postovanje

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

madner

#51 Re: postovanje

Post by madner »

Tako je :D
sapati srca

#52 Re: postovanje

Post by sapati srca »

otherside wrote:
maccarona wrote:sapat srca :D koji si ti romanticar :D mislim :D ono :D bas si hrabar neki tip :D
totalna predaja ovo ono :D svaka cast, svaka cast :D
teoreticar, demagog :D
Ne nego prakticar...pa napises onako kako jeste u praksi...Pokusaj :-D
njeka

#53 Re: postovanje

Post by njeka »

otherside wrote:moja ti, to ti je samo shuplja....takvi su najgori :D
Ne rušite mi snove!! Ja se još uvijek nadam da ovaj tip muškaraca nije izumro!!
maccarona

#54 Re: postovanje

Post by maccarona »

njeka wrote:
vama bas lijepo zivjeti u zabludi, a :lol: :lol: :lol: :lol:
sapati srca

#55 Re: postovanje

Post by sapati srca »

Pozdrav i tebi :-D Ja za tebe necu reci isto...Vjerujem da mislis ono sto napises :-D Inace valjda ne bi pisala zar ne?... :-D Nejse...nismo svi isti sto je i dobro :-D
madner

#56 Re: postovanje

Post by madner »

njeka wrote:
Don't worry, prodavaca magle ima kolko hoces. :D
Benighted

#57 Re: postovanje

Post by Benighted »

Sapati citam tvoje postove ovak, ti brate sve idealizujes... i zene i vezu i religiju ... :-D

Ili je to samo retorika? :)
otherside

#58 Re: postovanje

Post by otherside »

sapati srca wrote:
Pozdrav i tebi :-D Ja za tebe necu reci isto...Vjerujem da mislis ono sto napises :-D Inace valjda ne bi pisala zar ne?... :-D Nejse...nismo svi isti sto je i dobro :-D
pozdrav i tebi. samo ti pishi...ima ko ce citati. ja jok :D
sapati srca

#59 Re: postovanje

Post by sapati srca »

Benighted wrote:Sapati citam tvoje postove ovak, ti brate sve idealizujes... i zene i vezu i religiju ... :-D

rado cu ti i duze odgovoriti...ma ne idealizujem...prosto tako mislim...nema etalona, sami biramo nacin zivota, vjerovanja...Bjezim sada na planinu na izlet, odgovoricu ti i duze ako te dodatno sta interesuje...To sto se nametnula laz i dvolicnost kao etalon, sto je ljubav kao brza hrana postala ne znaci da je svi tako vidimo, zivimo dozivljavamo...za religiju se u mnogo cemu slazem s tobom, s razlikom sto je njena ljepota u onom sto je ona izmedu mene i Boga, a ne pravdanje pred svijetom, ulemom, iliklerom...Popzdrav...
sapati srca

#60 Re: postovanje

Post by sapati srca »

otherside wrote:
sapati srca wrote:
pozdrav i tebi. samo ti pishi...ima ko ce citati. ja jok :D
Ljepota izbora zar ne... :-D I u pisanju i u zivljenju napisanog...Procitam ja tvoje pocesto...uvijek je lijepo vidjeti suprotnosti :-D One nas uvijek ohrabruju u onome sto izabrasmo da budemo :-D Pozdrav pisi i ti, ja cu te i dalje citati...
Benighted

#61 Re: postovanje

Post by Benighted »

sapati srca wrote:
Benighted wrote:Sapati citam tvoje postove ovak, ti brate sve idealizujes... i zene i vezu i religiju ... :-D

rado cu ti i duze odgovoriti...ma ne idealizujem...prosto tako mislim...nema etalona, sami biramo nacin zivota, vjerovanja...Bjezim sada na planinu na izlet, odgovoricu ti i duze ako te dodatno sta interesuje...To sto se nametnula laz i dvolicnost kao etalon, sto je ljubav kao brza hrana postala ne znaci da je svi tako vidimo, zivimo dozivljavamo...za religiju se u mnogo cemu slazem s tobom, s razlikom sto je njena ljepota u onom sto je ona izmedu mene i Boga, a ne pravdanje pred svijetom, ulemom, iliklerom...Popzdrav...

Nemoj objasnjavat duze... :D

PS. uspijel se sta sa tom spikom :?: mislim :dance: mada sumnjam :)
maccarona

#62 Re: postovanje

Post by maccarona »

sapat srca, samo ti pisi :) mi se malo salimo :D
ko je nama kriv sto smo izgradili tvrdjavu oko srca :D
sapati srca

#63 Re: postovanje

Post by sapati srca »

maccarona wrote:sapat srca :D koji si ti romanticar :D mislim :D ono :D bas si hrabar neki tip :D
totalna predaja ovo ono :D svaka cast, svaka cast :D
zasto mislis da treba hrabrost da kazujes ono sto mislis i osjecas...Budes ono sto jesi...neko ce razumjeti neko nece...Mozes li ocekivati iskrenost i povjerenje i postovanje ako nisi sam/sama spremna ga na isti nacin pruziti...bez predrasuda i stereotipa koji se na ovoj temi provlace...Pozdrav i bjezim sada sa ove teme...samo sam dao svoje misljenje, jer smatram da ne mozes dobiti nesto sto isto nisi spreman i dati...
otherside

#64 Re: postovanje

Post by otherside »

sapati srca wrote:Ljepota izbora zar ne... :-D I u pisanju i u zivljenju napisanog...Procitam ja tvoje pocesto...uvijek je lijepo vidjeti suprotnosti :-D One nas uvijek ohrabruju u onome sto izabrasmo da budemo :-D Pozdrav pisi i ti, ja cu te i dalje citati...
malo je ponisko nazvati me suprotnoscu tebi, zar ne? :D
ono ti fin, romantican, vjeran, pun ljubavi i razumjevanja....a ja sve kontra. :-)
iskreno receno, imam ja vjere u ljubav taman koliko mi treba al ' ne bih voljela biti s osobom poput tebe.
mislim da bih zavrsila u dubokoj depresiji :D za mene je ljubav vise od poetskog izrazavanja i treptanja okicama :D
sapati srca

#65 Re: postovanje

Post by sapati srca »

otherside wrote:
sapati srca wrote:Ljepota izbora zar ne... :-D I u pisanju i u zivljenju napisanog...Procitam ja tvoje pocesto...uvijek je lijepo vidjeti suprotnosti :-D One nas uvijek ohrabruju u onome sto izabrasmo da budemo :-D Pozdrav pisi i ti, ja cu te i dalje citati...
malo je ponisko nazvati me suprotnoscu tebi, zar ne? :D
ono ti fin, romantican, vjeran, pun ljubavi i razumjevanja....a ja sve kontra. :-)
iskreno receno, imam ja vjere u ljubav taman koliko mi treba al ' ne bih voljela biti s osobom poput tebe.
mislim da bih zavrsila u dubokoj depresiji :D za mene je ljubav vise od poetskog izrazavanja i treptanja okicama :D
ne nisam ja tebe nazvao, koliko sam vidio ti si ta koja pokusas ismijati moj stav...Koji nije treptanje okicama, vec nacin zivljenja...A ja sam ono sto jesam, kakvu ti sliku o meni stices ne bih komentarisao jer ja nisam dovoljno hrabar da na osnovu rijeci necijih na forumu procjenjujem kakav je ko...Pisem ono sto sam zivio i dozivljavao, pa ako je to za tebe onako kako karakterises to je tvoje, zasto bih ja mijenjao ono sto ti mislis...I sretan sam, i lijepo se osjecam u danima koje zivim...
sapati srca

#66 Re: postovanje

Post by sapati srca »

Benighted wrote:
sapati srca wrote:

Nemoj objasnjavat duze... :D

PS. uspijel se sta sa tom spikom :?: mislim :dance: mada sumnjam :)
Tvoje je da mislis kako zelis zar ne? uspijem li? U cemu? U ljubavi? Naravno volim i voljen sam...Ne zbog spike kako nazivas ono sto je moj stav o necemu, (ja tvoj ne nazivam) nego zbog milion drugis stvari koje se dese izmedu dvoje koji se zavole :-D
sapati srca

#67 Re: postovanje

Post by sapati srca »

maccarona wrote:sapat srca, samo ti pisi :) mi se malo salimo :D
Maccarano...ma naravno, nemam nista protiv da svako iznosi svoj stav, samo ponekad i odgovorim :-D
Pozdrav, uzivaj i pisi...
otherside

#68 Re: postovanje

Post by otherside »

sapati srca wrote: ne nisam ja tebe nazvao, koliko sam vidio ti si ta koja pokusas ismijati moj stav...Koji nije treptanje okicama, vec nacin zivljenja...A ja sam ono sto jesam, kakvu ti sliku o meni stices ne bih komentarisao jer ja nisam dovoljno hrabar da na osnovu rijeci necijih na forumu procjenjujem kakav je ko...Pisem ono sto sam zivio i dozivljavao, pa ako je to za tebe onako kako karakterises to je tvoje, zasto bih ja mijenjao ono sto ti mislis...I sretan sam, i lijepo se osjecam u danima koje zivim...
sretno i dalje :wink:
maccarona

#69 Re: postovanje

Post by maccarona »

sapati srca wrote:
maccarona wrote:sapat srca, samo ti pisi :) mi se malo salimo :D
Maccarano...ma naravno, nemam nista protiv da svako iznosi svoj stav, samo ponekad i odgovorim :-D
Pozdrav, uzivaj i pisi...
pisala bih ja :roll: ali ne znam, ne smijem, strah me :skoljka:
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#70 Re: postovanje

Post by pici »

e moj šapati srca ,to ti je "Ko s djavolom tikve sadi od glavuđu mu se lupaju" Imagevidis ti nase zenmske kako se poigravaju sa nasim umjetnicko-romantickim srcima :D kako starim sve sam ubjedjeniji da su zenmske otpale od šejtanovog repa :D Image
otherside

#71 Re: postovanje

Post by otherside »

pici wrote:e moj šapati srca ,to ti je "Ko s djavolom tikve sadi od glavuđu mu se lupaju" Imagevidis ti nase zenmske kako se poigravaju sa nasim umjetnicko-romantickim srcima :D kako starim sve sam ubjedjeniji da su zenmske otpale od šejtanovog repa :D Image
jasta su...ne treba ih ni gledati a kamoli s njima komunicirati :D
ko sa zenama ima posla nikad raja vidjeti nece :oops:
sapati srca

#72 Re: postovanje

Post by sapati srca »

otherside wrote:
sapati srca wrote: ne nisam ja tebe nazvao, koliko sam vidio ti si ta koja pokusas ismijati moj stav...Koji nije treptanje okicama, vec nacin zivljenja...A ja sam ono sto jesam, kakvu ti sliku o meni stices ne bih komentarisao jer ja nisam dovoljno hrabar da na osnovu rijeci necijih na forumu procjenjujem kakav je ko...Pisem ono sto sam zivio i dozivljavao, pa ako je to za tebe onako kako karakterises to je tvoje, zasto bih ja mijenjao ono sto ti mislis...I sretan sam, i lijepo se osjecam u danima koje zivim...
sretno i dalje :wink:
I tebi sretno dalje :-D
sapati srca

#73 Re: postovanje

Post by sapati srca »

pici wrote:e moj šapati srca ,to ti je "Ko s djavolom tikve sadi od glavuđu mu se lupaju" Imagevidis ti nase zenmske kako se poigravaju sa nasim umjetnicko-romantickim srcima :D kako starim sve sam ubjedjeniji da su zenmske otpale od šejtanovog repa :D Image
O, postovanje moje :-D Ma samo razlika u misljenima i stavovima :-D Ma sta bi mi bez njih :-D
anais_nin

#74 Re: postovanje

Post by anais_nin »

madner wrote:Eno njega gore recituje.

Eh sad mogu ispast emancipovan kad kazem da je za mene postovanje da je pitam gdje hoce da je udarim, prije nego sto to uradim. :D
oj madner ovo ti i nije bas humoristicno :roll:
madner

#75 Re: postovanje

Post by madner »

anais_nin wrote:
madner wrote:Eno njega gore recituje.

Eh sad mogu ispast emancipovan kad kazem da je za mene postovanje da je pitam gdje hoce da je udarim, prije nego sto to uradim. :D
oj madner ovo ti i nije bas humoristicno :roll:
Hmmm, mislim da je dovoljno jasno da nema veze sa mojim stavom, te da se humoristicka nota dobije iz kontrasta prema drugim posterima.
Post Reply