postovanje
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
sapati srca
#52 Re: postovanje
Ne nego prakticar...pa napises onako kako jeste u praksi...Pokusajotherside wrote:teoreticar, demagogmaccarona wrote:sapat srcakoji si ti romanticar
mislim
ono
bas si hrabar neki tip
totalna predaja ovo onosvaka cast, svaka cast
-
njeka
#53 Re: postovanje
Ne rušite mi snove!! Ja se još uvijek nadam da ovaj tip muškaraca nije izumro!!otherside wrote:moja ti, to ti je samo shuplja....takvi su najgori
- maccarona
#54 Re: postovanje
vama bas lijepo zivjeti u zabludi, anjeka wrote:Ne rušite mi snove!! Ja se još uvijek nadam da ovaj tip muškaraca nije izumro!!otherside wrote:moja ti, to ti je samo shuplja....takvi su najgori
-
sapati srca
#55 Re: postovanje
Pozdrav i tebiotherside wrote:moja ti, to ti je samo shuplja....takvi su najgori
- madner
#56 Re: postovanje
Don't worry, prodavaca magle ima kolko hoces.njeka wrote:Ne rušite mi snove!! Ja se još uvijek nadam da ovaj tip muškaraca nije izumro!!otherside wrote:moja ti, to ti je samo shuplja....takvi su najgori
-
Benighted
#57 Re: postovanje
Sapati citam tvoje postove ovak, ti brate sve idealizujes... i zene i vezu i religiju ... 
Ili je to samo retorika?
Ili je to samo retorika?
- otherside
#58 Re: postovanje
pozdrav i tebi. samo ti pishi...ima ko ce citati. ja joksapati srca wrote:Pozdrav i tebiotherside wrote:moja ti, to ti je samo shuplja....takvi su najgoriJa za tebe necu reci isto...Vjerujem da mislis ono sto napises
Inace valjda ne bi pisala zar ne?...
Nejse...nismo svi isti sto je i dobro
-
sapati srca
#59 Re: postovanje
rado cu ti i duze odgovoriti...ma ne idealizujem...prosto tako mislim...nema etalona, sami biramo nacin zivota, vjerovanja...Bjezim sada na planinu na izlet, odgovoricu ti i duze ako te dodatno sta interesuje...To sto se nametnula laz i dvolicnost kao etalon, sto je ljubav kao brza hrana postala ne znaci da je svi tako vidimo, zivimo dozivljavamo...za religiju se u mnogo cemu slazem s tobom, s razlikom sto je njena ljepota u onom sto je ona izmedu mene i Boga, a ne pravdanje pred svijetom, ulemom, iliklerom...Popzdrav...Benighted wrote:Sapati citam tvoje postove ovak, ti brate sve idealizujes... i zene i vezu i religiju ...
Ili je to samo retorika?
-
sapati srca
#60 Re: postovanje
Ljepota izbora zar ne...otherside wrote:pozdrav i tebi. samo ti pishi...ima ko ce citati. ja joksapati srca wrote:Pozdrav i tebiotherside wrote:moja ti, to ti je samo shuplja....takvi su najgoriJa za tebe necu reci isto...Vjerujem da mislis ono sto napises
Inace valjda ne bi pisala zar ne?...
Nejse...nismo svi isti sto je i dobro
-
Benighted
#61 Re: postovanje
sapati srca wrote:rado cu ti i duze odgovoriti...ma ne idealizujem...prosto tako mislim...nema etalona, sami biramo nacin zivota, vjerovanja...Bjezim sada na planinu na izlet, odgovoricu ti i duze ako te dodatno sta interesuje...To sto se nametnula laz i dvolicnost kao etalon, sto je ljubav kao brza hrana postala ne znaci da je svi tako vidimo, zivimo dozivljavamo...za religiju se u mnogo cemu slazem s tobom, s razlikom sto je njena ljepota u onom sto je ona izmedu mene i Boga, a ne pravdanje pred svijetom, ulemom, iliklerom...Popzdrav...Benighted wrote:Sapati citam tvoje postove ovak, ti brate sve idealizujes... i zene i vezu i religiju ...
Ili je to samo retorika?
Nemoj objasnjavat duze...
PS. uspijel se sta sa tom spikom
- maccarona
#62 Re: postovanje
sapat srca, samo ti pisi
mi se malo salimo 
ko je nama kriv sto smo izgradili tvrdjavu oko srca
-
sapati srca
#63 Re: postovanje
zasto mislis da treba hrabrost da kazujes ono sto mislis i osjecas...Budes ono sto jesi...neko ce razumjeti neko nece...Mozes li ocekivati iskrenost i povjerenje i postovanje ako nisi sam/sama spremna ga na isti nacin pruziti...bez predrasuda i stereotipa koji se na ovoj temi provlace...Pozdrav i bjezim sada sa ove teme...samo sam dao svoje misljenje, jer smatram da ne mozes dobiti nesto sto isto nisi spreman i dati...maccarona wrote:sapat srcakoji si ti romanticar
mislim
ono
bas si hrabar neki tip
totalna predaja ovo onosvaka cast, svaka cast
- otherside
#64 Re: postovanje
malo je ponisko nazvati me suprotnoscu tebi, zar ne?sapati srca wrote:Ljepota izbora zar ne...I u pisanju i u zivljenju napisanog...Procitam ja tvoje pocesto...uvijek je lijepo vidjeti suprotnosti
One nas uvijek ohrabruju u onome sto izabrasmo da budemo
Pozdrav pisi i ti, ja cu te i dalje citati...
ono ti fin, romantican, vjeran, pun ljubavi i razumjevanja....a ja sve kontra.
iskreno receno, imam ja vjere u ljubav taman koliko mi treba al ' ne bih voljela biti s osobom poput tebe.
mislim da bih zavrsila u dubokoj depresiji
-
sapati srca
#65 Re: postovanje
ne nisam ja tebe nazvao, koliko sam vidio ti si ta koja pokusas ismijati moj stav...Koji nije treptanje okicama, vec nacin zivljenja...A ja sam ono sto jesam, kakvu ti sliku o meni stices ne bih komentarisao jer ja nisam dovoljno hrabar da na osnovu rijeci necijih na forumu procjenjujem kakav je ko...Pisem ono sto sam zivio i dozivljavao, pa ako je to za tebe onako kako karakterises to je tvoje, zasto bih ja mijenjao ono sto ti mislis...I sretan sam, i lijepo se osjecam u danima koje zivim...otherside wrote:malo je ponisko nazvati me suprotnoscu tebi, zar ne?sapati srca wrote:Ljepota izbora zar ne...I u pisanju i u zivljenju napisanog...Procitam ja tvoje pocesto...uvijek je lijepo vidjeti suprotnosti
One nas uvijek ohrabruju u onome sto izabrasmo da budemo
Pozdrav pisi i ti, ja cu te i dalje citati...
![]()
ono ti fin, romantican, vjeran, pun ljubavi i razumjevanja....a ja sve kontra.![]()
iskreno receno, imam ja vjere u ljubav taman koliko mi treba al ' ne bih voljela biti s osobom poput tebe.
mislim da bih zavrsila u dubokoj depresijiza mene je ljubav vise od poetskog izrazavanja i treptanja okicama
-
sapati srca
#66 Re: postovanje
Tvoje je da mislis kako zelis zar ne? uspijem li? U cemu? U ljubavi? Naravno volim i voljen sam...Ne zbog spike kako nazivas ono sto je moj stav o necemu, (ja tvoj ne nazivam) nego zbog milion drugis stvari koje se dese izmedu dvoje koji se zavoleBenighted wrote:sapati srca wrote:
rado cu ti i duze odgovoriti...ma ne idealizujem...prosto tako mislim...nema etalona, sami biramo nacin zivota, vjerovanja...Bjezim sada na planinu na izlet, odgovoricu ti i duze ako te dodatno sta interesuje...To sto se nametnula laz i dvolicnost kao etalon, sto je ljubav kao brza hrana postala ne znaci da je svi tako vidimo, zivimo dozivljavamo...za religiju se u mnogo cemu slazem s tobom, s razlikom sto je njena ljepota u onom sto je ona izmedu mene i Boga, a ne pravdanje pred svijetom, ulemom, iliklerom...Popzdrav...
Nemoj objasnjavat duze...![]()
PS. uspijel se sta sa tom spikommislim
mada sumnjam
-
sapati srca
#67 Re: postovanje
Maccarano...ma naravno, nemam nista protiv da svako iznosi svoj stav, samo ponekad i odgovorimmaccarona wrote:sapat srca, samo ti pisimi se malo salimo
Pozdrav, uzivaj i pisi...
- otherside
#68 Re: postovanje
sretno i daljesapati srca wrote: ne nisam ja tebe nazvao, koliko sam vidio ti si ta koja pokusas ismijati moj stav...Koji nije treptanje okicama, vec nacin zivljenja...A ja sam ono sto jesam, kakvu ti sliku o meni stices ne bih komentarisao jer ja nisam dovoljno hrabar da na osnovu rijeci necijih na forumu procjenjujem kakav je ko...Pisem ono sto sam zivio i dozivljavao, pa ako je to za tebe onako kako karakterises to je tvoje, zasto bih ja mijenjao ono sto ti mislis...I sretan sam, i lijepo se osjecam u danima koje zivim...
- maccarona
#69 Re: postovanje
pisala bih jasapati srca wrote:Maccarano...ma naravno, nemam nista protiv da svako iznosi svoj stav, samo ponekad i odgovorimmaccarona wrote:sapat srca, samo ti pisimi se malo salimo
ko je nama kriv sto smo izgradili tvrdjavu oko srca![]()
Pozdrav, uzivaj i pisi...
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#70 Re: postovanje
e moj šapati srca ,to ti je "Ko s djavolom tikve sadi od glavuđu mu se lupaju"
vidis ti nase zenmske kako se poigravaju sa nasim umjetnicko-romantickim srcima
kako starim sve sam ubjedjeniji da su zenmske otpale od šejtanovog repa

vidis ti nase zenmske kako se poigravaju sa nasim umjetnicko-romantickim srcima 
- otherside
#71 Re: postovanje
jasta su...ne treba ih ni gledati a kamoli s njima komuniciratipici wrote:e moj šapati srca ,to ti je "Ko s djavolom tikve sadi od glavuđu mu se lupaju"vidis ti nase zenmske kako se poigravaju sa nasim umjetnicko-romantickim srcima
![]()
ko sa zenama ima posla nikad raja vidjeti nece
-
sapati srca
#72 Re: postovanje
I tebi sretno daljeotherside wrote:sretno i daljesapati srca wrote: ne nisam ja tebe nazvao, koliko sam vidio ti si ta koja pokusas ismijati moj stav...Koji nije treptanje okicama, vec nacin zivljenja...A ja sam ono sto jesam, kakvu ti sliku o meni stices ne bih komentarisao jer ja nisam dovoljno hrabar da na osnovu rijeci necijih na forumu procjenjujem kakav je ko...Pisem ono sto sam zivio i dozivljavao, pa ako je to za tebe onako kako karakterises to je tvoje, zasto bih ja mijenjao ono sto ti mislis...I sretan sam, i lijepo se osjecam u danima koje zivim...
-
sapati srca
#73 Re: postovanje
O, postovanje mojepici wrote:e moj šapati srca ,to ti je "Ko s djavolom tikve sadi od glavuđu mu se lupaju"vidis ti nase zenmske kako se poigravaju sa nasim umjetnicko-romantickim srcima
![]()
- anais_nin
#74 Re: postovanje
oj madner ovo ti i nije bas humoristicnomadner wrote:Eno njega gore recituje.
Eh sad mogu ispast emancipovan kad kazem da je za mene postovanje da je pitam gdje hoce da je udarim, prije nego sto to uradim.
- madner
#75 Re: postovanje
Hmmm, mislim da je dovoljno jasno da nema veze sa mojim stavom, te da se humoristicka nota dobije iz kontrasta prema drugim posterima.anais_nin wrote:oj madner ovo ti i nije bas humoristicnomadner wrote:Eno njega gore recituje.
Eh sad mogu ispast emancipovan kad kazem da je za mene postovanje da je pitam gdje hoce da je udarim, prije nego sto to uradim.