Posao u VF-KONZUM?
-
descent
#1 Posao u VF-KONZUM?
Kad se preda molba za radno mjesto u VF a natjecaj otovren do 1 u mjesecu,za koliko vremena se molba razmatra i kad se poziva na razgovor ?
-
samo_malo
#2 Re: Posao u VF-KONZUM?
sedmicu posle toga ocekuj poziv, ako si imo štelu naravno...jer bRez nje nista nemRedescent wrote:Kad se preda molba za radno mjesto u VF a natjecaj otovren do 1 u mjesecu,za koliko vremena se molba razmatra i kad se poziva na razgovor ?
nek je sretno...
-
samo_malo
Vamilija mi je bila zaposlena u konzumu. Gonili su je da radi ko crnac
plata 500km, doduse prijava, zdr, pen i ostali doprinosi.
neznam za koje mjesto si konkurisao/la?
Ova moja rodica je radila na kasi, kasnije nije bilo pravila, i po marketu je radila, i cistila i slagala i sFe. A o praznicima nije ni mislila..al jeb'ga takav je vakat, daj poso, pa kakav god
neznam za koje mjesto si konkurisao/la?
Ova moja rodica je radila na kasi, kasnije nije bilo pravila, i po marketu je radila, i cistila i slagala i sFe. A o praznicima nije ni mislila..al jeb'ga takav je vakat, daj poso, pa kakav god
-
Bosanac30
Nije bitna skola.Stela je bitna.Sve ce vas pozvati na razgovor a ako te prime bices osiguran odmah.descent wrote:jos me zanima misljenje drugih konkurs je bio raspisan do 12.7.kad mogu ocekivati poziv i dali cu biti od prvog dana osiguran ako se zaposlim i jel istina da primaju samo onog ko ima zavrsenu trgovacku skolu?