Postoji li i jedna pozitivna licnost.

Bosna_E

#1 Postoji li i jedna pozitivna licnost.

Post by Bosna_E »

Mene interesuje postoji li za vas u BIH i jedna pozitivna politicka licnost.
Ja je ne vidim. Ako za vas ipak postoji dajte da cujemo ko je i ukoliko je moguce zasto mislite da je doticna osoba vrijedna/pozitivna. Da vidimo dal ljudi i koliko njih vjeruju tom vodstvu.
Novi_Nick

#2 Re: Postoji li i jedna pozitivna licnost.

Post by Novi_Nick »

Bosna_E wrote:Mene interesuje postoji li za vas u BIH i jedna pozitivna politicka licnost.
Ja je ne vidim. Ako za vas ipak postoji dajte da cujemo ko je i ukoliko je moguce zasto mislite da je doticna osoba vrijedna/pozitivna. Da vidimo dal ljudi i koliko njih vjeruju tom vodstvu.
Mislim da nema. Ko bi jedino mozda mogao proci je gosp. Tokic, mislim da je bh orjentisan i nema dlake na jeziku da se suprostavi vukovima koji zele teritorijalno podijeliti BiH. Od politickih stranaka sad mi je interesantna HSS kako je izasla sa svojim prijedlogom BH Ustava. Oni su sada pokazali svoju privrzenost ne podijeljenoj drzavi RBiH.
paauk

Post by paauk »

od kad se nisam upiso na politici :D :D postoji po meni samo jedna a to je gradonacelnik tuzle jasmin imamovic, mozda ima jos po neki ali sumnjam i mozda bi izdvoji jos rektora tuzlanskog univerziteta iako nije politicar.....bar ne znam da jeste.......
Bosna_E

Post by Bosna_E »

Vjerujem da je i taj njihov stav uslijedio sljedeci katolicku crkvu u BIH cije je zvanicni stav isti takav. Katolicka crkva trazi da se ukinu kantoni i entiteti pa i sam Deytonski ustav te da se vrati stari ustav BiH. Vjerovatno ce se i ostale hrvatske stranke izjasnuti tako. Pod upitnikom je samo HDZ.
da pamtis

Post by da pamtis »

ja wrote:Postoji, i zove se Beriz Belkić.
(Možete mi vjerovati: s obzirom da sam zbog prirode posla primorana često kontaktirati s političarima, i da sam se nagledala i naslušala i nacionalizma i fašizma i krađe i laži i bahatosti i neznanja i nedostatka interesovanja i lične promocije. Uz to dobro procjenjujem ljude.)
Beriz Belkić potvrdio je kako je znao za Buljubašićevu misiju dodavši pri tom kako je bilo krajnje vrijeme da se otvori pitanje naplate duga SR Jugoslavije. Federalni premijer Behmen tvrdi međutim kako je za Buljubašićev put samo čuo te da doministar obrane nikada nije dobio formalnu suglasnost za odlazak u Jugoslaviju.

Predsjednik Federacije BiH Safet Halilović kazao je kako je izrazito nezadovoljan Buljubašićevim ponašanjem. "Ja bih kao čelni čovjek izvršne vlasti u Federaciji morao znati tko o čemu i u ime koga pregovara", kazao je Halilović kako ga citira "Oslobođenje".
Osim 212 milijuna dolara koje Beograd duguje BiH još od prije rata

:-) :-) :-) :-)
Novi_Nick

#6 Re: Postoji li i jedna pozitivna licnost.

Post by Novi_Nick »

Novi_Nick wrote:
Bosna_E wrote:Mene interesuje postoji li za vas u BIH i jedna pozitivna politicka licnost.
Mislim da nema. Ko bi jedino mozda mogao proci je gosp. Sejfudin Tokic, mislim da je bh orjentisan i nema dlake na jeziku da se suprostavi vukovima koji zele teritorijalno podijeliti BiH. Od politickih stranaka sad mi je interesantna HSS kako je izasla sa svojim prijedlogom BH Ustava. Oni su sada pokazali svoju privrzenost ne podijeljenoj drzavi RBiH.
Smrt fasizmu

#7 Postoji li i jedna pozitivna licnost.

Post by Smrt fasizmu »

JOSIP BROZ TITO
Smrt fasizmu-Sloboda narodu!
Mr_M

Post by Mr_M »

Milorad Dodik
Samarkand

Post by Samarkand »

Mr_M wrote:Milorad Dodik
Ja sam iz Srbije, i mislim da nemam prava da pisem na topicu o BiH i njenoj politici, ali navodjenje ovog srBskog nacosa me je ponukalo da pisem na ovoj temi....

Kakav bre Milorad Dodik? Onaj isti Dodik koji je saradjivao s Plavsickom i koji je opusteno izjavio da je umereni srpski nacionalista????
No_Comment

Post by No_Comment »

Samarkand wrote:
Mr_M wrote:Milorad Dodik
Ja sam iz Srbije, i mislim da nemam prava da pisem na topicu o BiH i njenoj politici, ali navodjenje ovog srBskog nacosa me je ponukalo da pisem na ovoj temi....

Kakav bre Milorad Dodik? Onaj isti Dodik koji je saradjivao s Plavsickom i koji je opusteno izjavio da je umereni srpski nacionalista????
8)
Kwaheri

Post by Kwaheri »

ja wrote:Postoji, i zove se Beriz Belkić.
(Možete mi vjerovati: s obzirom da sam zbog prirode posla primorana često kontaktirati s političarima, i da sam se nagledala i naslušala i nacionalizma i fašizma i krađe i laži i bahatosti i neznanja i nedostatka interesovanja i lične promocije. Uz to dobro procjenjujem ljude.)
vjerujem ti...meni kad god vidim tog lika naumpadne ona narodna ......ko ne radi, taj ne grijesi :D
meatoverhere

#12 Re: Postoji li i jedna pozitivna licnost.

Post by meatoverhere »

Novi_Nick wrote:
Mislim da nema. Ko bi jedino mozda mogao proci je gosp. Tokic, mislim da je bh orjentisan i nema dlake na jeziku da se suprostavi vukovima koji zele teritorijalno podijeliti BiH. Od politickih stranaka sad mi je interesantna HSS kako je izasla sa svojim prijedlogom BH Ustava. Oni su sada pokazali svoju privrzenost ne podijeljenoj drzavi RBiH.
Veceg shufta od Tokica Bosne ne vidje.
addem

Post by addem »

Tokic je mahalac. Ne u ovoj zemlji nema normalne politicke glave. Sve go seljak i budala do budale. Da makar jednog ima normalnog ne bi nama ovako zemlja jadna bila.
dizZaster

Post by dizZaster »

prof.dr. Haris Silajdžic
reisu-l-ulema dr. Mustafa ef. Ceric...... :D :D :D :-D
mostarac

Post by mostarac »

Fadil Banjanovic Bracika
No_Comment

Post by No_Comment »

Shta je sa Lagumdzijom,sa Mirnesom...da li su oni pozitivci... :roll: :? :D
mostarac

Post by mostarac »

Mirnes :shock: :shock: :shock:

On je etalon za idiota
BECHO

Post by BECHO »

Mirnes je dobar za nas Tuzlake ali nazalost los za drzavu! 8)
No_Comment

Post by No_Comment »

umro je mostar wrote:Mirnes :shock: :shock: :shock:

On je etalon za idiota
Da li je Sejfudin shta bolji...
mostarac

Post by mostarac »

nije :D samo ima fatmir fali :D
BECHO

Post by BECHO »

No_Comment wrote:
umro je mostar wrote:Mirnes :shock: :shock: :shock:

On je etalon za idiota
Da li je Sejfudin shta bolji...
Sejfo je dobar kosarkas a politika mu i nije bas najbolja strana. :D
No_Comment

Post by No_Comment »

umro je mostar wrote:nije :D samo ima fatmir fali :D
Tuzlanska veza... :D ...iz krajnosti u krajnost... :D
Prenj

Post by Prenj »

Bracika, Slavisa Sucur, Jasmin Imamovic, Bogic Bogicevic (forever), Dubravko Lovrenovic, Zdravko Grebo, Lamija Tanovic, Mirsad Tokaca
mrph blablabla

Post by mrph blablabla »

Beriz Belkic, Jasmin Imamovic i donekle Silajdzic(cini mi se), onaj Polic iz Ze-Do kantona mi se ne cini kao los, ali ga ne poznajem licno pa ne znam. A i on ode... :(
Amor Masovic je zasluzio puno vise. Kad se vidi kakvi papci grcu sebi lovu, on bi po zaslugama trebao biti milioner. Uostalom, ko radi sa mrtvima, ne moze nikako ne valjat.
Kod nas nije problem sto su ovi ljudi dobri, vec zato sto su iskljucivo Bosnjaci a danas nece niko iz drugog naroda da vjeruje predstavniku ovog prvog i obratno. Nekako ako si Hrvat, mora ti predstavnik biti Hrvat i niko te drugi i ne zanima. To vrijedi i za ostale nacionalnosti. U tome je problem. Nikad niti jedan Srbin nece vjerovati Berizu ako uopste zna ko je taj.
Post Reply