Tesko da ces naci stranku koju nisam prozivao na forumu, ali gle cuda tebi samo smeta kad pljujem temeljnu SDA...HM 2011 wrote:
Nije bolan ne bio relativizacija - pa ako pričate o kazni pričajte barem u pravoj situaciji.....
Zasljepljeni mržnjom - jel to to ? Voliš nešt odrugo - reci nam šta je to da ti ispričamo da se ne razlikuje puno od ovog što mrziš ?
Imaš li trunke mozga - fakat nije zajabancija, niti bilo kakav cloak and dagger shit.....
Poslušajte razgovore Amira Zukića i Zijada Turkovića
- Alfons Kauders
#126 Re: Poslušajte razgovore generalnog sekretara SDA i Zijada T
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#127 Re: Poslušajte razgovore Amira Zukića i Zijada Turkovića
Kako meni jednom napisaše: SDA će bit a sve drugo će proći....došlo mi je da kažem pa čekajte ljudi samo je sdpovcima partija iznad države, a vi ste država i narod all in one, al džaba je govoriti ljudima koji bez sda ne bi posla imali, pa moraju svariti i zlatne kšike i crnce i izdaju države i srpsku pa i susedove paketiće
-
HM 2011
#128 Re: Poslušajte razgovore generalnog sekretara SDA i Zijada T
Ali gle čuda - smeta mi što u ovom slučaju to radiš. Ne sviđa mi se. Usput, argumenti kojima obrazlažem svoj stav su izneseni sinoć.... Šta trebam - opet da čekam par godina dok skontaš o čemu sam pričao....Alfons Kauders wrote:Tesko da ces naci stranku koju nisam prozivao na forumu, ali gle cuda tebi samo smeta kad pljujem temeljnu SDA...HM 2011 wrote:
Nije bolan ne bio relativizacija - pa ako pričate o kazni pričajte barem u pravoj situaciji.....
Zasljepljeni mržnjom - jel to to ? Voliš nešt odrugo - reci nam šta je to da ti ispričamo da se ne razlikuje puno od ovog što mrziš ?
Imaš li trunke mozga - fakat nije zajabancija, niti bilo kakav cloak and dagger shit.....Pa ti vidi ko tu ima trunke mozga
-
kox
#129 Re: Poslušajte razgovore generalnog sekretara SDA i Zijada T
Alfons Kauders wrote:Jah, svako kome smeta sto sekretar vladajuce stranke zavrsava poslove sa masovnim ubicom je zasljepljen mrznjom, i jos pride izdajnik... Jerbo hoce STRANU VLAST.HM 2011 wrote:Imam karakter imam svoje ja..... Ne sviđa mi se ova hajka i suprotstavljam se istoj, nisam papak, nisam glupan, smatram jako bezobraznim sve ove što dižu hajku.....Comrad wrote:Zbog ovoga i mrzim nase stranke. Jer su se nekako oni najgori uspjeli docepati vrha, a ovi clanovi i fanovi umjesto da rigorozno kazne oni koji prave greske, koji kradu, varaju, suradjuju sa kriminalcma, oni ih jos brane.I za mene su gori ti gmazovi, koji bi se Hitleru uvukli u čmar...jer to su takve osobe, bez karaktera, bez svoje ja.
I pokusaj pravdanja ovoga samo vam doprinosi daljnjem narusavanju stranke, stranaka. E zbog toga ja ne podnosim SDA, ni SDP, HDZ, SBB itd. Jer su clanovi, becina, tih stranka PICKETINE, koje vrhovnom vodji ne smiju prigovoriti, tj. ne zele se zakaciti, jer cekaju svoj trenutak, svojih pet minuta. Oni rijetki koji se usprotive bivaju otjerani.
Zar je bitno ko je ovo snimio? Naravno da nije. Bitno je da je snimljeno. Bitno je da jedan od celnih ljudi stranke pregovara oko 'nekih stvari' sa kriminalcem. I ovo bas nisu sitne stvari, jer da jesu ne bi se kontaktirali ovi ljudi. Sta, mi obicna buranija moramo ici u redove, spavati po salterima, a krimosi to rjesavaju iz fotelje.
Ali sta ocekivati od stranke ciji glavni ljudi su prijatelji sa kriminalcima. Ciji simpatizeri to jos nagrade, pa ih brane itd. Zato, svaki put kad krenete da se zalite na ovo, na ono, prvo sebi puknite samar, pa puknite samar svojim drugovima, familiji.
Jer vi ste ih izabrali govna, pa ih sad jedite.
I dalje podržavam stav da ima puno obiljnijih tema od ove - o kojima niko ne govori niti riječi - niti na istim ima aktivnosti....
Taj stav se razvija u ovo: jer je očito da su ljudi zasljepljeni mržnjom koja je izgleda usmjerena samo i jedino ka SDA. A ako nije samo i jedino ka SDA - ako je prema svima opet ne valja - nemaš ništa od mržnje jer onda mrziš sve oko sebe, sa prosipanjem mržnje ne možeš napraviti ništa, nema efekta....
Suma ispada ovo:
Ispostavlja se da ti je jedina draga vlast STRANA VLAST ! Samo smatraš da neko strani treba vladati tobom.....
Smatraš da onaj ko te ne lupa po ušima da je on glupan kakvog svijet nije vidio, i onda doooobro potegneš iz pive, pa nastaviš - jer taj glupan se nije želio obogatiti na svima pa i na tebi - a mogao je.....
Kad te potkrada bjesomučno i tepa ti kako je kriza i kako se nema - a grabi - onda je sve OK !
KAd treba da si aktivan piješ kafu i glumiš šminkera.....
Kad treba da predložiš nešto konstruktivno - nema te nigdje....
Kad treba ubrati slavu - tu si....
Čitava priča ti se vrti oko rigorozno kazne - vrijeme za kažnjavanje je bilo davno - znaš li ko je kažnjen - onaj koji je tražio djelovanje protiv zločina - šta si radio tada - čudio se.... SAd predlažeš rigorozne kazne - koje se svode na šta:
- protesti ?????? sa ciljem da promjene stav vlasti ili da postave nekoga na vlast ? VELIKA JE RAZLIKA !
- Apstinencija od izbora - jedan glas nosi sve....
- Izbor nekoga drugoga - vidim velika ponuda poštenih i časnih ljudi koji nas ne bi pokrali - prvi ti koji dižeš hajku radi ovakvih stvari - NE VJERUJEM TI NIŠTA JEL TI JASNO.....
Šta nudiš kao rigorzno - da ga čmehnemo ? A što ne bi čmehnuli tebe ? Ili mene ? Hoće li to promjeniti nešto ?
Ne sviđa mi se hajka u priči u kojoj tužilaštvo prema važećim zakonima nema šta da kaže - ALI TI IMAŠ REĆI,
činjenica da me indirektno nazivaš gmazom,
činjenica da me par strana prije neko nazvao nenormalnim,
činjenica da su ljudi sebi umislili fucking ideas of greatness, ali su šuplji kao švicarski sir.....
TUžilaštvo nema šta reći ali ti bi rigorozno kažnjavao....
Jedino što možeš je naći nekog dobro pametnog da ti odredi ciljeve pa pritiskati vlast da ostvari jedan određeni cilj, pa kada ostvare taj cilj ideš dalje drugi cilj - i sve to za džaba, neplaćeno, pro bono - ma gledao bi ti da se uhljebiš prvog dana....
Jel vama jasno koliko ste providni uopšte....![]()
Fakat ste kraljevi, kakva god pizdarija da se desi uvijek nadjete neko opravdanje za relativizaciju...
-
HM 2011
#130 Re: Poslušajte razgovore Amira Zukića i Zijada Turkovića

Nastavite..... Ja odustajem u ovoj konkretnoj situaciji.....
Nadam se da ću biti raspoložen da se javim ako opet zabrazdite.....
Imamo vrlo bezobraznih pojedinaca..... Vrlo....
Zaslužili smo zbog njih i Turkovića za predsjednika !
- JoseMujica
#131 Re: Poslušajte razgovore Amira Zukića i Zijada Turkovića
Turković nam i jeste predsjednik a Radeljaš najdraži poslanik
-
kox
#132 Re: Poslušajte razgovore Amira Zukića i Zijada Turkovića
Obzirom da vam Zukić vodi kadrovsku politiku to je sasvim moguće. Možda mu Šaja bude zamjenik ? Mislim, nije baš masovni ubica kao Turković, al' kad se uveže sa crncima...HM 2011 wrote:
Nastavite..... Ja odustajem u ovoj konkretnoj situaciji.....
Nadam se da ću biti raspoložen da se javim ako opet zabrazdite.....
Imamo vrlo bezobraznih pojedinaca..... Vrlo....
Zaslužili smo zbog njih i Turkovića za predsjednika !
- Alfons Kauders
#133 Re: Poslušajte razgovore generalnog sekretara SDA i Zijada T
Kad se mogu relativizirati heroin, ubistva trudnica i jebanje 13-godisnje djece, to znaci da se moze relativizirati sve, a to je opasno - svasta se moze ocekivati od fanatika.HM 2011 wrote:Ali gle čuda - smeta mi što u ovom slučaju to radiš. Ne sviđa mi se. Usput, argumenti kojima obrazlažem svoj stav su izneseni sinoć.... Šta trebam - opet da čekam par godina dok skontaš o čemu sam pričao....Alfons Kauders wrote:Tesko da ces naci stranku koju nisam prozivao na forumu, ali gle cuda tebi samo smeta kad pljujem temeljnu SDA...HM 2011 wrote:
Imaš li trunke mozga - fakat nije zajabancija, niti bilo kakav cloak and dagger shit.....Pa ti vidi ko tu ima trunke mozga
Cekaj ti koliko hoces, uostalom zasto ti je stalo do mog kontanja? Ipak sam ja izdajnik koji se zalaze za STRANU vlast i tako to...
- JoseMujica
#134 Re: Poslušajte razgovore Amira Zukića i Zijada Turkovića
Dobro je da nisi već na drugoj strqnici proglašen četnikom
inače im je omiljena taktika da te počnu napadati kako bi pretvorili diskusiju u personalni obračuni i udaljili te od teme: krimnala SDA
rijetko ćeš naći da SAovci u ove distrakcije ulaze pojedinačno.....uvijek u čoporu
rijetko ćeš naći da SAovci u ove distrakcije ulaze pojedinačno.....uvijek u čoporu
- Chisum
#135 Re: Poslušajte razgovore Amira Zukića i Zijada Turkovića
Nova stara knjiga Amira Zukica (a.k.a. Christiane F.)

- It_is_a_Leclerc
#136 Re: Poslušajte razgovore Amira Zukića i Zijada Turkovića
Polako će se, ali sigurno raspetljavati afere SDA, sve dok ta nakupina ne doživi sudbinu hrvatskog HDZ-a - napušteni, osuđeni, kriminalizirani, a cijelo rukovodstvo osuđeno na višegodišnje zatvorske kazne.
-
Ponosan
#137 Re: Poslušajte razgovore Amira Zukića i Zijada Turkovića
ovaj razgovor Zukica i Zike je zaista dokaz da u svakoj stranci ima ljudi koji saradjuju sa kriminalcima,tako i u SDA..uostalom kad mogu reketasi Hadzic i Lagumdzija biti na slobodi onda moze i Zukic,sve je to istog kalibra....jednom rjecju katastrofa! ovakvo stimanje za sve i svasta u Sarajevu je normalna pojava,ako si na Vlasti imas pravo na sve i svasta i cudimo se sto su nasi politicari milioneri.... moguce da Zukic nije znao da mu je komsija ubica,ali svejedno ovo ostavlja gorak okus..
- snaga_znanja
#138 Re: Poslušajte razgovore Amira Zukića i Zijada Turkovića
Vidim da se ovaj naljutio jer sam napisao da generalni sekretar najbitnije stranke u Bosnjaka saradjuje sa osobom koja vadi bebe iz majcinih stomaka.
Sad jel vadi bebe ili je beba izvadjena po njegovom naredjenju sasvim je svejedno.
Kad se doda da je intimus vrhuske stranke za sjela na Drini zamalo krenuo u nabavku crnca da omadjija inspektorovu kcerku vise me nista ne moze iznenaditi.
Ustvari moze. Da je na onom snimku sa Kacavendom u fatacini neko od ove SDA omladine.
Sad jel vadi bebe ili je beba izvadjena po njegovom naredjenju sasvim je svejedno.
Kad se doda da je intimus vrhuske stranke za sjela na Drini zamalo krenuo u nabavku crnca da omadjija inspektorovu kcerku vise me nista ne moze iznenaditi.
Ustvari moze. Da je na onom snimku sa Kacavendom u fatacini neko od ove SDA omladine.
- JoseMujica
#139 Re: Poslušajte razgovore Amira Zukića i Zijada Turkovića
-
sumirprimus
#140 Re: Poslušajte razgovore Amira Zukića i Zijada Turkovića
al kad sagledaš stvari realno,sda fakat nema alternativu...
- JoseMujica
#141 Re: Poslušajte razgovore Amira Zukića i Zijada Turkovića
za krimose, dilere i nema
- Alfons Kauders
#142 Re: Poslušajte razgovore Amira Zukića i Zijada Turkovića
nemoj takoJoseMujica wrote:za krimose, dilere i nema
zaboravio si pedofile
-
sumirprimus
#143 Re: Poslušajte razgovore Amira Zukića i Zijada Turkovića
moraš ti klizeći,s obje noge...JoseMujica wrote:za krimose, dilere i nema
- prljavi Hare
- Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi
#144 Re: Poslušajte razgovore Amira Zukića i Zijada Turkovića
Samo najveći četnici pišu ovako protiv državotvorne stranke u Bošnjaka i snOge BiH. 
- jazzer
#145 Re: Poslušajte razgovore Amira Zukića i Zijada Turkovića
Kada cete shvatiti, da nije bilo SDA ne bi bilo ni drzave BiH!!
Meni jedna od najjacih
Meni jedna od najjacih
- JoseMujica
#146 Re: Poslušajte razgovore Amira Zukića i Zijada Turkovića
nije više ništa ostalo da se šminka i sakriva.....23 godine su godine koje je pojeo kriminal i u kojima su kriminalcima punjeni džepovi dok su društvo i država planski završili na infuziji, a pošteni ljudi u rovljenju kontejnera. Nekih 20 godina se ta kriminalna hobotnica skrivala iza priča o patriotizmu, iza tuđih grobova i kostiju, vjere....hebga nema više prostora koji nisu opljačkali, niti ideje koju nisu iskoristili da pokriju kriminal i njome otrali guzicu!sumirprimus wrote:moraš ti klizeći,s obje noge...JoseMujica wrote:za krimose, dilere i nema
sve je na Brisanom prostoru i ko u tom filmu sad komplet SDA viče: Zika daj vode!
- prljavi Hare
- Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi
#147 Re: Poslušajte razgovore Amira Zukića i Zijada Turkovića
jazzer wrote:Kada cete shvatiti, da nije bilo SDA ne bi bilo ni drzave BiH!!
Meni jedna od najjacih
Među masom laži i gluposti ispaljenih za sve ove godine,ovo jeste jedna od jačih.
- Alfons Kauders
#148 Re: Poslušajte razgovore Amira Zukića i Zijada Turkovića
Samo jos ahiret nisu opljackali, a ne crkavaju nikako, ko kornjace s Galapagosa.JoseMujica wrote:hebga nema više prostora koji nisu opljačkali, niti ideje koju nisu iskoristili da pokriju kriminal i njome otrali guzicu!
Ni Allah ih nece sebi.
- Alfons Kauders
#149 Re: Poslušajte razgovore Amira Zukića i Zijada Turkovića
A konkurencija je bila prejebena.prljavi Hare wrote:jazzer wrote:Kada cete shvatiti, da nije bilo SDA ne bi bilo ni drzave BiH!!
Meni jedna od najjacih
Među masom laži i gluposti ispaljenih za sve ove godine,ovo jeste jedna od jačih.
- snaga_znanja
#150 Re: Poslušajte razgovore Amira Zukića i Zijada Turkovića
Mozda i jesu. Drze konce svih ukopnih preduzeca. Ne mozes ni cuku zakopat, a da od njih lopatu ne moras iznajmiti.Alfons Kauders wrote:Samo jos ahiret nisu opljackali, a ne crkavaju nikako, ko kornjace s Galapagosa.JoseMujica wrote:hebga nema više prostora koji nisu opljačkali, niti ideje koju nisu iskoristili da pokriju kriminal i njome otrali guzicu!
Ni Allah ih nece sebi.