Posljednja bitka za Bosnu
-
Bosanski Zmaj
#1 Posljednja bitka za Bosnu
Evo dva pravca kojim će Bosna ići u narednih 20 godina:
Bosna - parlamentarna građanska država,gdje će Bošnjaci preuzeti svu vlast kroz građanski sustav, a ostali s vremenom potisnuti
Bosna - konačni razlaz tri etničke skupine - podjela
Šta će biti???
Bosna - parlamentarna građanska država,gdje će Bošnjaci preuzeti svu vlast kroz građanski sustav, a ostali s vremenom potisnuti
Šta će biti???
-
cevapXXL
#2 Re: Posljednja bitka za Bosnu
U prvu teoriju nevjerujem da je to tako jer Bosnjaci su uvijek bili i jesu za ravnopravnost svih gradana BiH na cijelom njenom podrucju.Bosanski Zmaj wrote:Evo dva pravca kojim će Bosna ići u narednih 20 godina:
Šta će biti???
Sto se tice druge teorije ako do toga dode onda je novi rat programiran koji ce biti puno zesci nego minuli jer sada i mi muslimani imamo jednu vojsku kojoj mogu i komsije da zavide. Ja se nadam da ce doci do prve opcije al ne onakve kaku si ti istekao nego ove koju sam ja dopunio
Sellam,
CevapXXL
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
#3 Re: Posljednja bitka za Bosnu
cevapXXL wrote:U prvu teoriju nevjerujem da je to tako jer Bosnjaci su uvijek bili i jesu za ravnopravnost svih gradana BiH na cijelom njenom podrucju.Bosanski Zmaj wrote:Evo dva pravca kojim će Bosna ići u narednih 20 godina:
Šta će biti???
Sto se tice druge teorije ako do toga dode onda je novi rat programiran koji ce biti puno zesci nego minuli jer sada i mi muslimani imamo jednu vojsku kojoj mogu i komsije da zavide. Ja se nadam da ce doci do prve opcije al ne onakve kaku si ti istekao nego ove koju sam ja dopunio
Sellam,
CevapXXL
Selam/Pozdrav
CevapXXL
-
Bosanski Zmaj
Bosnjaci za ravnopravnost svih naroda?
Dooh..
Nismo djeca.
Dooh..
Nismo djeca.
- Drvosjeca iz Dejcica
Tako ti Radovana Karadzica i R.S ne postavljaj ovakve glupe i djetinjaste komentare.Bosanski Zmaj wrote:Bosnjaci za ravnopravnost svih naroda?
Dooh..
Nismo djeca.
-
Prenj
Gornja vijest nam potvrdjuje da se ocekuje i samostalan nastup Svicarske brigade.bleka wrote:Bice rat ako ista govna pokusaju, jer Bosnjaci nemaju rezervnu drzavu. Sto rece A. Dudakovic:" Ili mi ili oni"
Prema zadnjim izvjestajima, dobro su podmazali joysticke na svojim game platformama putem kojih ce ucestvovati u sljedecem bosanskom ratu ...
-
bleka
Ucestvovali smo u proslom a ucestovat cemo i u sljedecem. Vjezbamo simulacije i pripremamo se druze politicki PrenjPrenj wrote:Gornja vijest nam potvrdjuje da se ocekuje i samostalan nastup Svicarske brigade.bleka wrote:Bice rat ako ista govna pokusaju, jer Bosnjaci nemaju rezervnu drzavu. Sto rece A. Dudakovic:" Ili mi ili oni"
Prema zadnjim izvjestajima, dobro su podmazali joysticke na svojim game platformama putem kojih ce ucestvovati u sljedecem bosanskom ratu ...
-
bleka
ma ko ce nas pitat sta mi hocemo (jel me neko pito 92 sta cu i kako cu). NEk "braca" objave "otcepljenje" i imamo izbor pasose pokazivat na Kozijoj cupriji ili skrsit "autonomase"rasta wrote:kad prvi metak opali javicu ti se pa da bjezimo zajedno...bleka wrote:Bice rat ako ista govna pokusaju, jer Bosnjaci nemaju rezervnu drzavu. Sto rece A. Dudakovic:" Ili mi ili oni"
-
mickyK
bleka wrote:ma ko ce nas pitat sta mi hocemo (jel me neko pito 92 sta cu i kako cu). NEk "braca" objave "otcepljenje" i imamo izbor pasose pokazivat na Kozijoj cupriji ili skrsit "autonomase"rasta wrote:kad prvi metak opali javicu ti se pa da bjezimo zajedno...bleka wrote:Bice rat ako ista govna pokusaju, jer Bosnjaci nemaju rezervnu drzavu. Sto rece A. Dudakovic:" Ili mi ili oni"
-
mickyK
bleka wrote:ma ko ce nas pitat sta mi hocemo (jel me neko pito 92 sta cu i kako cu). NEk "braca" objave "otcepljenje" i imamo izbor pasose pokazivat na Kozijoj cupriji ili skrsit "autonomase"rasta wrote:kad prvi metak opali javicu ti se pa da bjezimo zajedno...bleka wrote:Bice rat ako ista govna pokusaju, jer Bosnjaci nemaju rezervnu drzavu. Sto rece A. Dudakovic:" Ili mi ili oni"
- A_I_
pa šta je vama ljudi o čemu vi trubite
hoće li se ikad ovaj narod prestati navlačiti na huškačku politiku
kako ne vidite da
1) ti lafo zahtjevi za ocjepljenjem ne piju i neće piti vode
2) tim busanjem u prsa biće rata biće rata samo igrate njima (sds-u i slicnima) na ruku
divno extremizam je potpaljen na obje strane - sad samo još po kafićima da se proširi glas - fuuuuuujjjjjjj
nismo ovce vec mazgetine
hoće li se ikad ovaj narod prestati navlačiti na huškačku politiku
kako ne vidite da
1) ti lafo zahtjevi za ocjepljenjem ne piju i neće piti vode
2) tim busanjem u prsa biće rata biće rata samo igrate njima (sds-u i slicnima) na ruku
divno extremizam je potpaljen na obje strane - sad samo još po kafićima da se proširi glas - fuuuuuujjjjjjj
nismo ovce vec mazgetine
-
Pearl
super.. samo mi javi ako se zapuca, da garim odavde i ispravim gresku iz mladosti...bleka wrote:Bice rat ako ista govna pokusaju, jer Bosnjaci nemaju rezervnu drzavu. Sto rece A. Dudakovic:" Ili mi ili oni"
ici cu radije na novi zeland cuvati ovce nego ostati ovdje, jos malo se mrziti, pretrpiti jos jedan rat i onda gledati papke kako smjeskajuci se koaliraju sa dojucerasnjim" neprijateljem" a sve u svrhu "da nam je svima bolje" propagande... njemacka se kao agresor nakon 2.svj rata digla na noge nakon 10 godina, a mi jos cekamo neke bolje dane...
-
mickyK
Samo je razlika sto njemacka nije imala republiku srpsku.Pearl wrote:super.. samo mi javi ako se zapuca, da garim odavde i ispravim gresku iz mladosti...bleka wrote:Bice rat ako ista govna pokusaju, jer Bosnjaci nemaju rezervnu drzavu. Sto rece A. Dudakovic:" Ili mi ili oni"![]()
ici cu radije na novi zeland cuvati ovce nego ostati ovdje, jos malo se mrziti, pretrpiti jos jedan rat i onda gledati papke kako smjeskajuci se koaliraju sa dojucerasnjim" neprijateljem" a sve u svrhu "da nam je svima bolje" propagande... njemacka se kao agresor nakon 2.svj rata digla na noge nakon 10 godina, a mi jos cekamo neke bolje dane...
-
bleka
super.. samo mi javi ako se zapuca, da garim odavde i ispravim gresku iz mladosti...
[/quote]
pa nista mozes odmah danas( nemoj rec sutra da ti nismo rekli na vrijeme ) . Jer ako volis N. Z> odmah na avion poselami sve tamo
pa nista mozes odmah danas( nemoj rec sutra da ti nismo rekli na vrijeme ) . Jer ako volis N. Z> odmah na avion poselami sve tamo
-
Prenj
Je li RS kriva sto se 500 metara zapadnog izlaza iz grada pravi zadnje dvije godine,i sto godisnje gradimo 2km autoputa, ili sto se zaobilaznica oko grada uopste ne gradi premda su pare obezbijedjene jos prije 4 godine?mickyK wrote:Samo je razlika sto njemacka nije imala republiku srpsku.Pearl wrote:super.. samo mi javi ako se zapuca, da garim odavde i ispravim gresku iz mladosti...bleka wrote:Bice rat ako ista govna pokusaju, jer Bosnjaci nemaju rezervnu drzavu. Sto rece A. Dudakovic:" Ili mi ili oni"![]()
-
mickyK
Nije, al je kriva sto se nista u ovoj jeb... drzavi nemoze usaglasiti po pitanju zakona. Kakav god zakon ovi ovde politicari pokusaju izlglasat, protive se politicari iz RS-a. Zasto je veci uvoz u bih, nego izvoz, hajde molim te odgovori mi barem na to pitanje?!Prenj wrote:Je li RS kriva sto se 500 metara zapadnog izlaza iz grada pravi zadnje dvije godine,i sto godisnje gradimo 2km autoputa, ili sto se zaobilaznica oko grada uopste ne gradi premda su pare obezbijedjene jos prije 4 godine?mickyK wrote:Samo je razlika sto njemacka nije imala republiku srpsku.Pearl wrote: super.. samo mi javi ako se zapuca, da garim odavde i ispravim gresku iz mladosti...![]()
- A_I_
- A_I_
- A_I_
ne moraš u NZ - evo bleka glumi(i hope so) jednu ovcuPearl wrote: ici cu radije na novi zeland cuvati ovce nego ostati ovdje, jos malo se mrziti, pretrpiti jos jedan rat i onda gledati papke kako smjeskajuci se koaliraju sa dojucerasnjim" neprijateljem" a sve u svrhu "da nam je svima bolje" propagande... njemacka se kao agresor nakon 2.svj rata digla na noge nakon 10 godina, a mi jos cekamo neke bolje dane...
a ima ih još barem jedno stado da oformiraš
Last edited by A_I_ on 29/05/2006 11:49, edited 1 time in total.
-
bleka
Je li RS kriva sto se 500 metara zapadnog izlaza iz grada pravi zadnje dvije godine,i sto godisnje gradimo 2km autoputa, ili sto se zaobilaznica oko grada uopste ne gradi premda su pare obezbijedjene jos prije 4 godine?[/quote]
Nije za taj konretan autoput.ALi milion dtugih stvari koci, trosi novac, pravi probleme, ma sramoti zemlju. Hocemo 10 regija i to se treba transformirati s reformom policijom. Ako nece to nek idu u Srbiju. A za nase Bosnje http://video.google.com/videoplay?docid ... 70&q=bosna
pa premotaj do 16m 15sec i slusaj 15 sekundi
Nije za taj konretan autoput.ALi milion dtugih stvari koci, trosi novac, pravi probleme, ma sramoti zemlju. Hocemo 10 regija i to se treba transformirati s reformom policijom. Ako nece to nek idu u Srbiju. A za nase Bosnje http://video.google.com/videoplay?docid ... 70&q=bosna
pa premotaj do 16m 15sec i slusaj 15 sekundi