POŠTENO GOVOREĆI sinoć!!!!!!!

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Murisno1

#1 POŠTENO GOVOREĆI sinoć!!!!!!!

Post by Murisno1 »

pa ljudi jestel vi vidjeli bruke sinoć...
jestel vidjeli tepanja od strane vašeg zlatnog Zlaje, Tihog svom jaranu Miletu ..

pa mile,mićo ..
pa sturili se na harisa .. blate, laprdaju ..
pa van svake kulture..

jestel vidjeli kako momak iz publike veli:
kako vas nije sramota da tako tepate , te mile,te mićo te ovo, te ono ..

oni strepe pred miloradom čovječe..
SDP odnosno Zlatko je izgubio svako moje povjerenje .
tihiću sam sinoć hebo sve od a do p..
kad sam vidio koliki su žetoni .. došlo mi da plačem ...

pa čovječe , Milorad .. ili mile kako mu zlaja tepa .. ne da ništa reći ..
a ovi se usrali ..
pu ... pu ... pu
ako Željko bude sam svoj gazda ... biće dobro ... ali neće ... nažalost
eto hebem ti državu
senadd

#2 Re: POŠTENO GOVOREĆI sinoć!!!!!!!

Post by senadd »

Murisno1 wrote:pa ljudi jestel vi vidjeli bruke sinoć...
jestel vidjeli tepanja od strane vašeg zlatnog Zlaje, Tihog svom jaranu Miletu ..

pa mile,mićo ..
pa van svake kulture..

Ama bit će opet "hljeba i igara".
Zlatko nije patriotski orijentisan,voli samo sebe,i predstavlja opasnost za Muslimane,jer ovakav kakav je nikud ih neće odvesti.
Mišljenja sam da je to čovjek koji je sam sebi dovoljan,ali zbog svojih gena "voli i želi da ima liziguze".
Glumi,a zna da mu je puška prazna,nema on saradnika niti žele s njim biti pametni ljudi,jer neće niko "dirigenta",kad zna svoje sposobnosti.
Zato je onako i vladao,pa propao.
Sad nam je bacio novu kartu (mladog Komšića,svaka mu čast ko čovjeku,ali sada se prihvatiti ove funkcije,koja u određenom trenutku može staviti veto na ozbiljne stvari,odnosno ne dati saglasnost na važnu Odluku,On nema,niti će imati m...,jer nema jake baze.
Pomagat će svoju stranku iz prikrajka,paziti Sabinu i dijete,nije lud upuštati se u r....
Da nedužim,neće nam biti bolje,a tako misli i shega čojk Jović-historija.
Pozdravljam neradni narod
a ovi se usrali ..
pu ... pu ... pu
eto hebem ti državu
Murisno1

Post by Murisno1 »

Ma do sinoć sam ono .. onako regularno "ne volio" zlatka .. više zbog prikupljanja poena samo pokazivajući kako neko drugi ne valja ..

ali od sinoć ... iskreno ... najiskrenije ... mrzim i zemlju kojom kroči kad sam vidio koliki je ulizica i cigan ..

sinoć mi je šećer skočio pa sam prebacio na drugi kanal .. ali neprestano razmišljajući o njemu i o njegovom drugu .. mićetu ..hebu mu on sve njegovo...

oj majko .. gdje da bježim iz ove države .. :?
vatana

Post by vatana »

I svaki put kad o necemu vaznom govore dizu glavu gore i gledaju u Dodika (koji je video linkom bio spojen iz BL) kao mala djeca kad gledaju u roditelja.

Culi ste i kako se Dodik osilio. Sta god ko kaze on se drsko ubacuje i kaze, mi to necemo, bez nas to ne moze, eto vam dogovorite se sami bez nas...

Podsjecao me je kao Karadzic u onom predratnom govoru kad je porucio muslimanima da ako izadju na referendum o odcjepljenju BiH, muslimanskog naroda na ovim prostorima moze i nestat. (zasto im stvarno nije mnogo ni falilo)

Eto sta smo dozivjeli. Sad ce nam Dodik i njegovi koji su pobili 200.000 ljudi i milion rastjerali bit gazde i u Sarajevu.

A ono tepanje od Lagumdzije Dodiku, te Mile, te Mico, te Cico je toliko ogavno, fuujj. Pravi poltron.... Ni on sam nije svjestan koliko SDP ispasta zbog njegove licnosti.

Lijepo se vidjelo u sinocnoj emisiji da oni jedan s drugim uopste nemaju nikakvih probelema, svi su oni na razini: "mico, cico, sule i zlaja".

Jos kako Dodik onome momku iz Kaknja rece: "pa ja, ti si frajer", ono pravo ulicnim govorom spusti momku. To je tako odvratno, toliko se osilio da bi najradje sjeo u tenkove i opet radio ono sto su radili od 92. do 95.
Last edited by vatana on 04/10/2006 09:17, edited 1 time in total.
Justin Time

#5 Re: POŠTENO GOVOREĆI sinoć!!!!!!!

Post by Justin Time »

pa mile,mićo ..
pa van svake kulture..

a ovi se usrali ..
pu ... pu ... pu
eto hebem ti državu
Pa jest to bilo prilično odronativno sve skupa, al po meni je pozitivno što dodik, sad kad je razbio na izborima nije zvučo tolko kočijaški ko što je znao. Sad, jel to taktika uvlačenja polučila rezultate, il ga sad jednostavno zaboli pa neće više da se zamara, ko zna.

A vala, oni omladinci, što nisu navježbali kod kuće šta će ga pitat... Baš mene bi stid za njih.
taxi_driver

Post by taxi_driver »

Murisno1 wrote:Ma do sinoć sam ono .. onako regularno "ne volio" zlatka .. više zbog prikupljanja poena samo pokazivajući kako neko drugi ne valja ..

ali od sinoć ... iskreno ... najiskrenije ... mrzim i zemlju kojom kroči kad sam vidio koliki je ulizica i cigan ..

sinoć mi je šećer skočio pa sam prebacio na drugi kanal .. ali neprestano razmišljajući o njemu i o njegovom drugu .. mićetu ..hebu mu on sve njegovo...

oj majko .. gdje da bježim iz ove države .. :?

jarane htio ne htio,mici treba sad tepati.pa osvojio je nadpolovicnu vecinu u rs.koji su tu talovi ispod stola niko ne zna.ali eto vidjet cemo.
dripac

Post by dripac »

Šta se sekirate, Haris će Vam ukinuti RS. Samo neznam kako će sad zaustaviti ustavne reforme.
Murisno1

Post by Murisno1 »

ma oni nisu smjeli zucnut jarane ..
oni su sramota ove države ..
ko djeca mala .. rugaju se i podjebaju sad što ja hare u predsjedništvu ..
ona cura usta i reče .. vi ste sramota ove države ..

pa tihić je mutav ..
na njemu se vidi .. on to pokazuje ..
ali onaj licemjer Lagumdžija .. razočaro me je nenormalno ..
ponavljam .. do sinoć mi je bio ono .. samo onako mrzak .. ko i tihi .. ko i čović ..
al od sinoć .. spominjem mu sve njegovo ...
da Bog da izgorio ... :x
Murisno1

Post by Murisno1 »

dripac wrote:Šta se sekirate, Haris će Vam ukinuti RS. Samo neznam kako će sad zaustaviti ustavne reforme.
ma ne seri...
šta uvlačiš harisa..

ko je to trebo biti u presjedništvu ... kao član bošnjačkog naroda..
ne radi se o njemu ..
radi se o onim šupcima iz SDA iz HDZ-a i iz SDP-a ..
ma jesil ti gledo tu emisiju sinoć ..
ako nisi ... vjeruj mi da nisi sad za ove teme ..
vatana

Post by vatana »

Katastrofa, sta reci.

Ne mogu da shvatim onako arogantno ponasanje Dodika, isto Karadzic u onim svojim predratnim govorima.

Lagumdzija je pravi poltron, ulizica. Jebo mu Dodik mater. Sule i nekako, ono standardno njegovo komplikovanje. Covic se jedini prikladno i preofesionalno ponasao.
Jimmy_The_Saint

Post by Jimmy_The_Saint »

Uoči rata bio je popularan vic: znaš kako Alija doziva Radovana?

Radovaneeee! Raaadeeee!! Raaašooo!!! Rašidagaaaaaaa!

Nažalost prekasno sam se uključio, na sam kraj emisije tako da me samo Dodo iziritir'o. Al' vidi jedno stvar: Aljo i Rašo su se SMJEŠKALI i RUKOVALI po Ženevama dok smo mi krvarili gaće. Naravno da "Zlaja" i "Mićo" imaju osnova za divan odnos: prije ove žvake o referendumu i Dodikovog puča u RŠ planirali su koaliciju!?!

Nego zajebite gađenje oko tepanja, to i meni zvuči povraćativno, al' jesu li šta rekli?
Ludi Kure

Post by Ludi Kure »

A jeste li vi to fakat kontali da ce ovi izbori donijeti nesto dobro??? Ako pogledate ko ima vecinsku vlast sve ce vam biti jasno, sve one stranke koje su bile za onaj "ustav" ce sada biti na vlasti... i kao sto rekose mogu ga prihvatiti cim se stavi na dnevni red. Druga stvar, ono uvlacenje srbima u goozicu je vec stara politika... jeste li ikad culi ikoga iz FBiH da je rekao to je za nas neprihvatljivo i bit ce onako kako mi kazemo il cemo drugacije razgovarati??? Neznam sto se bezveze raspravljate ovde i natezete kad vam je ovakva situacija dugi niz godina. Svaki izbori, sve kampanje su jedna cista laz i obmana koji nove politicare cine drugacijima samo zbog imena i prezimena... sve je ostalo isto.
Jimmy_The_Saint

Post by Jimmy_The_Saint »

vatana wrote:Katastrofa, sta reci.

Ne mogu da shvatim onako arogantno ponasanje Dodika, isto Karadzic u onim svojim predratnim govorima.

Lagumdzija je pravi poltron, ulizica. Jebo mu Dodik mater. Sule i nekako, ono standardno njegovo komplikovanje. Covic se jedini prikladno i preofesionalno ponasao.
Kako ba ne možeš da shvatiš? Pogledaj procente. Upravo OD KARADŽIĆA niko nije imao veći konsenzus srbočetničkog biračkog tijela. Ja šta će nego se kofrčit...
Como_Sarajevo

Post by Como_Sarajevo »

Pa što Hare nije gostovao?Da nije u Turskoj :D Ma srediće Hare situaciju.Jebali smo mi ježa u leđa :zzzz:
vatana

Post by vatana »

Ludi Kure wrote:A jeste li vi to fakat kontali da ce ovi izbori donijeti nesto dobro??? Ako pogledate ko ima vecinsku vlast sve ce vam biti jasno, sve one stranke koje su bile za onaj "ustav" ce sada biti na vlasti... i kao sto rekose mogu ga prihvatiti cim se stavi na dnevni red. Druga stvar, ono uvlacenje srbima u goozicu je vec stara politika... jeste li ikad culi ikoga iz FBiH da je rekao to je za nas neprihvatljivo i bit ce onako kako mi kazemo il cemo drugacije razgovarati??? Neznam sto se bezveze raspravljate ovde i natezete kad vam je ovakva situacija dugi niz godina. Svaki izbori, sve kampanje su jedna cista laz i obmana koji nove politicare cine drugacijima samo zbog imena i prezimena... sve je ostalo isto.
potpisujem ;)
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#16 Re: POŠTENO GOVOREĆI sinoć!!!!!!!

Post by hrasno38 »

pa mile,mićo ..
pa van svake kulture..

a ovi se usrali ..
pu ... pu ... pu
eto hebem ti državu
Kada su se poceli 91 godine oslovljavati sa gospodine doslo je do rata. Dok smo bili drugovi i drugarice 40 godina je bio mir. Ali cilj ovog tvog texta ocito nije njihovo tepanje nego naravno napomenuti kako je samo Haris Silajdzic njihova kontradikcija. E pa Haris njih vecinu ne moze da zove imenom ili tepa jer covjek ne poznaje dovoljno ove politicare jer je dugo bio odsutan iz Bosne tj. nije zivio u njoj. To sto on kaze da ima samo pasos BiH nista ne znaci jer pasos BiH ima i Bono Vox pa ne zivi ovdje i ne utice na ovdasnje politicke prilike. Niko od njih nije nista veci ili manji politicki macor od Harisa Silajdzica i svako ko je imalo svjestan zna da su price Silajdzica i Dodika samo isprazna predizborna retorika i da od ukidanja RS-a i od referenduma makar za sada nema nista.
I na kraju glavni krivci za Mice, Zlaje, Tihe i Cove su iskljucivo gradjani BiH pa onda kad smo birali i slusajmo.
Uglavnom ova ekipa koja je juce bila je vise nego ocito na jednoj strani a Silajdzic na drugoj makar sto se tice amandmana i vise je nego ocito da ih Haris sada nece moci sprijeciti.
I moram reci ma koliko Micko bio seoski klosar odgovor na farbanje zgrade predsjednistva mu je bio sjajan jer ono se moze nazvati svacim ali refvolucijom nikako.
Murisno1

Post by Murisno1 »

Jimmy_The_Saint wrote:Uoči rata bio je popularan vic: znaš kako Alija doziva Radovana?

Nažalost prekasno sam se uključio, na sam kraj emisije tako da me samo Dodo iziritir'o. Al' vidi jedno stvar: Aljo i Rašo su se SMJEŠKALI i RUKOVALI po Ženevama dok smo mi krvarili gaće. Naravno da "Zlaja" i "Mićo" imaju osnova za divan odnos: prije ove žvake o referendumu i Dodikovog puča u RŠ planirali su koaliciju!?!

Nego zajebite gađenje oko tepanja, to i meni zvuči povraćativno, al' jesu li šta rekli?
Ma nema dodik samo veli ..
o policiji nema govora..
jebeš savjet bezbvjednosti, ne moramo ni uć' ..
Policija RS-a ostaje po cijenu svega ..

tihić : pa et.. mi smo se zamalo dogovorili .. da smo samo još jedan dan..

dodik: nema više dogovaranja, to je bilo nekad ..

a zlatko se jadan snuždio ... ko da ima tvrdu stolicu ..

ma ne znam šta da kažem ..
ma pu .. stokla jedna bijedna ...
pu da Bog da sidu dobili svi ...
:x
taxi_driver

Post by taxi_driver »

Murisno1 wrote:
Jimmy_The_Saint wrote:Uoči rata bio je popularan vic: znaš kako Alija doziva Radovana?

Ma nema dodik samo veli ..
o policiji nema govora..
jebeš savjet bezbvjednosti, ne moramo ni uć' ..
Policija RS-a ostaje po cijenu svega ..

tihić : pa et.. mi smo se zamalo dogovorili .. da smo samo još jedan dan..

dodik: nema više dogovaranja, to je bilo nekad ..

a zlatko se jadan snuždio ... ko da ima tvrdu stolicu ..

ma ne znam šta da kažem ..
ma pu .. stokla jedna bijedna ...
pu da Bog da sidu dobili svi ...

pa jarane,dodik ima narod iza sebe.sad nas moze sve samarati.kako bi se ti ponasao nego arogantno.to je nama nasa borba dala da imamo rs.
Dino007

Post by Dino007 »

Ljudi ovdje izgleda ne mogu ili nece da shvate da je ovaj i ovakav sistem idealan za njih i oni ga nikad nebi i nece mijenjati. Da su ga sami za sebe pravili nebi sigurno znali bolje!!!
Oni podsticu narod na mrznju, a oni se mudusobno vole, a sto i nebi!!!
Narod je opet ispo stado ovaca i nista drugo!!!

:x :x :x
Murisno1

Post by Murisno1 »

pa što se mi ne možemu ujediniti ikada ..? :?
što?

jestel čuli dodika da onako seljački blati konkurente iz RS-a ..
niste .. zašto? ... zato što su ujedinjeni .. kad su u pitanju esencijalne stvari ..

pa što ovi naši seljaci makar ne braniše hareta ... makar kad ga degen iz RS-a pljuje ..

koja je to zavist u tihićevom mozgu da to nije normalno ..
i oni bosanci .. oni patripte ..
pa sve sinoć što su rekli ide u prilog dodiku ..

Drvosjeca iz Dejcica

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

Na zalost nisam gledao, ima li kakav link da se pogledaju dijelovi emisije?
vatana

Post by vatana »

Murisno1 wrote:pa što se mi ne možemu ujediniti ikada ..? :?
što?
ehh, kad bi znao odgovor na to pitanje sve ostalo bi bilo šaša :)
dripac

Post by dripac »

Znate gdje je problem. Problem nije to šta je rekao Dodik, Lagumdžija, Tihić ili neznam ko, problem je što gost u studiju kaže da već 7 godina nema posla ali neće timeda davi goste u studiju, pa bi postavio jedno pitanje vezano za ustavne promjene. E taj lik i ne treba da ima posla i sve dok je tako treba da se patimo. I nije mi jasno šta očekujete od Dodika. Logično je da će se boriti za za zaštitu interesa srpskog naroda, pa oni su ga birali. Mislim da treba da oni koji su glasali za Silajdžića, a ti i jesu pokrenuli temu, zbog toga što je rekao da će ukinuti RS, da shvate da od toga nema ništa, RS postoji i postojaće i nakon Silajdžića. RS se može ukinuti samo pristankom srpskog naroda, a ne time što Silajdžić kaže da će je ukinuti.
Dino007

Post by Dino007 »

dripac wrote:Znate gdje je problem. Problem nije to šta je rekao Dodik, Lagumdžija, Tihić ili neznam ko, problem je što gost u studiju kaže da već 7 godina nema posla ali neće s tim da davi, pa bi postavio jedno pitanje vezano za ustavne promjene. E taj lik i ne treba da ima posla i sve dok je tako treba da se patimo. I nije mi jasno šta očekujete od Dodika. Logično je da će se boriti za za zaštitu interesa srpskog naroda, pa oni su ga birali. Mislim da treba da oni koji su glasali za Silajdžića, a ti i jesu pokrenuli temu, zbog toga što je rekao da će ukinuti RS, da shvate da od toga nema ništa, RS postoji i postojaće i nakon Silajdžića. RS se može ukinuti samo pristankom srpskog naroda, a ne time što Silajdžić kaže da će je ukinuti.

Bravo!
Vingo

Post by Vingo »

dripac wrote:Znate gdje je problem. Problem nije to šta je rekao Dodik, Lagumdžija, Tihić ili neznam ko, problem je što gost u studiju kaže da već 7 godina nema posla ali neće timeda davi goste u studiju, pa bi postavio jedno pitanje vezano za ustavne promjene. E taj lik i ne treba da ima posla i sve dok je tako treba da se patimo. I nije mi jasno šta očekujete od Dodika. Logično je da će se boriti za za zaštitu interesa srpskog naroda, pa oni su ga birali. Mislim da treba da oni koji su glasali za Silajdžića, a ti i jesu pokrenuli temu, zbog toga što je rekao da će ukinuti RS, da shvate da od toga nema ništa, RS postoji i postojaće i nakon Silajdžića. RS se može ukinuti samo pristankom srpskog naroda, a ne time što Silajdžić kaže da će je ukinuti.

Ne vide ovce......i kad vide ne znaju sta gledaju.

Nikad bolje i krace analize ne procitah na ovom forumu....
Post Reply