Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Veliki pozdrav za svu raju "svrsene" studente koje zelim pitati jesu li razmisljali o upisu na postdiplomski i ako jesu na kojem faxu?
Zanima me sta mislite opcenito o toj vrsti studija posebno u Sarajevu kao i o cijenama i nacinu placanja?
Ako je neko zavrsio vec ,neka nam prenese iskustva,savjete i sl..
sve to dobro dodje...
I ja sam u decembru 2005 "svrsio" fakultet i sada sam poceo razmisljati o postdiplomskom - dali upisati ili ne?....imam dosta raje iz moje generacije koja je odmah poslije faxa upisala postdiplomski na ekonomiji i u biti nista posebno se ne uci...sve su to isti profesori, skoro iste knjige samo malo prosireno sa dodatnom literaturom...nema tu neke prakse, nekog istrazivanja, ali opet mislim da se isplati upisati...kakvo vrijeme dolazi sam fakultet postaje kao sto je srednja skola bila prije 20tak godina...zato bolje se na vrijeme popeti stepenicu gore ...na ekonomiji ti je cijena 9000 KM ...
ne znam šta si završio,ali ako planiraš upisati nešto na FPN-u odustani...za ekonomiju sam čula da nije loša,ali ništa posebno.ali mislim da se onaj MBA na ekonomiji isplati..jeste skuplji ali ti je diploma poznata i priznata...