Potreban Phone Manager!

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
Panasonic

#1 Potreban Phone Manager!

Post by Panasonic »

Treba mi je neki phone manager kao sto je Nokia PC Suite sto se instalira na racunar (ne na mobitel) i onda se preko tog programa sa racunara mogu slati razni fileovi i slicno na mobitel.

Ali, mora imati mogucnost da se vise SVi folderi na mobitelu (a ne samo one sto su i inace vidljivi na samom mob-u). Dakle, moraju se moci vidjeti sistemski folderi, kao sto su npr. C:\Nokia\Sounds\ i tako dalje, sto nije slucaj u Nokia PC Suite-u.

Imate li neke preporuke? Bilo bi dobrooo da je jos free...
Qler

Post by Qler »

za koji mob??

za symbian imas Oxygen phone manager, kazu nije los, samo sto ja nisam uspio da spojim svoju 6600 sa njim! (imas ga na zadnjem info-u)

Inace za svoju nokia-u koristim Njen PC Suite, jer ne radi sa drugim verzijama, kao npr. za 7250!

A imam na mobu FExplorer i sve sto treba radim sa njim! Samo kad saljem vise slika onda koristim PCSuite.
Ma komplikovano :D :D :D :D
Panasonic

Post by Panasonic »

Mob je N7650. Znam za taj Oxygen, ali je trial verzija i kosta 40 eura. Ima li neka alternativa? Samo mi je vazno da imam uvid u ama bas sve foldere moba...
Qler

Post by Qler »

e ne znam, ja koristim na mobu FExplorer, i sa njim podesavam tesitne detalje, i vidim ama bas sve foldere :D tako mi je jednostavnije. :D
Post Reply