Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ljeposava wrote:Karanana, kud svi turci tu i mali Mujo.....kad su u pitanju zajebancije svi ste slozni , dupelsci do dupelisca...
Ozbiljna sam...cekam saputnika, a upoznacemo se preko e-maila....
Ok izvini, ovdje nekad dosta toga i nepotrebno prelazi u zajebanciju. Tvoje pitanje i prijedlog je legitiman, samo je mozda malo neobican, znas, ono traziti nekoga nepoznatog iz cyber svijeta da ide s tobom daleko na neko putovanje. Ali....eto ja mozda bih ali zaista ne mogu nista planirati tako daleko unaprijed.
Ja se ne zezam. Proputovao sam i uzduz i poprijeko i uvijek sam spreman za takav poduhvat, ali daj malo vise informacija. Imas moj email u profilu, a mozes i pp poslati.
konyan wrote:Ja se ne zezam. Proputovao sam i uzduz i poprijeko i uvijek sam spreman za takav poduhvat, ali daj malo vise informacija. Imas moj email u profilu, a mozes i pp poslati.
konyan wrote:Ja se ne zezam. Proputovao sam i uzduz i poprijeko i uvijek sam spreman za takav poduhvat, ali daj malo vise informacija. Imas moj email u profilu, a mozes i pp poslati.
Mali, djeces to
Odoh, nadam se, u septembru svakako svojim putem, ali pricacu ti kad se vidimo, a teta ljeposava se izgleda zajebava (uh sto lanuh ).