Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ramzess Veliki wrote:Priča mi prijateljica jedna za njenu prijatejicu sljedeće (uz komentar "glupo žensko"):
Ta živi u stanu kod dečka i lik je doveo drugu, koja isto živi sa njima ... ova ga voli i ne može da prekine jer joj je on "objasnio" da je trenutno u toj nekoj fazi da nije siguran u sebe i šta želi, tako da ona zadnje dvije godine gleda kad se njemu ćefne pa sprži onu drugu, da proba da li prema njoj nešto osjeća ...
Eto dao sam ti ideju.
Šta je ovo jebo te. Haj da me jaran gleda al da me jedna gleda dok ulazim u sobu kod druge, e to ne bih mogao nikako. Mogao bih jedino da ih platim, al to je već drugi odnos, prodavačice i ja mušterija.
Ramzess Veliki wrote:Priča mi prijateljica jedna za njenu prijatejicu sljedeće (uz komentar "glupo žensko"):
Ta živi u stanu kod dečka i lik je doveo drugu, koja isto živi sa njima ... ova ga voli i ne može da prekine jer joj je on "objasnio" da je trenutno u toj nekoj fazi da nije siguran u sebe i šta želi, tako da ona zadnje dvije godine gleda kad se njemu ćefne pa sprži onu drugu, da proba da li prema njoj nešto osjeća ...
Eto dao sam ti ideju.
Šta je ovo jebo te. Haj da me jaran gleda al da me jedna gleda dok ulazim u sobu kod druge, e to ne bih mogao nikako. Mogao bih jedino da ih platim, al to je već drugi odnos, prodavačice i ja mušterija.
... a imao sam sličnu situaciju u ZG, opet prijateljica moje prijateljice, ova moja je nazvala da joj dam savjet - uglavnom vjerenik joj našao klinku iz nekog sela od 19 (ona ima krizne 32), i nju voza, izvodi, ali kao jasno mu je da je to kod njega "samo faza" i "potreba jer ga drma kriza srednjih godina", ali da ovu stariju voli te da od nje očekuje da ona sačeka da njega ta kriza prođe ...
Jasno da sam ju savjetovao da mu napakosti na način da ga učini ljubomornim na isti način sa trenutno najbližim muškarcem u sobi gdje smo sjedili ... i da ga odjebe. Čuj lika ... a ženska je baš zgodna, dama, prefinjena ... budala.
Eto dao sam ti ideju.
Ne vjerujem... znam da postoje glupave osobe, ali ovoliko, ne vjerujem.
Eto dao sam ti ideju.
Ne vjerujem... znam da postoje glupave osobe, ali ovoliko, ne vjerujem.
klasicni *up*k, nikad taj nije toj sto ga je "ganjala" jasno dao do znanja kako ga ne zanima
ona mu je bila as u rukavu kada je trebao ovu dugogodisnju djevojku napraviti ljubomornom, a imao je potrebu to raditi zbog osjecaja inferiornosti[/quote]