Prodajem auto, oglasio sam ga, cekam da ko nazove i tako to.... Interesuje me moze li neko objasniti postupak prodaje u kasnijoj fazi - procedure, ugovor i sl. posto ranije nisam prodavao...
Hvala unaprijed...
CYa
Moderators: _BataZiv_0809, anex
hoš li nam konačno otkrit jeko Ljubiša?shlauf wrote:
Aleee aleeeeeeeee![]()
Ljubiše mi mog !!!!
Ti stvarno ne kontas da se tu ne radi ni o kakvom Ljubiši, u pitanju je glagol!Neelix wrote:hoš li nam konačno otkrit jeko Ljubiša?shlauf wrote:
Aleee aleeeeeeeee![]()
Ljubiše mi mog !!!!
LeKo wrote:Druže, obzirom da je autu istekla registracija trebaju ti probne table ili prevoz šlepom do maglaja.
Probne table ti može završiti ovdje lik od kojeg kupuješ auto (taksa, zahtjev u MUP-u i osiguranje - sve oko 50 KM)
Nemoj uzimati probe na više dana jer je sada procedura da ne možeš predati zahtjev za registraciju bez predaje potvrde o probnim tablama i samih probnih tabli.
Šlepa ti oko 1KM po km. Skontaj šta ti je isplativije.
Ne trebaju probne. Moj kolega s posla prodao auto kojem je istekla registracija čovjeku iz Vakufa i čovjek ovdje u Sarajevu samo uplatio osiguranje, a ostatak će registracije završiti u Vakufu. Tako da je bez problema otišao s autom za Vakuf, jer je auto u postupku registracije.LeKo wrote:Druže, obzirom da je autu istekla registracija trebaju ti probne table ili prevoz šlepom do maglaja.
Probne table ti može završiti ovdje lik od kojeg kupuješ auto (taksa, zahtjev u MUP-u i osiguranje - sve oko 50 KM)
Nemoj uzimati probe na više dana jer je sada procedura da ne možeš predati zahtjev za registraciju bez predaje potvrde o probnim tablama i samih probnih tabli.
Šlepa ti oko 1KM po km. Skontaj šta ti je isplativije.