Posljednji događaji na relaciji Srbi - Ashdown dogovoreni?

Post Reply
Matej

#1 Posljednji događaji na relaciji Srbi - Ashdown dogovoreni?

Post by Matej »

Koliko vjerujete u tu mogućnost?

Previše je podudarnih i sumnjivih događaja u zadnje vrijeme da se bojim kako se radi o još jednoj Srpsko Britanskoj zavjeri. Te Ravna gora te sa dovo.
Baš da vidimo te Paddyeve sankcije Srbima. to bi bilo povijesno čudo.

Mislim da se Bosnu drži na lancu za ljeto kada se spremaju velike promjene i kartografske preinake.

Pogledajte samo koliko Britanija lobira za njih.
Po prvi put je nedavno jedan EU političar izjavio da BIH može u EU sa ovakvim uređenejem konkretno je mislio na RS. Pitate se još tko ? Pa Britanac. :x
savjest

Post by savjest »

Nije tajna da su britanci vazda radili za Srbe a to cine i dan danas.

Pa samo koliko je puta i sam Esdaun rekao da tzv. "rs" nece biti ukinuta... A u vezi sankcija... hm.. ne budimo naivni te smjene nekih anonimusa su potpuno nebitne. Alibeg sjasi Kulibeg uzjasi...iliti jedno te isto.

Ta genocidna tvorevina krsi taj silom , genocidom i ucjenama nametnuti tzv. dejtonski sporazum i nikom nista. Koliko je samo povratnika ubijeno , kuca minirano a ni ko za to nikad ne odgovara a da ne pricam o ratnim zlocincima(kojih je na desetine hiljada), itd...

Godine prolaze a rezultati genocida su sve uocljiviji. Cetnici su "zaokruzili" svoj dio RBIH... i sad se spremaju na nove pohode sto dokazuju i njihovi skupovi; juce na Ravnoj Gori a danas u Banja Luci.

pamet u glavu!
bosan

Post by bosan »

Srbi ce biti kaznjeni tako sto ce se morati svaki dan brijati. :D :D
savjest

Post by savjest »

novi kolacic wrote:
savjest wrote: Cetnici su "zaokruzili" svoj dio RBIH...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

joj, shege :D :D
Jos jedan retard...... :zzzz:
kub lajkan

#5 Re: Posljednji događaji na relaciji Srbi - Ashdown dogovoren

Post by kub lajkan »

Matej wrote:Baš da vidimo te Paddyeve sankcije Srbima. to bi bilo povijesno čudo.
Evo imao je danas neku pres konferenciju. Tip je definitivno karina.

Od tih prijetnji sankcijama, evoluirao je do toga da na pitanja o aktuelnim i krucijalnim problemima odgovara u stilu "šta pitate mene, pitajte ove iz RS-a!"
Nenadv24

Post by Nenadv24 »

savjest wrote:
novi kolacic wrote:
savjest wrote: Cetnici su "zaokruzili" svoj dio RBIH...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

joj, shege :D :D
Jos jedan retard...... :zzzz:
Nisi ni ti na višem nivou.
Last edited by Nenadv24 on 18/05/2005 00:29, edited 1 time in total.
Nenadv24

Post by Nenadv24 »

Ja sam čitao da što se tiče BiH u interesnim zonama na jednoj su strani Francuska, Njemačka i USA a na drugoj sama Britanija u što ne vjerujem jer ne bi mogli Briti sve sami bez Big Brother-a.
mali_crni

Post by mali_crni »

Ako je Esdaun toliko na strani SRba, zasto je onda za vrijeme svog mandata smijenio dosta srpskih funkcionera?
bosniaque

Post by bosniaque »

mali_crni wrote:Ako je Esdaun toliko na strani SRba, zasto je onda za vrijeme svog mandata smijenio dosta srpskih funkcionera?

i sta ako je smjenio, dali se stanje promjenilo...nije, i on sere kvake bezze! :zzzz:
kub lajkan

Post by kub lajkan »

mali_crni wrote:Ako je Esdaun toliko na strani SRba, zasto je onda za vrijeme svog mandata smijenio dosta srpskih funkcionera?

Ma nije on ni na čijoj strani...

Samo nikako da skontam jednu trilemu. Da li on sve ovo radi zato što je kreten, debil ili imbecil :?
Post Reply