Ja koristim dva parking mjesta u garažama na sprat na Dobrinji. Cijena jednog mjesta je povećana sa 43 na 60 KM (ogromno poskupljenje za oko 40%). Otkazaću ugovor još danas!!!
Poskupljenje zakupa parkinga JKP RAD
Moderator: anex
-
Sanda Seta
#1 Poskupljenje zakupa parkinga JKP RAD
Šta kažete na povećanje cijene garažnog prostora od strane JKP RAD?
Ja koristim dva parking mjesta u garažama na sprat na Dobrinji. Cijena jednog mjesta je povećana sa 43 na 60 KM (ogromno poskupljenje za oko 40%). Otkazaću ugovor još danas!!!
-
Sanda Seta
#3 Re: Poskupljenje zakupa parkinga JKP RAD
Ima li još korisnika ovih garaža među vama? Da čujem vaše mišljenje!?
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#4 Re: Poskupljenje zakupa parkinga JKP RAD
Sta su naveli kao razlog?Sanda Seta wrote:Šta kažete na povećanje cijene garažnog prostora od strane JKP RAD?
- Pasiflora
#5 Re: Poskupljenje zakupa parkinga JKP RAD
Ti si u natkrivenoj garazi? Poslala sam ti pmSanda Seta wrote:Šta kažete na povećanje cijene garažnog prostora od strane JKP RAD?
- Altsa
#6 Re: Poskupljenje zakupa parkinga JKP RAD
ma kakav razlog. garaze su u ocajnom stanju. kada udes u njih kao da si usao u pecine. sa plafona curi sedra, ogromne rupe od granata koje su raja pokrila najlonima da im ne curi po autu. mrkli mrak, bare po podu . ma uzas pravi i jos poskupe sa 43 KM na 60 KM-ova. bezobrazluk do krajnjih granica. auti parkirani na prilazu u garazu gdje dadnu nesto para cuvaru a on im kao pazi na auto a mi se jedva provlacimo. RAD nije ulozio ni feninga u ove garaze. jedino sto urade je to da izvuku lineje u garazi a i to je bas velik posao.
jedino me raduje sto je veliki broj korisnika poceo da otkazuje garazna mjesta.
- alica.k
#7 Re: Poskupljenje zakupa parkinga JKP RAD
ovo mi je unistilo boju na autu.Altsa wrote:ma kakav razlog. garaze su u ocajnom stanju. kada udes u njih kao da si usao u pecine. sa plafona curi sedra, ogromne rupe od granata koje su raja pokrila najlonima da im ne curi po autu. mrkli mrak, bare po podu . ma uzas pravi i jos poskupe sa 43 KM na 60 KM-ova. bezobrazluk do krajnjih granica. auti parkirani na prilazu u garazu gdje dadnu nesto para cuvaru a on im kao pazi na auto a mi se jedva provlacimo. RAD nije ulozio ni feninga u ove garaze. jedino sto urade je to da izvuku lineje u garazi a i to je bas velik posao.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jedino me raduje sto je veliki broj korisnika poceo da otkazuje garazna mjesta.
- vjesticanametli
#8 Re: Poskupljenje zakupa parkinga JKP RAD
i ja sam u natkrivenoj na dobrinji i vec sam otkazala..................previse je a nikada nista ulozili nisu...........cak i te najlone sto je raja stavila da zastite auta su poskidali......... hvala ima trg 
- Compact
#9 Re: Poskupljenje zakupa parkinga JKP RAD
A faza, A. polje, podzemni parking, od Hypo banke do RTV doma, na ulazu i izlazu rampa, čuvar, unutra toplo, cijena sitnica, 47 KM sa PDVom! Na red za mjesto možeš doći otprilike 2986. godine. Iako ne znam ko drži ovaj parking (valjda općina jer od njih dobijam račun) nije puno koliko god traže, jer kada uzmete u obzir krimose, snijeg, a Bogami i kišu, nije puno....!
ps. fakat mi Vas je žao!
ps. fakat mi Vas je žao!
- popi
#10 Re: Poskupljenje zakupa parkinga JKP RAD
I mi imamo dva mjesta u garazama, jedva ih dobili, takodjer razmisljamo da otkazemo, ali sta onda?
Moja ulica je vec ionako prepuna parkiranih auta, a garaze ce, svakom slucaj biti popunjene i opet ce se cekati mjesto do 2980god...
Ja nisam primjetila da ima javnih prituzbi na ovo poskupljenje, a ne treba reci da je previse, jer je vece od 40%. Da li mozemo uticati na ovu odluku?
Za ovakvu promjenu cijene mislim da trebaju imati itekako jake razloge, gdje su
Koliko vidim nisu ih naveli ili grijesim?
Da li mozemo uraditi nesto, kome i na koji nacin je najbolje uputiti zalbu ?
Moja ulica je vec ionako prepuna parkiranih auta, a garaze ce, svakom slucaj biti popunjene i opet ce se cekati mjesto do 2980god...
Ja nisam primjetila da ima javnih prituzbi na ovo poskupljenje, a ne treba reci da je previse, jer je vece od 40%. Da li mozemo uticati na ovu odluku?
Za ovakvu promjenu cijene mislim da trebaju imati itekako jake razloge, gdje su
Da li mozemo uraditi nesto, kome i na koji nacin je najbolje uputiti zalbu ?
-
Wind
#11 Re: Poskupljenje zakupa parkinga JKP RAD
nisam korisnik garaza ali sam procitao clanak u novinama o tom poskupljenju....
glavni razlog za poskupljenje je da je JK RAD u prosloj godini radio sa gubitkom, pa vele da se
malo "popravimo"
Uzas...a kao ulozice pare u opremanje garaza (rasvjeta, oznake...)
javite krajem godine jel bilo sta od toga....(a vec sad sumnjam u to
)
glavni razlog za poskupljenje je da je JK RAD u prosloj godini radio sa gubitkom, pa vele da se
malo "popravimo"
Uzas...a kao ulozice pare u opremanje garaza (rasvjeta, oznake...)
javite krajem godine jel bilo sta od toga....(a vec sad sumnjam u to