Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ne mogu da vjerujem da se Marijanino ime dovodi u ovakav kontekst Poznajem je silom prilika, i ne kazem da je neka dobrica, ne poznajem je toliko licno, ali ovo je ipak neocekivano. Ne znam..
ja nikad nisam vidio muske na njenom aerobiku...otkud sad to...znam da budu neka dvojica ne znaju ni oni sta su..a i od ovog napravise senzaciju..koliko ja znam u Sarajevu se uvijek odrastalo uz mahalsko batinjanje...pa ili otvrdnes ili te nastave lemat...ma bezveze im vijest...a ako nije tacno moze tuzit za klevetu..pa ja...
callmethebreeeze wrote:meni je nevjerovatno da niko ovu marijanu nije zamolio za komentar.
Jedna strana price i kraj = BH novinarstvo
nevjerovatno. bez obzira da li je kriva ili ne, sad je ocrnise da je jadran ne bi oprao.
da bog sacuva.
Ali mislim, ovako plasirati vijest u javnost...nemam rijeci. Tim prije sto je poznajem, koliko - toliko i jednostavno ne povezujem ovo s njom.
Ali ajde, s obzirom na kakvim je 'granama' nase novinarstvo ne znam ni sto se cudim.
p.s. povjetarac tebe bas nigdje u zadnje vrijeme