spreca wrote:Vise ne posudjujem ni prijateljima ni rodbini ....vec godinama nikome ne pada na pamet da vraca...suma nije mala
ista sam ti, drugo moja...nešto stigo, nesto necu nikad, uglavnom - kapak.
Moderator: anex
spreca wrote:Vise ne posudjujem ni prijateljima ni rodbini ....vec godinama nikome ne pada na pamet da vraca...suma nije mala
dobar i budala dva rodjena brataradostan dan wrote:spreca wrote:Vise ne posudjujem ni prijateljima ni rodbini ....vec godinama nikome ne pada na pamet da vraca...suma nije mala![]()
![]()
ista sam ti, drugo moja...nešto stigo, nesto necu nikad, uglavnom - kapak.
E dobro si procijenio da je finansijski stabilannKrkan wrote:I ja sam jednom ispao budala sam bi sebe šamarao
Prvo sam liku dao cenera kao zaboravio novčanik, i hajd znam desi se vratio je sutra. Par dana poslije tog kao u krizi pita koliko možeš posudit, a meni bilo bruka dat manje od 50na budžetu je ima tri moje plate , reko morel lolo pomoć 50 kaže može. I vrati mi to za 15ak dana.
Ma nije prošlo 5 dana kako treba ,kae treba mi opet pomoć , složi neku priču za nešto mu treba 210 KM i hajd ja mu i dadnem ,kontam opet desi se ,plus stabilan je vratit će. Međutua ,nikad ga. To se zove tanak led, al mlad sam ja tek neke životne lekcije upijam.
Takvim se ne posudjuje...jer to je naviklo otimati od naroda...finacijski je stabilan ali nije moralno,,,,eto jos jedan dokaz....da je posudio nekom sjeromaku sigurno bi vratioMatijevic_Vlado wrote:E dobro si procijenio da je finansijski stabilannKrkan wrote:I ja sam jednom ispao budala sam bi sebe šamarao
Prvo sam liku dao cenera kao zaboravio novčanik, i hajd znam desi se vratio je sutra. Par dana poslije tog kao u krizi pita koliko možeš posudit, a meni bilo bruka dat manje od 50na budžetu je ima tri moje plate , reko morel lolo pomoć 50 kaže može. I vrati mi to za 15ak dana.
Ma nije prošlo 5 dana kako treba ,kae treba mi opet pomoć , složi neku priču za nešto mu treba 210 KM i hajd ja mu i dadnem ,kontam opet desi se ,plus stabilan je vratit će. Međutua ,nikad ga. To se zove tanak led, al mlad sam ja tek neke životne lekcije upijam.
dok si imao pare imao si i pare i prijatelja a sad nemas ni jedno ni drugoproblemnatravunu wrote:Svakakvih ljudi, za 210 KM izgubio prijatelja (ako ste uopće zapravo i bili prijatelji!!??)
Ima ona jedna izreka, "ako me ubijediš da ti posudim pare, ne trebaš ih ni vraćati!"
L u c i f e r wrote:Ne dam!
Tvoj nick upucuje na jedan gradic u I. Bosni. Ako ti je porijeklo od tamo onda je jasno ovo szo si napisao.focko wrote:Ne znam koja je veca dalabu ovaj sto trazi il ovaj sto da 500-1000 km. Ako neko zaboravi novcanik il nema sitno mogu platit kratku kafu al sutra je opet pijemo da on to vrati. To je to.
animus wrote:Tvoj nick upucuje na jedan gradic u I. Bosni. Ako ti je porijeklo od tamo onda je jasno ovo szo si napisao.focko wrote:Ne znam koja je veca dalabu ovaj sto trazi il ovaj sto da 500-1000 km. Ako neko zaboravi novcanik il nema sitno mogu platit kratku kafu al sutra je opet pijemo da on to vrati. To je to.
A menispreca wrote:Vise ne posudjujem ni prijateljima ni rodbini ....vec godinama nikome ne pada na pamet da vraca...suma nije mala
edo_79 wrote:A menispreca wrote:Vise ne posudjujem ni prijateljima ni rodbini ....vec godinama nikome ne pada na pamet da vraca...suma nije mala![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pu jbmti .... kud ne znadoh ranije .... da se i ja ugradim u ovih 100K .... bar sa jedno 2-3 stojespreca wrote:edo_79 wrote:A menispreca wrote:Vise ne posudjujem ni prijateljima ni rodbini ....vec godinama nikome ne pada na pamet da vraca...suma nije mala![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
okasnio si druze...ja mmislo da posudim od tebe....pa ako ti nevratim nedaj mi nikad vise
pa ako mi vrate mozda bude sta od togaedo_79 wrote:
Pu jbmti .... kud ne znadoh ranije .... da se i ja ugradim u ovih 100K .... bar sa jedno 2-3 stoje![]()
![]()
![]()
![]()
Ma meni bi trebalo 3 stoje do plate .... ocam'spreca wrote:pa ako mi vrate mozda bude sta od togaedo_79 wrote:
Pu jbmti .... kud ne znadoh ranije .... da se i ja ugradim u ovih 100K .... bar sa jedno 2-3 stoje![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
....vise mi evo vec dosta godina ni Bajrame ne cestitaju
eto sta sam dozivio
edo_79 wrote:Ma meni bi trebalo 3 stoje do plate .... ocam'spreca wrote:pa ako mi vrate mozda bude sta od togaedo_79 wrote:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
....vise mi evo vec dosta godina ni Bajrame ne cestitaju
eto sta sam dozivio
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hajd sad ozbiljno .... Jebo dobrog čoeka jarane, samo to ti mogu reći ... što si ljudima bolji sve te višeda prostiš