Potraga za poslom

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
amrq7u

#1 Potraga za poslom

Post by amrq7u »

Pozdrav raja,

srednjoškolac 19 godina, tražim posao u okolini Sarajeva. Najviše bih mi odgovaralo nešto u Vogošći. Sve mi odgovara osim gradjevinskih poslova, bilo šta znači. Imam položenu b kategoriju. Sve bih radio, samo da kuci ne sjedim. Pouzdan, odgovoran.. Ako ima ko neki prijedlog, preporuku, ili nesto slicno neka mi napise pp, bio bih mu zahvalan puno, puno.. :D
meteorit135531

#2 Re: Potraga za poslom

Post by meteorit135531 »

Gradjevinski poslovi su ti i jedino što možeš naći. U državi gdje ti za posao konobara traže 2 fakultetske diplome i doktorat, teško da ti ova tema nešto može pomoći.
Neće ti niko ponudit posao, ne boj se.
Probaj naći nešto na mješalici, ako ima..
amrq7u

#3 Re: Potraga za poslom

Post by amrq7u »

meteorit135531 wrote:Gradjevinski poslovi su ti i jedino što možeš naći. U državi gdje ti za posao konobara traže 2 fakultetske diplome i doktorat, teško da ti ova tema nešto može pomoći.
ma valjda bude nesto jbg
muminovic

#4 Re: Potraga za poslom

Post by muminovic »

amrq7u wrote:
meteorit135531 wrote:Gradjevinski poslovi su ti i jedino što možeš naći. U državi gdje ti za posao konobara traže 2 fakultetske diplome i doktorat, teško da ti ova tema nešto može pomoći.
ma valjda bude nesto jbg
Skontaj sta bi radio i sta bi volio raditi.

Nadji na netu te kompanije i svaki dan lagano obidji 5-10 takvih kompanija i ponudi svoje usluge, pristojno se obuci, kosulja i pantole.

100% ces doci do posla.
amrq7u

#5 Re: Potraga za poslom

Post by amrq7u »

muminovic wrote:
amrq7u wrote:
ma valjda bude nesto jbg
Skontaj sta bi radio i sta bi volio raditi.

Nadji na netu te kompanije i svaki dan lagano obidji 5-10 takvih kompanija i ponudi svoje usluge, pristojno se obuci, kosulja i pantole.

100% ces doci do posla.
hvala brate, sutra krecem bas tako kao sto si i rekao.. :)
Sara03

#6 Re: Potraga za poslom

Post by Sara03 »

Ako si za bilo šta, osim građevine, mislim da bi mogao naći nešto solidno, ako se dovoljno potrudiš. :)

Pogledaj oglase, neke stranice, raspitaj se kod poznanika i sl. Sretno. :thumbup:
amrq7u

#7 Re: Potraga za poslom

Post by amrq7u »

Sara03 wrote:Ako si za bilo šta, osim građevine, mislim da bi mogao naći nešto solidno, ako se dovoljno potrudiš. :)

Pogledaj oglase, neke stranice, raspitaj se kod poznanika i sl. Sretno. :thumbup:
Ma bit ce valjda nesto. Dao sam broj u dva kafica, vidjet cemo da li ce me pozvati.
muminovic

#8 Re: Potraga za poslom

Post by muminovic »

amrq7u wrote:
Sara03 wrote:Ako si za bilo šta, osim građevine, mislim da bi mogao naći nešto solidno, ako se dovoljno potrudiš. :)

Ma bit ce valjda nesto. Dao sam broj u dva kafica, vidjet cemo da li ce me pozvati.
Samo nastavi, ako dobijes posao u kaficu, ako si ljubazan prema musterijama, i imas dobar odnos pored plate svaki dan mozes imati i minimum 30+ KM na baksis, zavisi gdje radis...
Post Reply