I nasi bi odbili tri miliona, trazili bi vise.zlatiborka wrote: Premijer Gruevski odbio mito od tri miliona eura
POSTEN POLITICAR - IMA LI GA KOD NAS?
- tech10
#26 Re: POSTEN POLITICAR - IMA LI GA KOD NAS?
- zlatiborka
#27 Re: POSTEN POLITICAR - IMA LI GA KOD NAS?
Ova ti je na mjestu......tech10 wrote:I nasi bi odbili tri miliona, trazili bi vise.zlatiborka wrote: Premijer Gruevski odbio mito od tri miliona eura
-
edinbug
Nije dobio povjerenje jer ga je Zlatko stavio na 28. mjesto.....'dobio bi povjerenje' jedino da je SDP osvojio 99,5 % glasova.....Nancy Drew wrote:prleitihi wrote:Na mapi ga nema jer nije dobio povjerenje ljudi na izborima. Dva puta je bio na listama i ljudi nisu za njega glasali. Zato se i povukao. To je sam rekao u CD-u. Prema tome te priče kako mu Lagumdžija ne da "naprijed" okačite maku o rep.
Zar vi stvarno mislite da je Bogić Bogićević takav debil da će trpiti da da Zlatko, ili bilo ko, maltretira na bilo koji način? Onda vi Bogića držite za balavca...
Nije tacno, 2002-ge je bio drugi na listi za Drzavni parlament. Zlatko je i pored onakve "kampanje" Avaza dobio petnaestak hiljada glasova, dok je Bogi dobio skoro duplo manje.
Znaci, nije do Zlatka nego do vas drage Sarajlije koji niste podrzali Bogija, i bilo bi posteno to priznati.
- Suicidal Siberian
Ko je dobio mito? onako me interesuje?zlatiborka wrote:Slazem se, steta sto nemaju vise uticaja, pa nam lopovi jasu na grbaci.Maraschino wrote:Ja mislim da ima jedan mali broj postenihPOSTEN POLITICAR - IMA LI GA KOD NAS?![]()
ali su na marginama politike![]()
a oni drugi,ulaze u politiku ne da bi radili posao kao i svaki drugi![]()
vec da bi se obogatili(nemam smajlica sto povraca)
Sta mislite ko je dobio mito za 3 MERKATORA samo u Sarajevu?
MERKATOR nije ono sto je bio prije par godina, VF ih sije i po kvalitetu i po cijenama.
VF ih ni za milion godina nece "sijati" po kvalitetu, po cijenama moze do sutra s obzirom na dosta smece koje prodaje.....Merkator je nesto skroz drugo, na sta ljudi misle....njihov segment kupaca treba tek da se stvori u BiH...
- Suicidal Siberian
ah da....makedonac nije uzeo 3 miliona, jer je trazio 4.....a taj ko mu je to nudio se preziva Miskovic.... 
-
Nancy Drew
-
mrki medvjed
ima poštenih...zlatko lagumdžija, željko komšić, alija behmen, karlo filipović, svetozar pudarić...hoćete li još???
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
ja sam čuo kako na telefonu uvjerava nekog prijatelja kako ga je zajebala neka njegova rodica (od tog prijatelja) koja je ubačena na žurnalistiku hidejetovom intervencijom a morao je izbaciti nekog odličnog učenikasofist wrote:Ima jedan covjek koji je regularan ali njegova opcija na izborima je uvijek dobijala otprilike 16 glasova.
Hidajet Repovac mu je ime.
pa se ženska predosmislila pa je opet morao ubaciti na neki drugi fax
ovo sam slušao kada sam čekao da mi potpiše prijavu
šokirao se kad je shvatio da sam ga čuo šta je pričao jer me seketarica greškom pustila unutra
tada mi je i on pao u očima
- Nekako s proljeća
Po meni je Denis Zvizdić jedan od primjerenijih političara.
Ako i njega ''opletete''