Potreban savjet - Muzicka skola na Ilidzi

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

insomniac_90

#26 Re: Potreban savjet - Muzicka skola na Ilidzi

Post by insomniac_90 »

moja seka ide u ovu muzicku skolu ... haj sto znaci mora da plati skolarinu ili kako se to vec zove u sklopu tog udruzenja, nego ta je skola postala ispiranje mozga djeci ... znaci ako je taj direktor vjernik sebi je, ne mora znacit da se ucenice te skole moraju pobulit, nije medresa u p.m. ... uglavnom direktor i neki nastavnici su prigovarali mojim starcima da djevojcica od 13-14 godina ne bi smjela da se farba ili ima pramenove, da se sminka, te da nosi suknjice ... dembeli mrtvi ... ja poznajem uspjesne obrazovane zene koje se npr. farbaju i sminkaju od 12. godine ... sta oni misle da mogu da nekom narede kako da se oblaci i namjesta kosu ... to je vrsta ekspresije na koju svako ima pravo ... gdje mi zivimo boze dragi ... ja bi njih prijavio uredu ombudsmen-a za krzenje ljudskih prava ... mozda pretjerujem ... ali cisto sumnjam da ce neka nasa inspekcija ili ministarstvo rijesiti ove probleme u spomenutoj muzickoj skoli ... treba preko stranaca nesto pokusat rijesit jer ovi nasi nikad nece na njega
BiH-x

#27 Re: Potreban savjet - Muzicka skola na Ilidzi

Post by BiH-x »

Nisam vjernik, ali i meni zvuci nekako bolesno da se klinka od 12 godine sminka i nosi mini suknjice.

To svakako treba biti njen izbor, doduse.
timurv123

#28 Re: Potreban savjet - Muzicka skola na Ilidzi

Post by timurv123 »

jel se ti salis?? il si ozbiljna?? ako si ozbiljna, onda otidji malo se provjeri!!! halo, djetetu je 12 godina, ko je cuo da se tu nose minici, nakit i sminka !?!?!?!?! nemoj odgovarat na ovo pitanje! zar su i djeca mala postala objektom seksualnih pozuda?!?!?! i onda kad ti djete siluju, onda ces kriviti skolu i vlast! ima nesto sto se zove pravilnik, i tu pise da djete ne smije nositi minic iz razloga koji su dobri za djete. nismo mi laici to izradjivali nego profesionalci!!!!! :x :x :| :|
Post Reply