Potreban lokal za odrzavanje partya za nase cukice
Moderator: anex
- samrichakk
#1 Potreban lokal za odrzavanje partya za nase cukice
Posljednji party za nase cukane je bio jako uspjesan,pa bismo i sada trebali napraviti jedan takav da prikupimo dio novca da otplatimo dug.
Ako neko od vas ima ideju,kak,gdje i u kojem lokalu mozemo napraviti party neka napise,jer imamo volju za to ali nemamo kafic na raspolaganju u tu svrhu!
Hvala
Ako neko od vas ima ideju,kak,gdje i u kojem lokalu mozemo napraviti party neka napise,jer imamo volju za to ali nemamo kafic na raspolaganju u tu svrhu!
Hvala
- *miara*
#2 Re: Potreban lokal za odrzavanje partya za nase cukice
bas sam i ja ovih dana kontala da bi dobro dosao jos jedan humanitarni party za pse! ja inace ne volim kafice (samo me u parkovima mozete naci
) tako da ne znam ko bi vam ucinio tu uslugu. ali, gdje god, kad god bude, doci cu i uradicu ko i prosli put: svima na facebooku poslati poruku da obavezno dodju!
- anjusha
- Location: u 206 koraka, duzini tog sokaka koje nikad ne brojim
#3 Re: Potreban lokal za odrzavanje partya za nase cukice
Kad god da party bude ja bih stvarno zamolila jednu stvar: da se ljudi obavjeste makar 3 dana unaprijed, tj da se ovdje najavi tako. tesko je planirati vrijeme za dolazak na party ako se sazna o tome taj dan... ili cak kad vec prodje party.
- samrichakk
#4 Re: Potreban lokal za odrzavanje partya za nase cukice
Normalno....zato sam i otovorila temu da zajednicki skontamo gdje i kada...
-
jasnac
#5 Re: Potreban lokal za odrzavanje partya za nase cukice
Pozdrav,
vlasnik Cinemas Sloga je izasao u susret, te ako ste zainteresovani party se moze organizovati u Slozi, neki utorak (sem 27.10.). Inace, utorkom svira grupa "Blavors".
U slucaju da vas (organizatore pomoci cukicama) interesuje ova mogucnost, javite se pa cu vam na private poslati kontakt telefone.
vlasnik Cinemas Sloga je izasao u susret, te ako ste zainteresovani party se moze organizovati u Slozi, neki utorak (sem 27.10.). Inace, utorkom svira grupa "Blavors".
U slucaju da vas (organizatore pomoci cukicama) interesuje ova mogucnost, javite se pa cu vam na private poslati kontakt telefone.
- *miara*
#6 Re: Potreban lokal za odrzavanje partya za nase cukice
hej ljudi ovo je super prilika!!
-
jasnac
#7 Re: Potreban lokal za odrzavanje partya za nase cukice
Na private mi se javio matan, ja sam slabo upucena oko toga ko "moze" organizovati ovaj party, pa samo bih trebala potvrdu da ovaj momak, u ime vas, moze krenuti u dalje "pregovore"
.
- *miara*
#8 Re: Potreban lokal za odrzavanje partya za nase cukice
matane, samo nemoj uzeti bas sljedeci utorak
daj nam barem 7 dana da se party razglasi... 12.10. ili 19.10. ili neki tamo iza jos utorak 
- matan
#9 Re: Potreban lokal za odrzavanje partya za nase cukice
to mi je jako drago da se informises hvala ti na tome sto se tice partya ja sam jedan od organizatora svih partya koji su se do sada desili...jasnac wrote:Na private mi se javio matan, ja sam slabo upucena oko toga ko "moze" organizovati ovaj party, pa samo bih trebala potvrdu da ovaj momak, u ime vas, moze krenuti u dalje "pregovore".
-
amelino
#10 Re: Potreban lokal za odrzavanje partya za nase cukice
@matan je organizator dosadasnjih party-ja, prema tomw

-
darprirode
#11 Re: Potreban lokal za odrzavanje partya za nase cukice
Trebalo bi napraviti flayere za parti i lijepiti po gradu
- alen_zenica
#12 Re: Potreban lokal za odrzavanje partya za nase cukice
samrichakk wrote:Posljednji party za nase cukane je bio jako uspjesan,pa bismo i sada trebali napraviti jedan takav da prikupimo dio novca da otplatimo dug.
Hvala
ova nacija postaje sve bolesnija.....
-
jaca78
#13 Re: Potreban lokal za odrzavanje partya za nase cukice
Alene de ziv ti nama bio razguli 
- anjusha
- Location: u 206 koraka, duzini tog sokaka koje nikad ne brojim
#14 Re: Potreban lokal za odrzavanje partya za nase cukice
@alen_zenicaalen_zenica wrote:samrichakk wrote:Posljednji party za nase cukane je bio jako uspjesan,pa bismo i sada trebali napraviti jedan takav da prikupimo dio novca da otplatimo dug.
Hvala
ova nacija postaje sve bolesnija.....
opomena pred ban za trolanje
- matan
#15 Re: Potreban lokal za odrzavanje partya za nase cukice
zasto se niko nejavlja iz Sloge

-
jasnac
#16 Re: Potreban lokal za odrzavanje partya za nase cukice
Imas ppmatan wrote:zasto se niko nejavlja iz Sloge![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- alica.k
#17 Re: Potreban lokal za odrzavanje partya za nase cukice
mozda da popricate s momcima iz so.ba? oni inace organizuju te partije razno razne
- matan
#18 Re: Potreban lokal za odrzavanje partya za nase cukice
alica.k wrote:mozda da popricate s momcima iz so.ba? oni inace organizuju te partije razno razne
HVALA NA SAVJETU