postanski sanducici
Moderator: anex
- alica.k
#1 postanski sanducici
zna li neko gdje ima kupiti vrata za one standardne postanske sanducice? pokvarila se vratanca i sad mi kradu svu postu neki debili...nijedan racun nisam ovaj mjesec dobila.
ili ako znate nekoga da postavlja ta vrata..bila bih zahvalna na informaciji.
- alcho
#2 Re: postanski sanducici
I meni to isto treba...znam da u peniju i obiju nema sigurno...
- alica.k
#3 Re: postanski sanducici
a ja bas mislila ici tamo da vidim imaju li...ccc
-
bax
#4 Re: postanski sanducici
Polegajte u EŠ kompani ili nešto slično na Pofalićima (iza slastičare Stella)
-
komunalac
#5 Re: postanski sanducici
Ta vrata bi bila skuplja od sandučića kojeg možeš kupiti za oko 12 KMalica.k wrote:zna li neko gdje ima kupiti vrata za one standardne postanske sanducice? pokvarila se vratanca i sad mi kradu svu postu neki debili...nijedan racun nisam ovaj mjesec dobila.
- alica.k
#6 Re: postanski sanducici
sad sam zvala upravitelja i kaze da ce oni to zamijeniti :S na racun svih stanara.
meni to pravi crnjak...
komunalac, nema veze, moze i citav sanducic, samo mi reci gdje. pa cu citav i zamijeniti, samo mora biti onaj standardni.
meni to pravi crnjak...
komunalac, nema veze, moze i citav sanducic, samo mi reci gdje. pa cu citav i zamijeniti, samo mora biti onaj standardni.
-
MAN-lion's coach
#7 Re: postanski sanducici
Mi smo ciganluk napravili u haustoru...(ono bili smo primorani)
Jer su nam poštu uzimali a i baxuz od poštara napola ubaci pa sve viri,pola izdrtih izvoda iz banke pa smo odlučili staviti veći box,sasvim dovoljno dubok da nemreš mećat prste da izvadiš poštu...ali sada mi u znak odmazde bacaju omote od čokoladica i ostalo smeće...ali meni je bitno da je pošta došla...

Jer su nam poštu uzimali a i baxuz od poštara napola ubaci pa sve viri,pola izdrtih izvoda iz banke pa smo odlučili staviti veći box,sasvim dovoljno dubok da nemreš mećat prste da izvadiš poštu...ali sada mi u znak odmazde bacaju omote od čokoladica i ostalo smeće...ali meni je bitno da je pošta došla...
- alica.k
#8 Re: postanski sanducici
ma ne znam sta da radim...imamo manjak postanskih sanducadi (fali 1) a ne znam da uzmem onaj odvojeni to mi opet cirkus bezveze...mislim da to ostali stanari moraju dopustiti da se postavi il nest..
ugl, jos trazim ova vrata, ako neko zna...
jbt, koja satisfakcija dolazi iz toga da krades tudje racune? ne kontam
ugl, jos trazim ova vrata, ako neko zna...
jbt, koja satisfakcija dolazi iz toga da krades tudje racune? ne kontam
- Cholina_Lokica
#9 Re: postanski sanducici
kod nas stari postar da je bio, svaki mjesec nam falio neki racun
lik guro racune gdje stigne, a komsije normala otvarale, da vide koliki ti je racun za telefon dosao i slicne gluposti
ne znam koja je furka mahalcima uzeti tudji racun...
a sto ti se tice tog sanduceta, nema ti biti sta ofirno da upravitelj to popravi i zamjeni, pa i placas ih da se brinu oko ulaza i popravljaju ono sto se pokvari
a sto ti se tice tog sanduceta, nema ti biti sta ofirno da upravitelj to popravi i zamjeni, pa i placas ih da se brinu oko ulaza i popravljaju ono sto se pokvari
-
komunalac
#10 Re: postanski sanducici
U lokalnoj pošti sam vidjeo taj sandučić, a što se tiče upravitelja nemoj da ti je glupo što to oni mijenjaju to im je zakonom obaveza a zato ih i plaćaš...alica.k wrote:sad sam zvala upravitelja i kaze da ce oni to zamijeniti :S na racun svih stanara.
meni to pravi crnjak...
-
zelenashica
#11 Re: postanski sanducici
Daću ti ja svoje sanduče,meni i nako kreteni od poštara poštu idalje guraju ispod vrataalica.k wrote:zna li neko gdje ima kupiti vrata za one standardne postanske sanducice? pokvarila se vratanca i sad mi kradu svu postu neki debili...nijedan racun nisam ovaj mjesec dobila.