srednjoškolac 19 godina, tražim posao u okolini Sarajeva. Najviše bih mi odgovaralo nešto u Vogošći. Sve mi odgovara osim gradjevinskih poslova, bilo šta znači. Imam položenu b kategoriju. Sve bih radio, samo da kuci ne sjedim. Pouzdan, odgovoran.. Ako ima ko neki prijedlog, preporuku, ili nesto slicno neka mi napise pp, bio bih mu zahvalan puno, puno..
Potraga za poslom
-
amrq7u
#1 Potraga za poslom
Pozdrav raja,
srednjoškolac 19 godina, tražim posao u okolini Sarajeva. Najviše bih mi odgovaralo nešto u Vogošći. Sve mi odgovara osim gradjevinskih poslova, bilo šta znači. Imam položenu b kategoriju. Sve bih radio, samo da kuci ne sjedim. Pouzdan, odgovoran.. Ako ima ko neki prijedlog, preporuku, ili nesto slicno neka mi napise pp, bio bih mu zahvalan puno, puno..
-
meteorit135531
#2 Re: Potraga za poslom
Gradjevinski poslovi su ti i jedino što možeš naći. U državi gdje ti za posao konobara traže 2 fakultetske diplome i doktorat, teško da ti ova tema nešto može pomoći.
Neće ti niko ponudit posao, ne boj se.
Probaj naći nešto na mješalici, ako ima..
-
amrq7u
#3 Re: Potraga za poslom
ma valjda bude nesto jbgmeteorit135531 wrote:Gradjevinski poslovi su ti i jedino što možeš naći. U državi gdje ti za posao konobara traže 2 fakultetske diplome i doktorat, teško da ti ova tema nešto može pomoći.
- muminovic
#4 Re: Potraga za poslom
Skontaj sta bi radio i sta bi volio raditi.amrq7u wrote:ma valjda bude nesto jbgmeteorit135531 wrote:Gradjevinski poslovi su ti i jedino što možeš naći. U državi gdje ti za posao konobara traže 2 fakultetske diplome i doktorat, teško da ti ova tema nešto može pomoći.
Nadji na netu te kompanije i svaki dan lagano obidji 5-10 takvih kompanija i ponudi svoje usluge, pristojno se obuci, kosulja i pantole.
100% ces doci do posla.
-
amrq7u
#5 Re: Potraga za poslom
hvala brate, sutra krecem bas tako kao sto si i rekao..muminovic wrote:Skontaj sta bi radio i sta bi volio raditi.amrq7u wrote:ma valjda bude nesto jbgmeteorit135531 wrote:Gradjevinski poslovi su ti i jedino što možeš naći. U državi gdje ti za posao konobara traže 2 fakultetske diplome i doktorat, teško da ti ova tema nešto može pomoći.
Nadji na netu te kompanije i svaki dan lagano obidji 5-10 takvih kompanija i ponudi svoje usluge, pristojno se obuci, kosulja i pantole.
100% ces doci do posla.
- Sara03
#6 Re: Potraga za poslom
Ako si za bilo šta, osim građevine, mislim da bi mogao naći nešto solidno, ako se dovoljno potrudiš. 
Pogledaj oglase, neke stranice, raspitaj se kod poznanika i sl. Sretno.
-
amrq7u
#7 Re: Potraga za poslom
Ma bit ce valjda nesto. Dao sam broj u dva kafica, vidjet cemo da li ce me pozvati.Sara03 wrote:Ako si za bilo šta, osim građevine, mislim da bi mogao naći nešto solidno, ako se dovoljno potrudiš.
- muminovic
#8 Re: Potraga za poslom
Samo nastavi, ako dobijes posao u kaficu, ako si ljubazan prema musterijama, i imas dobar odnos pored plate svaki dan mozes imati i minimum 30+ KM na baksis, zavisi gdje radis...amrq7u wrote:Ma bit ce valjda nesto. Dao sam broj u dva kafica, vidjet cemo da li ce me pozvati.Sara03 wrote:Ako si za bilo šta, osim građevine, mislim da bi mogao naći nešto solidno, ako se dovoljno potrudiš.