Postoji li za vas političar kome možete vjerovati?
Za mene postoji
nostalgicar wrote:
Haj,odjebi..ba...
margareta wrote:Ako može konstruktivan komentar, bez dizanja tenzija, provokacija......
Za mene postoji

Mi smo ti koji biramo našu vlast, ali i sami smo odgovorni za njihovuAutor: nostalgicar Poslano: 14/09/2004 21:01
Postoji kako ne postoji...to sto lazu ba,a nas svijet opet vjeruje...tolike godine lazu...ja bi da bojkotujemo ove izbore....D
Autor: Danguba Poslano: 14/09/2004 21:46
margareta (citat):
Ako može konstruktivan komentar, bez dizanja tenzija, provokacija......
Za mene postoji
Ako ste pratili moja sva ranija postiranja, mogli ste jasno vidjeti da
sam i sama u velikoj dilemi, jer niko nije od aktualnih opravdao moje
odnosno Vaše povjerenje.
Nešto se mora pokrenuti sa mrtve tačke, i tačno je da ja imam svoje favorite ali to su časni ,pošteni ljudi koji nikada nisu bili u politici a jedinošto znaju je biti častan i raditi svoj profil zanimanja.
Shvatite da nama i ne treba nova politička postava, nego se samo mi trebamo educirati, organizirati, čvrsto uvezati a pokvareno tkivo samo odumire.
Blaz Sliskovicmargareta wrote: Postoji li za vas političar kome možete vjerovati?
Političari neka idu po inerciji, ali samo ako ih sila pokreće.Nacionalniid_BOSANCI wrote:Ja vjerovati mogu samo onim politicarima i politckim strankama koji su transparentno i prakticno ispunili sva obecanja iz svog programa.
Za mene postoji narod i naši životi.Danguba wrote:margareta wrote:Ako može konstruktivan komentar, bez dizanja tenzija, provokacija......
Za mene postoji
Takvog majka jos nije rodilaa ti kako hoces
![]()
sama pala,sama se ubila![]()
pogledaj ti samo ovo
Ovo smo mi.nostalgicar wrote:
Haj,odjebi..ba...
Margareta, ako nije tajna, mozes li nam reci ime tog politicara kojem se moze vjerovati.margareta wrote:Ako može konstruktivan komentar, bez dizanja tenzija, provokacija......
Za mene postoji
Sada ih ima 25 % u BiH. to zna i sda pa cuti i pusi svaku llul. sta ces vlast draga, dok ne sazna narod. 25 %Dalje u tekstu ove knjižice djeca pitaju Nanu gdje je Alija bio kad su oni napadali BiH. Ona im u maniri iskusnog pripovjedača odgovora "kako je Alija Iztebegović cijelo vrijeme bio predsjednik u BiH gdje je donosio i najvažnije odluke, te je uz Božju pomoć i Armiju BiH Bosna sačuvana od nestanka, a njeni stanovnici od istrebljenja".
E i ovome mozda treba neki komentarMožda ovakvo štivo, čije autorstvo potpisuje izvjesni Amir Al -Zubi, nitko ne bi ni primijetio da se ono ne nudi po školama, islamski centrima i da iskrivljivanjem povijesnih činjenica ne služi kao sredstvo manipulacije najosjetljivije populacije u BiH. Knjižica se prodaje po pet maraka.
Stvaranju kulta ličnosti pridružila su
postoji. karanje, droga, terorizam, korupcija, negiranje korupcije, terorizma, droge itd.POSTOJI LI BAR NEŠTO DOBRO U BH. POLITICI ?
"cool"cool wrote:Predug bi komentar bio ako bih se nadovezao na ovo sto si napisala, ali u svakom slucaju, hvala ti na pojasnjenju. Nama svakako nije ni svrha da ovdje jedni druge ubjedjujemo u bilo sta, nego samo da razmjenimo misljenja. Barem ja tako mislim, iako nekad na nekim temama i ne izgleda tako