Sto je najtuznije, znao sam ko pjeva, ali nema sansi da je sad nadjem
Potreban naziv pjesme / domaci hip hop
Moderator: _BataZiv_0809
-
_Astra_
#1 Potreban naziv pjesme / domaci hip hop
Slusao je godinama, tekst ide nesto “pukla je petarda, leo messi... “ spominje Kantona... al nema sansi da je nadjem... mislio sam da je od Frenkie-a, preslusao sve pjesme... ali nije...
- Dope_Man
#2 Re: Potreban naziv pjesme / domaci hip hop
Na osnovu to malo teksta ova mi je pala na pamet:
Al nezz je li to ta, a i kazes da si preslusao sve pa vjerovatno onda da nije. Je li bas pjesma bila o Messiju ili je to samo jedan punchline bio, mislim da ga je Frenkie spominjao vise puta kao punch u raznim pjesmama, pogotovo ovim freestyle forama.
Al nezz je li to ta, a i kazes da si preslusao sve pa vjerovatno onda da nije. Je li bas pjesma bila o Messiju ili je to samo jedan punchline bio, mislim da ga je Frenkie spominjao vise puta kao punch u raznim pjesmama, pogotovo ovim freestyle forama.
-
_Astra_
#3 Re: Potreban naziv pjesme / domaci hip hop
Hvala, preslusao sam je... nije to ta...
Nisam 100% siguran da je Frenkie, al valjda jer sam u to vrijeme slusao njega samo, pa mi je uvijek bilo u SUGGEST ta pjesma, a bio je duet, ili vise njih... ne mogu se sjetiti... ali, sad kad opet preslusavam te pjesme koje sam tad slusao, uopste mi ne izbacuje tu pjesmu...
Nisam 100% siguran da je Frenkie, al valjda jer sam u to vrijeme slusao njega samo, pa mi je uvijek bilo u SUGGEST ta pjesma, a bio je duet, ili vise njih... ne mogu se sjetiti... ali, sad kad opet preslusavam te pjesme koje sam tad slusao, uopste mi ne izbacuje tu pjesmu...