Posljednji pozdrav jednoj žalosnoj vrbi ...

Očuvanje čovjekove okoline.

Moderator: anex

Ljubicasta

Post by Ljubicasta »

Hvala vam puno na izrazima podrške ... Nekako mi je lakše bilo kada sam to sve izbacila iz sebe ...

Super ste :sax:
FortunaBela

Post by FortunaBela »

Image

Evo i moje breze.... :)
rumenko

Post by rumenko »

pozdravljam svijua posebno nintropan,nintropan,nintropan...

Image
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

Ljubicasta wrote:Slazem se s tobom Mirci ... Treba saditi ... ali, opet, ne treba pustiti Eurohercu da mu gradnja mirno prodje ...

Evo razmisljam gdje jos da posaljem dopise i izrazim svoj protest i protest ostalih stanara ... Vec sam poslala medijima, htjela bih sutra poslati i neko otvoreno pismo Damiru Hadžiću, koji olako dijeli dozvole ... Dovoljno je samo pogledati kako se sve na Alipašinom polju gradi ... Natrpano, bez ikakve organizacije ... ili čak na Otoci - džamija, bazen i fudbalski teren na jednom mjestu ... Halooo??? Pa ko je ovdje lud ili glup??!!!

Kome li mi dajemo svoje glasove .... Još penzioneri (Stranka penzonera) pristaju da im Damir Hadžić bude kandidat za načelnika ... Baš me zanima gdje će sada penizioneri sjediti .... Eto im načelnik ...

Nego, ima li ko prijedlog kome se još obratiti??!!
Pa posalji pismo Damiru Hadzicu i pitaj sta i kako...
ja ne znam kako ide to izdavanje dozvola, da li to aminuje samo nacelnik ili se radi o komisijama raznim...
a koliko znam, na opcinama je samo da implemntiraju plan razvoja grada sarajeva, ili kako li se vec zove, gdje novi grad dobija izgled shopping centara svi mogucih firmi...

raspitaj se i udri medju rogove...

a do tada, konsultuj se sa KJKP Rad i vidi kakve su mogucnosti da se izvrsi sadnja drveca....
na dobrinji, u dvici, bilo je nekoliko pokusaja stvaranja drvordera, ali ne mozes ti danonocno cuvati mladice od hajvana koje majke puste iz kuce ha se pijetao oglasi...
mIRCerka

Post by mIRCerka »

Zaboravih reci, a vezano je za mnoge probleme koje imamo...
ne treba LIJECITI vec SPRIJECITI...
nazalost, narod je isuvise uspavan i jednostavno ne prati sta se desava niti reaguje preventivno...
uvijek se reaguje kad se shit desi, a tad mozemo mahati ushima obzirom da je sve po slovu zakona...
treba se aktivnije ukljuciti u desavanja u svojoj mahali i reagovati na pocetku problema, a ne organizovati proteste protiv prodaje marsalke na dan kad je udaren pecat na dugo dogovarani kupoprodajni ugovor...
:D
rumenko

Post by rumenko »

evo jedno ozbiljno pitanje...koliko godina ima nasa ljubicasta?...ovo pitam jer smo ocigledno komsije...pa reko mozda znas nekoga iz A.Babica ili sa trga...mozda se cak i znamo...svijet je mali...
mIRCerka

Post by mIRCerka »

rumenko wrote:evo jedno ozbiljno pitanje...koliko godina ima nasa ljubicasta?...ovo pitam jer smo ocigledno komsije...pa reko mozda znas nekoga iz A.Babica ili sa trga...mozda se cak i znamo...svijet je mali...
rumenko, neozbiljan si...trebao si je to pitati na PP , a nas pustiti da oplakujemo zelenilo koje izgubismo...
rumenko

Post by rumenko »

u pravu si ...ali ne usudjujem se na pp jos sam zelen...moze mi predloziti da se nadjemo...sta onda...
klif

Post by klif »

Ljubicasta wrote: Treba saditi ... ali, opet, ne treba pustiti Eurohercu da mu gradnja mirno prodje ...
Samo da kazem da si unijela malo boje u moj dan. :thumbup:
Ljubicasta

Post by Ljubicasta »

Evo i moje breze....
:)
raspitaj se i udri medju rogove...

Da, da :evil:
u pravu si ...ali ne usudjujem se na pp jos sam zelen...moze mi predloziti da se nadjemo...sta onda...
Rumenko, rumenko ...
Samo da kazem da si unijela malo boje u moj dan.
Drago mi je ako jesam :)
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

Post by PipiDugaDevetka »

Neki novi klinci će moći TRAŽITI JUNI NA KRAJU GRADA, POD LIPOM.(Monteno&Mišo Marić).

Posađena dva slavenska drveta, lipe, 3.4.2006., by PD9.

Image
P.S.
Ne klofam ćilime, tepihe...itd. Imate kirby ćilimo-autopraonice!
lejlasa

Post by lejlasa »

Ljubicasta, ja bih da te nesto zamolim. Ako budes na forumu danas, javi mi se na pp molim te. Hvala! :)
dado-djondjuli-ludjo

#38 nekada davno ispod zalosne vrbe sam se 2 put napio sa 11 god

Post by dado-djondjuli-ludjo »

Steta stvarno sto su je posijekli.Te davne 91 god 2 put sam se napio i ostao da pajkim ispod zalosne vrbe.Kao dijeca smo se igrali oko nje nama je predstavljala sve cak smo ako me sijecanje sluzi i cuku lindu zakopali tu.Stari Orah iza zgrade nadam se da idioti nisu odsijekli.Kad vidim onu tuznu sliku gdje smo kao dijeca igrali fudbala a bogami i odrasli a danas grade na zelenoj povrsini ko zna sta dodjemi da zaplacem.Ljubicasta po slici prepoznajem da zivis u 18 ja sam nekada davno zivio u 14 .Ja Mime mozda je bio i Pipi duga carapa sad Devetka Damir Toni bilo nas je dosta koji smo se igrali i zezali u tom kraju ali dosli su neki novi ljudi koji su i sjebali grad Sarajevo.Sjecam se ja i Kiko golubar fatamo golubove iz 18 kad provalimo da nam je 1 golub pobijegao bas na zalosnu vrbu.Eh nekad je to tako bilo usred Rata ta vrba nije bila posijecena ali eto dosli idioti i ono malo sto valja da sjebu.Od 94 nisam bio u starom kraju mozda cu i da naletim sljedece godine.Usvakom slucaju veliki pozdrav svoj raji iz tmp i ante babica od Damira Obradovica Zvanog Ludjo.Mozda ako me se neko sjeti ili sjeca nek mi se javi na [email protected]. ps Ljubicasta mozda se i poznajemo komsinice mozda ti je ime Belma.Uglavnom pozdrav svima iz Australije
Ljubicasta

Post by Ljubicasta »

Pa, gdje si Ludjo ... Jeste, ja sam upravo ta ... :-D

Orah nisu posjekli, srecom ...

Kako si me samo podsjetio na to davno vrijeme ... Evo sad sam na poslu i prava mi je frka, a ovaj tvoj post me bas oraspolozio ...
dado-djondjuli-ludjo

#40 super sam samo mi zao vrbe

Post by dado-djondjuli-ludjo »

Belma vozdra ba kako si ?Sta mai kakva frka ba na poslu vidim zauzeta si? Kada budes imala vremena ako hoces zelis ili mozes da mi se javis na e mail ili msn messsinger da loma popricamo.Ziv sam zdrav sam Idem sad u subotu na koncert Plavog cuperka ovde u Sydney.Kako si ti inace?Javimi se molim te.Ps Vidjasli Amelu komsinicu sa 3 sprata ili ti sada kata kako se zemka ba.Cujem se sa Mietom skoro svaki mjesec 2 .Javimi se pa da mijenjamo slike i pozdrav ovome lijepom drustvu.Vozdra iz Australije
Post Reply