postdiplomski studij
Moderator: Chloe
- iceman ze
#1 postdiplomski studij
Da li je neko upoznat za ovaj vid studija. Interesuje me koliko traje, koliko kosta, da li je obavezno poznavanje engleskog jezika, kako se krece nabavka literature, koliko su cesto predavanja i ispiti, koliko ima ispita. Posebno me interesuje recimo da li neko moze sa zavrsenim Pedagskim fakultetom prijaviti na postdiplomski na recimo Kriminalistici, ili je to rezervisano samo za doticni fakultet, ja sam cuo od jednog prijatelja da moze, pa ako neko zna vise o tome bio bih zahvalan......pozdrav
- Bumbar
#2 Re: postdiplomski studij
A joj jarane...moras biti odredjeniji...cijena zna varirati...na pravnom mislim da je 1500 po semestru...uz dodatno placanje ispita.iceman ze wrote:Da li je neko upoznat za ovaj vid studija. Interesuje me koliko traje, koliko kosta, da li je obavezno poznavanje engleskog jezika, kako se krece nabavka literature, koliko su cesto predavanja i ispiti, koliko ima ispita. Posebno me interesuje recimo da li neko moze sa zavrsenim Pedagskim fakultetom prijaviti na postdiplomski na recimo Kriminalistici, ili je to rezervisano samo za doticni fakultet, ja sam cuo od jednog prijatelja da moze, pa ako neko zna vise o tome bio bih zahvalan......pozdrav
Sto se tice upisivanje na drugom fakultetu...cesto moras dati i neke ispite.
- Bumbar
http://www.fknbih.edu ...
... anais je na postdiplomskom ali je ona na interdisciplinarnim... najbolje ti je da nazoves fakultet i da se tacno obavijestis... 
-
buhtelj
#5 Re: postdiplomski studij
Jebeeeeesss onako milo receno fax i diplomeeeee......ako bi sada zavrsio srednju skolu bi trazio sljaku..... iskustvo i samo iskustvo....bilo kamo ides samo te za to pitaju....EU i Amerika.....nitko se ne briga za tvoju diplomu...steta zivica, vremena i kesa...iceman ze wrote:Da li je neko upoznat za ovaj vid studija. Interesuje me koliko traje, koliko kosta, da li je obavezno poznavanje engleskog jezika, kako se krece nabavka literature, koliko su cesto predavanja i ispiti, koliko ima ispita. Posebno me interesuje recimo da li neko moze sa zavrsenim Pedagskim fakultetom prijaviti na postdiplomski na recimo Kriminalistici, ili je to rezervisano samo za doticni fakultet, ja sam cuo od jednog prijatelja da moze, pa ako neko zna vise o tome bio bih zahvalan......pozdrav
-
Panta Rei
#6 Re: postdiplomski studij
[/quote]Jebeeeeesss onako milo receno fax i diplomeeeee......ako bi sada zavrsio srednju skolu bi trazio sljaku..... iskustvo i samo iskustvo....bilo kamo ides samo te za to pitaju....EU i Amerika.....nitko se ne briga za tvoju diplomu...steta zivica, vremena i kesa...
.........inace milijun puta mi je bilo zao, da sam isao na fax i doktorat..... pack of chiken shitttt
[/quote]
Tako govore oni koji su lijeni da uče i studiraju. Fakultet je i te kako potreban, ne samo zbog te hebene diplome, nego i zbog količine znanja i ISKUSTVA se stekne na faxu (naravno, ako se studira kako treba). Istina ono što se nauči na faxu, uglavnom ne pomaže kad pođeš raditi "na terenu", ali zato imaš široke vidike. A to je i te kako bitno.

Tako govore oni koji su lijeni da uče i studiraju. Fakultet je i te kako potreban, ne samo zbog te hebene diplome, nego i zbog količine znanja i ISKUSTVA se stekne na faxu (naravno, ako se studira kako treba). Istina ono što se nauči na faxu, uglavnom ne pomaže kad pođeš raditi "na terenu", ali zato imaš široke vidike. A to je i te kako bitno.
-
buhtelj
#7 Re: postdiplomski studij
Jebeeeeesss onako milo receno fax i diplomeeeee......ako bi sada zavrsio srednju skolu bi trazio sljaku..... iskustvo i samo iskustvo....bilo kamo ides samo te za to pitaju....EU i Amerika.....nitko se ne briga za tvoju diplomu...steta zivica, vremena i kesa...Panta Rei wrote:
Nazalost zivis ocito u nekom idealnom akademskom svijetu........zavrsio sam fax (elektroniku) i doktorat.....i znas kada me je samo to trebalo.... upis u radnu knjizicu....u real svijetu je sposbonost, spretnost, brzina i ucinkovitost.....ne znamo samo kamo da uporabim milijune jednadzbi s kojim su me napadali dok sam studirao....
- iceman ze
meni netreba iskustva jer ga imam oko 11 godina, treba samo da se jos u svom poslu usavrsim,a za to mi hvali i ovaj postidiplomski, sto hoce reci posao mi netreba imam ga i nemislim ici vani zato mislim da mi u mojoj karijeri i ovaj studij hvali.....zato vas molim ako imate neke korisne informacije pruzite ih ,a ako nemate ima jos tema za prepucavanje pa tamo nastavite.
- iceman ze
Hvala na infu, skroz sam zaboravio da imaju sajt, dosta sam nasao odgovora na neka svoja pitanja, bitno je da dosta mi stvari idu u prilog, uostalom nemislim ove godine, tako da cu imati dosta vremena da razmislim i odlucim.....HVALA.Bumbar wrote:http://www.fknbih.edu ...... anais je na postdiplomskom ali je ona na interdisciplinarnim... najbolje ti je da nazoves fakultet i da se tacno obavijestis...
- iceman ze
da ne otvaram novu temu moze posluziti i ova
Sto se tice postidiplomskog u nasoj zemlji uspio sam sve informacije dobiti, cak sam pronasao ljude koji vec su na studiju tako da sam saznao sve iz prve ruke....
moje pitanje je: Da li neko mi moze reci oko POSTDIPLOMSKOM STUDIJU U ENGLESKOJ, gdje da nadem informacije o uslovima studiranja......thx.
moje pitanje je: Da li neko mi moze reci oko POSTDIPLOMSKOM STUDIJU U ENGLESKOJ, gdje da nadem informacije o uslovima studiranja......thx.