Desi se da treba začina, praška za veš, povrća, riže i sl...
Kad nemam što trebam odem u prodavnicu, ne pada mi na pamet tražiti po mahali..
Vi jeste li poput nje, ne predstavlja vam to problem, ili radite u skladu mogucnosti?
Mante spama, hvala!
Neces vjerovati ova moja je donosila i ves da joj se osuši u mojoj sušilici,njena bila u kvaru..!semirsar wrote:joj tebe, bas si neka... sta bi joj tek rekla da ti je i ves doNJela da joj operes.
Cherry-Cherry wrote:Nemoj joj jednom nešto dati i neće ti više dolaziti i neće te ni pozdravljati.
Imala sam davno jednu takvu... A fazon je što uvijek dođe po šoljicu ulja, šećera, kafe... Ne po litru, kilogram, jer to mora vratiti, neko ovako malo...
A još je veći crnjak, kad se uvali sa kompletnom porodicom i kaže djeci: e danas ćemo ručati ovdje![]()
![]()
E pa nećete, ajde kući.
I više ikad nije došla...
zato i jesi vjestica... nametlivjesticanametli wrote:Gdjs vi zivite qq.....ja strogo dobar dan i nema dolazaka
Samo bi mahalali i gledali u kese....zato voOooz....inace Ne volim posudivanjasemirsar wrote:zato i jesi vjestica... nametlivjesticanametli wrote:Gdjs vi zivite qq.....ja strogo dobar dan i nema dolazaka
Njemu je lahko kucu napraviti....Black swan wrote:nama komšija u IS-u malo malo sam posudi merdevine i tako to...
a pita za kolica dvoje šljunka...a stalno nešto betonira
to je taj tip ljudi od svakog po malo i njega besplatno dođe
Polako, dobit' ces ti njega nazad uz kritiku "da je valj'o ne bi mi ga ni dala"MedenoSrce wrote:Ja svojoj čovjeka posudila od tada ne dolazi nit ga vraća
E ovo je u toplim danima vec moda postala, njih tri se napenale na stepenice ispred ulaza u zgradu i udri u pricu, a kad vide konu s kesama ne popustaju je dok sve ne protabire... "a sta si nam ti jadna danaske kupila, ima li sta jeftino...aaaa vidi ga, petit beurre, bas se razmisljam koji cu kolac danaske pravit' iiiii i kaHve ima, et' me za pet minuta kod tebe sreco moja"vjesticanametli wrote:Samo bi mahalali i gledali u kese....zato voOooz....inace Ne volim posudivanjasemirsar wrote:zato i jesi vjestica... nametlivjesticanametli wrote:Gdjs vi zivite qq.....ja strogo dobar dan i nema dolazaka
A lažeš ovo, priznajCherry-Cherry wrote:Nemoj joj jednom nešto dati i neće ti više dolaziti i neće te ni pozdravljati.
Imala sam davno jednu takvu... A fazon je što uvijek dođe po šoljicu ulja, šećera, kafe... Ne po litru, kilogram, jer to mora vratiti, neko ovako malo...
A još je veći crnjak, kad se uvali sa kompletnom porodicom i kaže djeci: e danas ćemo ručati ovdje![]()
![]()
E pa nećete, ajde kući.
Ne lažem.zrakomlat wrote:A lažeš ovo, priznajCherry-Cherry wrote:Nemoj joj jednom nešto dati i neće ti više dolaziti i neće te ni pozdravljati.
![]()
E pa nećete, ajde kući.
![]()

Ma suplja,jasta ce neko doc maksuz sa djecom u neciju kucu da jede nepozvan,daj baCherry-Cherry wrote:Ne lažem.zrakomlat wrote:A lažeš ovo, priznajCherry-Cherry wrote:Nemoj joj jednom nešto dati i neće ti više dolaziti i neće te ni pozdravljati.
![]()
E pa nećete, ajde kući.
![]()
Kaže dijete: mama, šta je danas za ručak.
Mama: evo pitaj ... šta pravi, danas ćemo ovdje ručati.
Anblivbl. Nju ne sekiraju vijesti o poskupljenju hrane i odnosu potrošačka korpa/primanjaCherry-Cherry wrote:Ne lažem.zrakomlat wrote:A lažeš ovo, priznajCherry-Cherry wrote:Nemoj joj jednom nešto dati i neće ti više dolaziti i neće te ni pozdravljati.
![]()
E pa nećete, ajde kući.
![]()
Kaže dijete: mama, šta je danas za ručak.
Mama: evo pitaj ... šta pravi, danas ćemo ovdje ručati.
Nemoj misliti da nema takvih po cijeli dan po mahali šetaju i ne smeta i to sto su sa djecom..Mene nista ne iznenađuje vise...Red Wolf wrote: Ma suplja,jasta ce neko doc maksuz sa djecom u neciju kucu da jede nepozvan,daj ba,hodaju tako gradom kone