Potreban bisnis plan molim pomoc!!!
-
saale
#1 Potreban bisnis plan molim pomoc!!!
Pozdrav dobri narode, znaci potreban mi je biznis plan iz predmeta menadžment malih i srednjih preduzeca pa ako neko ima i ako mu nije problem da mi trzne na mail [email protected] bio bih mu neizmjerno zahvalan!
Last edited by saale on 07/06/2010 11:24, edited 1 time in total.
- metar_drva
#2 Re: Potreban bisnis plan molim pomoc!!!
ma sikter ba, skote lijeni, sjedi i piši. mogu ti poslat jedino koji virus na taj mailsaale wrote:Pozdrav dobri narode, znaci potreban mi je biznis plan iz predmeta menadžment malih i srednjih preduzeca pa ako neko ima i ako mu nije problem da mi trzne na mail [email protected] bio bih mu neizmjerno zahvalan!
- amortizer
#3 Re: Potreban bisnis plan molim pomoc!!!
saale wrote:Pozdrav dobri narode, znaci potreban mi je biznis plan iz predmeta menadžment malih i srednjih preduzeca pa ako neko ima i ako mu nije problem da mi trzne na mail [email protected] bio bih mu neizmjerno zahvalan!
OK, nije nikakav problem, ali kako cemo za placanje?
- nellington
#4 Re: Potreban bisnis plan molim pomoc!!!
Vidiš dobrog biznisa, pisanje biznis planovaamortizer wrote:saale wrote:Pozdrav dobri narode, znaci potreban mi je biznis plan iz predmeta menadžment malih i srednjih preduzeca pa ako neko ima i ako mu nije problem da mi trzne na mail [email protected] bio bih mu neizmjerno zahvalan!![]()
OK, nije nikakav problem, ali kako cemo za placanje?
Moram napisati biznis plan za taj biznis
-
saale
#5 Re: Potreban bisnis plan molim pomoc!!!
Heeh iskreno pasa moj ja sam svoj biznis plan davno uradio i polozi taj predmet, diplomirao prije 3 god, ali sam ga negdje zijanio, znaci netreba meni nego jednom mi dobrom prijatelju kome je ostao jos samo taj ispit da diplomira a u frci je s vremenom....hajde ba ljudi zaradite koji SEVAP!
-
Incub
#6 Re: Potreban bisnis plan molim pomoc!!!
Biznis plan mu treba da diplomira,znaci na kraju pa uhvatiti jos koju krivinu.
Takvi kod nas postanu ministri,premijeri i onda kazu vidi ga ne zna pricati a kamoli sta o struci.
Treba ove univerzitete po Bosni zatvoriti
Takvi kod nas postanu ministri,premijeri i onda kazu vidi ga ne zna pricati a kamoli sta o struci.
Treba ove univerzitete po Bosni zatvoriti
- amortizer
#7 Re: Potreban bisnis plan molim pomoc!!!
Ma fol! Nemam.saale wrote:Heeh iskreno pasa moj ja sam svoj biznis plan davno uradio i polozi taj predmet, diplomirao prije 3 god, ali sam ga negdje zijanio, znaci netreba meni nego jednom mi dobrom prijatelju kome je ostao jos samo taj ispit da diplomira a u frci je s vremenom....hajde ba ljudi zaradite koji SEVAP!
I da imam, od kud mi?
- Thinker
#8 Re: Potreban bisnis plan molim pomoc!!!
On bi poslovni plan na završnoj godini morao da zna raditi kao pranje zuba, dakle ili je lijen ili nije savladao gradivo. U bilo kojem od ova dva slučaja ne treba pomagati!!
-
saale
#9 Re: Potreban bisnis plan molim pomoc!!!
Ljudi hajmo ba malo vjere, da st vi u slicnoj situaciji i vama bi bilo drago da vam neko pomogne...
- vox-populi
#10 Re: Potreban bisnis plan molim pomoc!!!
Treba i meni jedno 5.000€ pa ako ko ima, nek se javi na PP.
- bosanski
#11 Re: Potreban bisnis plan molim pomoc!!!
pa što mu ga ti onda ne napišeš?saale wrote:Heeh iskreno pasa moj ja sam svoj biznis plan davno uradio i polozi taj predmet, diplomirao prije 3 god, ali sam ga negdje zijanio, znaci netreba meni nego jednom mi dobrom prijatelju kome je ostao jos samo taj ispit da diplomira a u frci je s vremenom....hajde ba ljudi zaradite koji SEVAP!
P.S.
Evo da krenemo sa business planom tvog jarana od početka
Menadžment - nekompetentan
'ajmo drugo poglavlje
-
saale
#12 Re: Potreban bisnis plan molim pomoc!!!
Radim sokole i stavrno nemam vremena ali skontat ce se nesto,u svakom slucaju hvala vam 
- bosanski
#13 Re: Potreban bisnis plan molim pomoc!!!
a za šta je biznis plan... čevapdžinica, online trgovina, proizvodnja mikročipova....?????????saale wrote:Radim sokole i stavrno nemam vremena ali skontat ce se nesto,u svakom slucaju hvala vam
- mustang
#14 Re: Potreban bisnis plan molim pomoc!!!
betonarabosanski wrote:a za šta je biznis plan... čevapdžinica, online trgovina, proizvodnja mikročipova....?????????saale wrote:Radim sokole i stavrno nemam vremena ali skontat ce se nesto,u svakom slucaju hvala vam
- Amazonka27
#15 Re: Potreban bisnis plan molim pomoc!!!
nevjerovatno koliko vas potrci da odgovori na ovaku temu a niko da prijavi.