Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Brada_ wrote:benjo pasha moj dragi mogu ti ga dusmani glabati i da pricaju sta god hoce, mi znamo ko si i sta si i da si posten momak.
ne moj te me pogresno razumiti ja nikako ne opravdavam benjin postupak al mu skidam kapu za postenje i hrabrost.
covjek je pogresio, sam se prijavio i sve priznao i sta sad treba da ga lincujemo.
P.S.brankovicu daBOGda ti cerci umro konj i daBOGda ti se aktiviralo kliziste na poljinama i zatrpalo te zajedno s svojim haverom bakirom.
Iduci mjesec ja zajmim poštara sa penzijama.....ko šiša penzonere......i ja ću priznat da sam morala maznut lovu jer mi treba.......Hoš me branit?
Brada_ wrote:benjo pasha moj dragi mogu ti ga dusmani glabati i da pricaju sta god hoce, mi znamo ko si i sta si i da si posten momak.
ne moj te me pogresno razumiti ja nikako ne opravdavam benjin postupak al mu skidam kapu za postenje i hrabrost.
covjek je pogresio, sam se prijavio i sve priznao i sta sad treba da ga lincujemo.
P.S.brankovicu daBOGda ti cerci umro konj i daBOGda ti se aktiviralo kliziste na poljinama i zatrpalo te zajedno s svojim haverom bakirom.
Baš tako, dušmani mu ga mogu glabati, 80000 ljudi koji su trebali dobiti penziju takođe, ma svi mu ga možemo glabati... .ebeš zemlju koja Bosne nema
Iduci mjesec ja zajmim poštara sa penzijama.....ko šiša penzonere......i ja ću priznat da sam morala maznut lovu jer mi treba.......Hoš me branit?
ako su te stisli krediti ili ako si na kakvim krizama i klepis lovu i onda se prijavis , imas moju podrsku
Imaju li poštari platu od 700 KM? Pa, neka je 600 KM. Dede, nane, none, nene, bake,...Evo 2KM na kafu Bog ti dao zdravlje kada si mi donio penziju (250-300KM).
Osiguranje, reosiguranje,....Na kraju, sve mi to platimo i zatvor plaćamo,...čoporativno,...
Baš tako, dušmani mu ga mogu glabati, 80000 ljudi koji su trebali dobiti penziju takođe, ma svi mu ga možemo glabati... .ebeš zemlju koja Bosne nema
haahahaha
pa nije bas tako drug al eto nek ti bude....
penzioneri ce dobiti svoje pare, jel te pare su osigurane...
a da ja tebe pitam sta ce biti s onim lopovima(brankovicem itd.) sto su pokrali milione i napravili sarajevski beverli hils na poljinama i koliko bi od ti njihovi milioncica moglo da se isplati penzija ili uradi puteva..
Pa nije bas 80000 ljudi ... 40 000 KM je prosjecnih 120 penzija po 330KM ... sto je naravno prestrasno i prejadno ... za svaku penziju treba da odlezi jedan mjesec i dobije jedan pendrek po ledjima ... i naravno u zatvoru MORA da radi da zaradi za otplate rata
Brada_ wrote:
penzioneri ce dobiti svoje pare, jel te pare su osigurane...
Niti jedno osiguranje nece pokriti unutrasnju smisljenu pronevjeru ... pare ce namiriti drzavna posta to jest ja i ovi ostali ljudi koji posteno rade ... ti ili ne radis ili se stvarno pravis belsav i lozis raju
evo posteno da vam kazem.
meni je krivo sto je benjo ispao takva postenjacina i krivo mi je sto nisam znao za njegov plan jel sigurno ne bi doslo do ovog.
trebao je naci covjeka da ga dobro izdegeneci i da ode u muriju da prijavi da je opljackan i tu bi bila gotova prica.
Meni će ovakvi likovi uskoro postat uzori... Ono, baš cool zvuči, ukrast 40 hiljada, padneš na kladionici, dobiješ medijsku pažnju i temu podrške na fb i na forumu... Ma ima li bolje države od ove?!
Brada_ wrote:evo posteno da vam kazem.
meni je krivo sto je benjo ispao takva postenjacina i krivo mi je sto nisam znao za njegov plan jel sigurno ne bi doslo do ovog.
trebao je naci covjeka da ga dobro izdegeneci i da ode u muriju da prijavi da je opljackan i tu bi bila gotova prica.
pjegica wrote:Meni će ovakvi likovi uskoro postat uzori... Ono, baš cool zvuči, ukrast 40 hiljada, padneš na kladionici, dobiješ medijsku pažnju i temu podrške na fb i na forumu... Ma ima li bolje države od ove?!
cuj da ti postar bude uzor
pa bolje da ti je brankovic & kompaney uzori hem klepaju milione hem im niko nista ne moze...
Brada_ wrote:evo posteno da vam kazem. meni je krivo sto je benjo ispao takva postenjacina i krivo mi je sto nisam znao za njegov plan jel sigurno ne bi doslo do ovog.
oplakah
Brada_ wrote:covjek je pogresio, sam se prijavio i sve priznao i sta sad treba da ga lincujemo.
pjegica wrote:Meni će ovakvi likovi uskoro postat uzori... Ono, baš cool zvuči, ukrast 40 hiljada, padneš na kladionici, dobiješ medijsku pažnju i temu podrške na fb i na forumu... Ma ima li bolje države od ove?!
pa bolje da ti je brankovic & kompaney uzori hem klepaju milione hem im niko nista ne moze...
jel' to ti pokusavas naci neku podrsku na forumu, pa mijesas babe i zabe? Ovdje sad dolazi odgovor na ovo mogu ti ga glabati dusmani i to, ali posto necu da me banuju zbog budale, editujem, sve..
. Posta je drzavna institucija, kad tamo nesto fali to svi placaju. A popisam se na svakoga ko onoj sirotinji od penzionera dva dana kasnije donese pare koje su im prijeko potrebne. Mnogi od njih danima cekaju penziju, a tamo neki lola primitivnog naglaska idobija medijsku paznju, cak i podrsku.
Ubijate mi i uspomene na neke vrijednosti. Fuj, fuj, fuj..
Last edited by vratnik on 13/01/2010 11:34, edited 2 times in total.
Ama.....jesi to ti Benjamine?
pihh... kud kojom srecom nisam...
kako bi to ja izvarijantisao jos bi dobio bolovanje i jos bi dobio para od z. osiguranje.....
To brada paaaaaša moj,pašuka .
Kaka bolan poštenjačina,čo'ek ojadio najmanje sto bolesnih penzionera i on sad pošten...pa jebo đe ide ova zemlja!Samo mora se priznat čo'eku da je karizmatičan,što bi rekli rođeni vođa,napravio belaj,malo se sjadio i svi ga vole.
am, ovo je nas vogoscanski postar. koji shok :S a cinio se tako posten i fin.
najgore je ljudi moji sto mu i penzioneri ovdje u vogosci ono...RAZUMIJU GA. ZAO IM GA JE (izvor, komsinica preko puta, i druga sa prvog sprata). covjek hladno ukrade 40 000KM, prokocka, a oni ga ono...RAZUMIJU. nije ni cudo sto sda ovdje uvjek uzima opstinske izbore.
alica.k wrote:am, ovo je nas vogoscanski postar. koji shok :S a cinio se tako posten i fin.
najgore je ljudi moji sto mu i penzioneri ovdje u vogosci ono...RAZUMIJU GA. ZAO IM GA JE (izvor, komsinica preko puta, i druga sa prvog sprata). covjek hladno ukrade 40 000KM, prokocka, a oni ga ono...RAZUMIJU. nije ni cudo sto sda ovdje uvjek uzima opstinske izbore.
Ma Benjo je karizmatični lider vogošćanskih penzionera i sarajevskih kockara,koji traže svoja prava.
Neću, dosadno bi mi bilo biti Branković, jer onda ne bih nikad dobila ovoliku podršku medija, fb i forumskih masa. Poštar bi mi mogao biti uzor jer to zna biti jako lijepo zanimanje, ali lopovluk mi ipak zvuči zanimljivije. Ukrasti, uplatit kladionicu ukradenim parama.. pa šta i ako padnem? Ko da penzioneri moraju jesti svaki dan...