Potreban materijal o Americkoj obavjestajnoj agenciji CIA!
-
dast.stanislav
#1 Potreban materijal o Americkoj obavjestajnoj agenciji CIA!
Sve se vidi u topicu... CIA i nesto vise o organizacionoj strukturi, aktivnostima, itd....
Imam problem sa pronalazenjem materijala na NASEM jeziku, wikipedia je u ovom slucaju jako siromasna... Da li mi neko moze pomoci?
Hvala!
Imam problem sa pronalazenjem materijala na NASEM jeziku, wikipedia je u ovom slucaju jako siromasna... Da li mi neko moze pomoci?
Hvala!
- x0z0y0
#2 Re: Potreban materijal o Americkoj obavjestajnoj agenciji CIA!
izvini al ne mogoh izdrzati
zamisljam nekog newbie-a u SIPI kako se pokusava "ubacit" u CIA-u i trazi pomoc forumasa
no hard filingZ
-
dast.stanislav
#3 Re: Potreban materijal o Americkoj obavjestajnoj agenciji CIA!
Compos_Sui wrote:![]()
izvini al ne mogoh izdrzati
zamisljam nekog newbie-a u SIPI kako se pokusava "ubacit" u CIA-u i trazi pomoc forumasa
![]()
no hard filingZ![]()
Ipak je samo seminarski u pitanju
- x0z0y0
- KemooSA
#5 Re: Potreban materijal o Americkoj obavjestajnoj agenciji CIA!
Slobodno napisi da je CIA najveca zlocinacka organizacija ovog svijeta!!!!
Vjerovatno imaju upetljane ruke u 95% ratova u novijoj historiji covjecanstva...a posebno su se iskazali u Iraku,Afganistanu a i u Bosni i Hercegovini...
Cak su do nedavno imali i zakonsku dozvolu za mucenje koja je nedavno "ponistena" od strane Obame...
Vjerovatno imaju upetljane ruke u 95% ratova u novijoj historiji covjecanstva...a posebno su se iskazali u Iraku,Afganistanu a i u Bosni i Hercegovini...
Cak su do nedavno imali i zakonsku dozvolu za mucenje koja je nedavno "ponistena" od strane Obame...
-
dast.stanislav
#6 Re: Potreban materijal o Americkoj obavjestajnoj agenciji CIA!
Imao sam neke koristi od ovoga, sada sam blize Pentagonu za korakCompos_Sui wrote:evo mozda ovo pomogne
...kome li ja pomazem![]()
![]()
![]()
http://hr.wikipedia.org/wiki/CIA
http://www.javno.com/hr-svijet/americka ... alea_35262
http://www.voanews.com/Serbian/archive/ ... 2004-05-14
http://www.totalportal.hr/article.php?article_id=133996
Ako ima jos nesto, pomagajte, valja nakucati 10-ak stranica
- _veleposlanik
#7 Re: Potreban materijal o Americkoj obavjestajnoj agenciji CIA!
Sav postojeci materijal je kod njih, od velesvjetskih afera do tvoje adrese boravka, broja mobilnog a moguce i tvojih omiljenih jela...Potreban materijal o Americkoj obavjestajnoj agenciji CIA!
Sve sto napises o toj organizaciji da bi zadovoljio seminarski mora biti bezvrijedan i lazan tekst. Njihovu pravu svrhu postojanja i djelatnosti necemo chuti od njihovih chelnika, oficijelnih izvjestaja, wikipedije......
-
dast.stanislav
#8 Re: Potreban materijal o Americkoj obavjestajnoj agenciji CIA!
Ma znam ja to sve, to je doduse i neka vrsta javne tajne o cemu ti pricas, ali seminarski trazi "uljepsavanje", valja kakve bodove prikupiti_veleposlanik wrote:Sav postojeci materijal je kod njih, od velesvjetskih afera do tvoje adrese boravka, broja mobilnog a moguce i tvojih omiljenih jela...Potreban materijal o Americkoj obavjestajnoj agenciji CIA!
Sve sto napises o toj organizaciji da bi zadovoljio seminarski mora biti bezvrijedan i lazan tekst. Njihovu pravu svrhu postojanja i djelatnosti necemo chuti od njihovih chelnika, oficijelnih izvjestaja, wikipedije......
-
oldplague
#9 Re: Potreban materijal o Americkoj obavjestajnoj agenciji CIA!
A bolan stanislave, kad ti neko da zadatak da mu napišeš seminarski o CIA-i, zaslužuje da mu prepričaš jednu epizodu Alana Forda, preporučujem jedan od prvih brojeva.

- ahmed_dv
#10 Re: Potreban materijal o Americkoj obavjestajnoj agenciji CIA!
Dzes bolan ovo javno trazit. Hoces da na Guantanamu zavrsis 
-
dast.stanislav
#11 Re: Potreban materijal o Americkoj obavjestajnoj agenciji CIA!
oldplague wrote:A bolan stanislave, kad ti neko da zadatak da mu napišeš seminarski o CIA-i, zaslužuje da mu prepričaš jednu epizodu Alana Forda, preporučujem jedan od prvih brojeva.
-
dast.stanislav
#12 Re: Potreban materijal o Americkoj obavjestajnoj agenciji CIA!
Sva sreca pa ga zatvaraju, ko zna sta bi bilo sa mnomahmed_dv wrote:Dzes bolan ovo javno trazit. Hoces da na Guantanamu zavrsis
A sve imam osjecaj da neko iz "vrha" Pentagona cita ove moje postove, provjeravaju dziberi