... potreban jedan ... a moze i dva iskusna Covjeka koja znaju sa CMS-ovima ...

Domanu posjedujem ... hosting posjedujem ....

Tema: nije odredjena ....
Za sav info [email protected] MSN ili ....OVDJE naravno :)
car-x

Post by car-x »

a jel nudis pare ili bi i ti da se to na lijepe oci radi?
Jaskoonline

#3 WEB OLUCIJA

Post by Jaskoonline »

car-x wrote:a jel nudis pare ili bi i ti da se to na lijepe oci radi?

hehe smijesno prijatelju .....
Znas postoje tri vrste Webmastera a mozda i 4 .... Al ovo je moja teorija ....

1. Oni koji znaju HTML
2.CMS
3.Web programeri

Nego da ja tebi odg. na ovo ... Ipak pare zaboravi .... heheh Lova se danas nemoze zaraditi tako lahko putem WEB-a !!! Jer se svako smatra webmasterom .... Ja sebe bar mogu Staviti pod Br. 2 CMS Proof ..... Site koji Ja kontam realizovati bi se trebao sastojati od par strucnjaka koji bi to timski radili pa kasnije ..... sta dodje .... Pozzz i puno srece ljudi .... Javi te se ;)

PS: Mislim da si dobar u ovim stvarima prijatelju moj Car-X al da nije malko prerano o LOVI ... aj webmasteri okupite se i recite jesam li upravu ?
car-x

#4 Re: WEB OLUCIJA

Post by car-x »

Jaskoonline wrote:

1. Oni koji znaju HTML
2.CMS
3.Web programeri

Nego da ja tebi odg. na ovo ... Ipak pare zaboravi .... heheh Lova se danas nemoze zaraditi tako lahko putem WEB-a !!! Jer se svako smatra webmasterom .... Ja sebe bar mogu Staviti pod Br. 2 CMS Proof ..... Site koji Ja kontam realizovati bi se trebao sastojati od par strucnjaka koji bi to timski radili pa kasnije ..... sta dodje .... Pozzz i puno srece ljudi .... Javi te se ;)

PS: Mislim da si dobar u ovim stvarima prijatelju moj Car-X al da nije malko prerano o LOVI ... aj webmasteri okupite se i recite jesam li upravu ?
recimo da svoj hljeb vec nekih 5-6 godina zaradjujem baveci se kojekakvim web projektima.. i itekako ima para u svemu tome..

elem, puno srece..
Jaskoonline

#5 Re: WEB OLUCIJA

Post by Jaskoonline »

car-x wrote:
Jaskoonline wrote:

1. Oni koji znaju HTML
2.CMS
3.Web programeri

recimo da svoj hljeb vec nekih 5-6 godina zaradjujem baveci se kojekakvim web projektima.. i itekako ima para u svemu tome..

elem, puno srece..

pozz jara ... svaka cast nisam nista rekao ruzno :)
car-x

#6 Re: WEB OLUCIJA

Post by car-x »

Jaskoonline wrote: pozz jara ... svaka cast nisam nista rekao ruzno :)
ni ja.. samo mi ide na zivce sto ima masa ljudi koji "traze" web-ovo/ono pa da im se dazba radi.. ono, eto entuzijazam cisti..

zdrrrravo
neko iz mase

#7 Re: WEB OLUCIJA

Post by neko iz mase »

car-x wrote:
ni ja.. samo mi ide na zivce sto ima masa ljudi koji "traze" web-ovo/ono pa da im se dazba radi.. ono, eto entuzijazam cisti..

zdrrrravo
pa sta fali, to je ono za raju :D :D :D
Toozla

#8 Re: WEB OLUCIJA

Post by Toozla »

neko iz mase wrote:
car-x wrote:

zdrrrravo
pa sta fali, to je ono za raju :D :D :D
....ja bih radio samo ako bi mi gazda garantovao mogucnost prekovremenog rada..... :D :D :D
Post Reply