Treba mi je neki phone manager kao sto je Nokia PC Suite sto se instalira na racunar (ne na mobitel) i onda se preko tog programa sa racunara mogu slati razni fileovi i slicno na mobitel.
Ali, mora imati mogucnost da se vise SVi folderi na mobitelu (a ne samo one sto su i inace vidljivi na samom mob-u). Dakle, moraju se moci vidjeti sistemski folderi, kao sto su npr. C:\Nokia\Sounds\ i tako dalje, sto nije slucaj u Nokia PC Suite-u.
Imate li neke preporuke? Bilo bi dobrooo da je jos free...
Potreban Phone Manager!
Moderator: Benq
- Qler
za koji mob??
za symbian imas Oxygen phone manager, kazu nije los, samo sto ja nisam uspio da spojim svoju 6600 sa njim! (imas ga na zadnjem info-u)
Inace za svoju nokia-u koristim Njen PC Suite, jer ne radi sa drugim verzijama, kao npr. za 7250!
A imam na mobu FExplorer i sve sto treba radim sa njim! Samo kad saljem vise slika onda koristim PCSuite.
Ma komplikovano

za symbian imas Oxygen phone manager, kazu nije los, samo sto ja nisam uspio da spojim svoju 6600 sa njim! (imas ga na zadnjem info-u)
Inace za svoju nokia-u koristim Njen PC Suite, jer ne radi sa drugim verzijama, kao npr. za 7250!
A imam na mobu FExplorer i sve sto treba radim sa njim! Samo kad saljem vise slika onda koristim PCSuite.
Ma komplikovano