Poslije *ebanja....
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- anais_nin
#1 Poslije *ebanja....
nema kajanja
kaze narod nas....al' ipak se desi da se pokajemo
je l vam se ikad desilo da ste "zazalili" sto ste podijelili horizontalu s nekim?
bilo da ste bili u vezi pa raskinuli s tom osobom, ili se desilo s nekim "nako" pod naletom emocija, ili se desilo s "pogresnom osobom" ili je recimo bilo drama drama lose....pa ste poslije pomislili "eh sto je meni ovo trebalo" 
-
Max.Cherry
Jednom mi je prisjelo al ne odmah kako to obično bude kad bude, nego poslije... Nisam je se mog'o kutarisat'. Mea culpa.
-
mr2
#4 Re: Poslije *ebanja....
prije par godina....zena me provalilaanais_nin wrote:nema kajanja![]()
je l vam se ikad desilo da ste "zazalili" sto ste podijelili horizontalu s nekim?
bilo da ste bili u vezi pa raskinuli s tom osobom, ili se desilo s nekim "nako" pod naletom emocija, ili se desilo s "pogresnom osobom" ili je recimo bilo drama drama lose....pa ste poslije pomislili "eh sto je meni ovo trebalo"
- Lace
#6 Re: Poslije *ebanja....
sad znas da neces vise nikadmr2 wrote:prije par godina....zena me provalilaanais_nin wrote:nema kajanja![]()
![]()
![]()
trazi drugi stan,malu jednom u dvije sedmice vidis
![]()
kolko sam puta pomislijo sta mi je ovo trebalo
a ja nikad ne ulijecem nepromisljeno...na pocetku rascistim sama sa sobom...a u stanju sam da se kontrolisem
- anais_nin
#7 Re: Poslije *ebanja....
a sta ako je seks bio praaaaaaaaaaaaaaaaaavo losh?Lace wrote: a ja nikad ne ulijecem nepromisljeno...na pocetku rascistim sama sa sobom...a u stanju sam da se kontrolisem..da rezimiramo...nije mi zao
- Lace
#10 Re: Poslije *ebanja....
ne desava mi seanais_nin wrote:a sta ako je seks bio praaaaaaaaaaaaaaaaaavo losh?Lace wrote: a ja nikad ne ulijecem nepromisljeno...na pocetku rascistim sama sa sobom...a u stanju sam da se kontrolisem..da rezimiramo...nije mi zao
po nacinu na koji se neko ljubi mozes skontati hoce li ti se svidjeti i ostalo...tako da ako mi se ne svidja prvo...drugo se nece ni desiti
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
Jordan26 wrote:meni se desilo....keks je bio katastrofalno losh....al se nisam pokajala..sto je bilo bilo je...nema smisla kajati se...![]()
znam samo da se nece desiti drugi put![]()
![]()
Djecak: - Ha, ha ... ja imam loptu, a ti nemas!
Djevojcica: - Jaaa, ... ali ja imam lutku, a ti nemas!
Djecak: - Ejs, ali ... ja imam chunu, a ti nemas!
Djevojcica: - Ufff, ... kad narastem, ... imat cu ih sto!
- repeater
#14 Re: Poslije *ebanja....
jakog mi naroda. pun mu je rjecnik sovinistickih izraza poput ovog.anais_nin wrote: .. kaze narod nas....
- anais_nin
#15 Re: Poslije *ebanja....
pa evo i forumashi kazu da uglavnom nema kajanjarepeater wrote:jakog mi naroda. pun mu je rjecnik sovinistickih izraza poput ovog.anais_nin wrote: .. kaze narod nas....
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Ajmeeeee...naravno da ima...ne zelim ni da se sjecam kao sto Balas rece "Kraj kakvih smo se krokodila budili..."
Kad je covjek mlad, ma opet pjesma, sad od Kazalista "Bas te briga s kim ces leci"... Fakat Nekada bih radije da sam ga ciglom tuko, glava me je boljela bar deset puta... No kad si mladji ne primijetis, bitan je account
:D i opet pjesma, sada Zdravko Colic " Vazan bio je broj..."
Bitno je ne prestati traziti i onda opet Cola ide, ista pjesma "I u stvari, srce spava..." Ili Balas, jos bolje "Ne bih svakoj pesme pisao, da sam znao da postojis..."
Uh, kako ih lijepo obrise sve, jebes gumicu za obicnu i hemijsku olovku...

Kad je covjek mlad, ma opet pjesma, sad od Kazalista "Bas te briga s kim ces leci"... Fakat Nekada bih radije da sam ga ciglom tuko, glava me je boljela bar deset puta... No kad si mladji ne primijetis, bitan je account
Bitno je ne prestati traziti i onda opet Cola ide, ista pjesma "I u stvari, srce spava..." Ili Balas, jos bolje "Ne bih svakoj pesme pisao, da sam znao da postojis..."
Uh, kako ih lijepo obrise sve, jebes gumicu za obicnu i hemijsku olovku...
-
car-x
nije bas da sam se kajo bilo kad, ali mi se jednom desilo, kako vec neko rece, da poslije one-night-stand-a nisam mogo da se otresem cure.. a bilo je s pocetka jasno da ne nudim nista vise.. elem, ona je mislila kako ce me "privolit" na vezu.. hljebe dragi..
- horns&drums
Dobro, ima tu i nase krivnje, nekad se i mi ponasamo kao da je to long term relationship ali brate...pa nisam pupcanom vrpcom vezan 
Nego care, ja sam vise mislio na fiziku od duhovnosti
Nego care, ja sam vise mislio na fiziku od duhovnosti
- horns&drums
Hehehehe, ima ona scena iz Mi nismo andjeli II kad Nikola kaze "Gospodjo, nisam ja lopov, ja sam jebac"
:D:D:D
-
Juiceman
Nedavno mi se desilo, pa još razmišljam o tome, jel mi to trebalo, nije li...nije mi zao, samo se osjećam onako beeeze. Valjda su očekivanja bila malo veća glede perioda "nakon", pa možda zato nije zabavno sad. Pa ne znam ako se ukaže prilika ponovo sa istom osobom, kažu da su relationship grows