Postljubavna nejasnoca

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

dudlov

#76 Re: Postljubavna nejasnoca

Post by dudlov »

Ramzess Veliki wrote:Priča mi prijateljica jedna za njenu prijatejicu sljedeće (uz komentar "glupo žensko"):
Ta živi u stanu kod dečka i lik je doveo drugu, koja isto živi sa njima ... ova ga voli i ne može da prekine jer joj je on "objasnio" da je trenutno u toj nekoj fazi da nije siguran u sebe i šta želi, tako da ona zadnje dvije godine gleda kad se njemu ćefne pa sprži onu drugu, da proba da li prema njoj nešto osjeća ... :lol: :lol: :lol:

Eto dao sam ti ideju. :mrgreen:
Šta je ovo jebo te. Haj da me jaran gleda al da me jedna gleda dok ulazim u sobu kod druge, e to ne bih mogao nikako. Mogao bih jedino da ih platim, al to je već drugi odnos, prodavačice i ja mušterija.

Sent from my LG-P970 using Tapatalk 2
Ramzess Veliki

#77 Re: Postljubavna nejasnoca

Post by Ramzess Veliki »

dudlov wrote:
Ramzess Veliki wrote:Priča mi prijateljica jedna za njenu prijatejicu sljedeće (uz komentar "glupo žensko"):
Ta živi u stanu kod dečka i lik je doveo drugu, koja isto živi sa njima ... ova ga voli i ne može da prekine jer joj je on "objasnio" da je trenutno u toj nekoj fazi da nije siguran u sebe i šta želi, tako da ona zadnje dvije godine gleda kad se njemu ćefne pa sprži onu drugu, da proba da li prema njoj nešto osjeća ... :lol: :lol: :lol:

Šta je ovo jebo te. Haj da me jaran gleda al da me jedna gleda dok ulazim u sobu kod druge, e to ne bih mogao nikako. Mogao bih jedino da ih platim, al to je već drugi odnos, prodavačice i ja mušterija.

Sent from my LG-P970 using Tapatalk 2
Ja mu skidam kapu, majstorski izvedeno. :D
Ramzess Veliki

#78 Re: Postljubavna nejasnoca

Post by Ramzess Veliki »

... a imao sam sličnu situaciju u ZG, opet prijateljica moje prijateljice, ova moja je nazvala da joj dam savjet - uglavnom vjerenik joj našao klinku iz nekog sela od 19 (ona ima krizne 32), i nju voza, izvodi, ali kao jasno mu je da je to kod njega "samo faza" i "potreba jer ga drma kriza srednjih godina", ali da ovu stariju voli te da od nje očekuje da ona sačeka da njega ta kriza prođe ... :roll:

Jasno da sam ju savjetovao da mu napakosti na način da ga učini ljubomornim na isti način sa trenutno najbližim muškarcem u sobi gdje smo sjedili ... i da ga odjebe. Čuj lika ... a ženska je baš zgodna, dama, prefinjena ... budala. :roll:
dječak sa šibicama

#79 Re: Postljubavna nejasnoca

Post by dječak sa šibicama »

Ne vjerujem... znam da postoje glupave osobe, ali ovoliko, ne vjerujem.
Ramzess Veliki

#80 Re: Postljubavna nejasnoca

Post by Ramzess Veliki »

Vjeruj ... svakakvih ludaka sretneš u svom životu, samo da dovoljno poživiš. :roll:
Ih, kad bih ja počeo o sličnima ... :roll:
pakica_

#81 Re: Postljubavna nejasnoca

Post by pakica_ »

dječak sa šibicama wrote:

Ne vjerujem... znam da postoje glupave osobe, ali ovoliko, ne vjerujem.
vicky, cristina, barcelona :D
:lol: :lol:
berenice

#82 Re: Postljubavna nejasnoca

Post by berenice »

klasicni *up*k, nikad taj nije toj sto ga je "ganjala" jasno dao do znanja kako ga ne zanima
ona mu je bila as u rukavu kada je trebao ovu dugogodisnju djevojku napraviti ljubomornom, a imao je potrebu to raditi zbog osjecaja inferiornosti[/quote]

I men' se meščini da je to tako. :thumbup:
Post Reply