postdiplomski studij u bih
-
pandora
#1 postdiplomski studij u bih
diplomirala sam na ekonomskom fakultetu u sarajevu i planiram sljedece godine upisati postdiplomski studij. saznala sam da postoje dvije mogucnosti - akademski (klasicni) postdiplomski koji organizuje ekonomski fakultet i MBA (master of bussines admnistration) koji su organizovali u sradnji sa Univerzitetom u Torinu. osim primjetne razlike u cijeni, razlikuju se i po nastavnom planu. interesuje me da li je neko vec upisao jedan od ova dva studija i kakva su iskustva, savjeti, preporuke.... u dilemi sam i ne mogu nikako da se odlucim. hvala 
-
razmazena
#2 Re: postdiplomski studij u bih
pandora wrote:diplomirala sam na ekonomskom fakultetu u sarajevu i planiram sljedece godine upisati postdiplomski studij. saznala sam da postoje dvije mogucnosti - akademski (klasicni) postdiplomski koji organizuje ekonomski fakultet i MBA (master of bussines admnistration) koji su organizovali u sradnji sa Univerzitetom u Torinu. osim primjetne razlike u cijeni, razlikuju se i po nastavnom planu. interesuje me da li je neko vec upisao jedan od ova dva studija i kakva su iskustva, savjeti, preporuke.... u dilemi sam i ne mogu nikako da se odlucim. hvala
Pitao vec neko...
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtopic.php?t=43010
Al' izgleda ovdje svi s FPN-a.