Postaje li Bosna nova Francuska kolonija ?

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Seyfo

#26 Re: Postaje li Bosna nova Francuska kolonija ?

Post by Seyfo »

Vrijeme je pokazalo da bi najbolje bilo da smo ostali austrijska kolonija. Danas bi bili malo manje razvijen dio Austrije. Tako da ako bismo bili pod Francuzima,opet je to bolje nego pod Turcima,Rusima,Kinezima, ili ne daj Boze Amerikancima. Najgore od svega je da imamo svoju drzavu,jer joj nismo dorasli. Uvijek ce biti lopovi i sljam na vlasti,a red jos gorih koji hoce vlast bi bio sve duzi. Tako da ako su ovaj put zainteresovani Francuzi-BUJRUM. Primite nas,samo nas primite ! A mi cemo ga sa zadovoljstvom primati do u nedogled od vas !
BOSP

#27 Re: Postaje li Bosna nova Francuska kolonija ?

Post by BOSP »

BIH je protektorat EU u kojoj su stacionirane strane vojne snage, bez toga BIH kao drzava nebi opstala ni postojala, samim tim i to da li ce BIH postati Francuska kolonija ne igra nikakvu ulogu, jer ce biti onako kako kažu oni koji ocuvaju BIH kao državu i to je mislim svima sasvim jasno
sadie_forever

#28 Re: Postaje li Bosna nova Francuska kolonija ?

Post by sadie_forever »

Seyfo wrote: 17/08/2020 19:04 Vrijeme je pokazalo da bi najbolje bilo da smo ostali austrijska kolonija. Danas bi bili malo manje razvijen dio Austrije. Tako da ako bismo bili pod Francuzima,opet je to bolje nego pod Turcima,Rusima,Kinezima, ili ne daj Boze Amerikancima. Najgore od svega je da imamo svoju drzavu,jer joj nismo dorasli. Uvijek ce biti lopovi i sljam na vlasti,a red jos gorih koji hoce vlast bi bio sve duzi. Tako da ako su ovaj put zainteresovani Francuzi-BUJRUM. Primite nas,samo nas primite ! A mi cemo ga sa zadovoljstvom primati do u nedogled od vas !
hej primaj ga ti u svojoj avliji ,ima nas koji zelimo druge da nas prime :D

vidis ni u ovome nema jedinstva,zaratit cemo jer jedni zele da ih primi turska,drugi austrija a treci rusija :D :lol:
Hajvan

#29 Re: Postaje li Bosna nova Francuska kolonija ?

Post by Hajvan »

BOSP wrote: 17/08/2020 19:17 BIH je protektorat EU u kojoj su stacionirane strane vojne snage, bez toga BIH kao drzava nebi opstala ni postojala, samim tim i to da li ce BIH postati Francuska kolonija ne igra nikakvu ulogu, jer ce biti onako kako kažu oni koji ocuvaju BIH kao državu i to je mislim svima sasvim jasno
t se tbi samo meshchini…
dok je pushke na mom ramenu, biche bosne
ne znam za vas hoche li dogushe…pardon, dodushe

:evil:

:lol:
Hajvan

#30 Re: Postaje li Bosna nova Francuska kolonija ?

Post by Hajvan »

sadie_forever wrote: 17/08/2020 19:17
Seyfo wrote: 17/08/2020 19:04 Vrijeme je pokazalo da bi najbolje bilo da smo ostali austrijska kolonija. Danas bi bili malo manje razvijen dio Austrije. Tako da ako bismo bili pod Francuzima,opet je to bolje nego pod Turcima,Rusima,Kinezima, ili ne daj Boze Amerikancima. Najgore od svega je da imamo svoju drzavu,jer joj nismo dorasli. Uvijek ce biti lopovi i sljam na vlasti,a red jos gorih koji hoce vlast bi bio sve duzi. Tako da ako su ovaj put zainteresovani Francuzi-BUJRUM. Primite nas,samo nas primite ! A mi cemo ga sa zadovoljstvom primati do u nedogled od vas !
hej primaj ga ti u svojoj avliji ,ima nas koji zelimo druge da nas prime :D

vidis ni u ovome nema jedinstva,zaratit cemo jer jedni zele da ih primi turska,drugi austrija a treci rusija :D :lol:
ma moze i prema etnickoj pripadnosti..
ovaj nek ga prima od francuza
a vi od turchina
i sve fajn.
Seyfo

#31 Re: Postaje li Bosna nova Francuska kolonija ?

Post by Seyfo »

Vidimo,svako zeli da prima od nekog svog omiljenog da nas handri. Aferim !
Post Reply