Potraga za spiralnim stepenicama (:
-
Miss House
#1 Potraga za spiralnim stepenicama (:
Gradim vikendicu i samo mi se spiralne stepenice uklapaju u kompletan prostor i dizajn. Pronašla sam jedne savršene
: "Arke" model spiralnih stepenica firme "Albini & Fontanot" i čula da ih ima u Sarajevu međutim ne mogu da nađem gdje u Sarajevu
. Da li neko može da mi pomogne? Gdje u Sarajevu ima ovakvih stepenica i koliko im je cijena orijentaciono. Bilo kakva informacija - adresa, telefon, bilo šta će mi mnogo pomoći?! Hvala unaprijed!

-
Svi su me banirali
#2 Re: Potraga za spiralnim stepenicama (:
Vidi u Obiju ili u semizovcu kod onog stolara sa lijeve strane radi jako dobre stepenice
- starii
#3 Re: Potraga za spiralnim stepenicama (:
hehe prije mjesec dana sam isto trazio..vidi imaju u OBIju i nisu cemu vise izgledaju kao igračka8 (cijena oko 1200KM)...daleko bolje ali i skuplje oko 3000KM su ti u Merkuru na Stupu..MD profil u Hrvatskoj također ima ali na žalost ne uvoze ih u BiH (vidi njihovoj web)...Miss House wrote:Gradim vikendicu i samo mi se spiralne stepenice uklapaju u kompletan prostor i dizajn. Pronašla sam jedne savršene: "Arke" model spiralnih stepenica firme "Albini & Fontanot" i čula da ih ima u Sarajevu međutim ne mogu da nađem gdje u Sarajevu
. Da li neko može da mi pomogne? Gdje u Sarajevu ima ovakvih stepenica i koliko im je cijena orijentaciono. Bilo kakva informacija - adresa, telefon, bilo šta će mi mnogo pomoći?! Hvala unaprijed!
![]()
i na kraju ti je najbolje da nades nekog da ti napravi jer ni jedne koje budes kupio nece ti bas pasati...sretno
- Bullet Tooth Tony
#4 Re: Potraga za spiralnim stepenicama (:
To se pravi,zeljezo,pa se gaziste stavlja od drveta,spiralne stepenice su jako zahtjevan posao i da mozes cekati jedan mjesec,vjerovatno bi ti mogao srediti da se naprave tacno po tvojoj zelji