Hvala!
Posao u UN-u - testiranje i intervju
Moderator: anex
-
Fairy Dust
#1 Posao u UN-u - testiranje i intervju
Nedavno sam dobila poziv na testiranje za project assistant posao u UN-u, konkretnije UN Women. Cijenila bih ako neko ima savjet ili informaciju kako bi mogao test izgledati i na koji bih se nacin mogla pripremiti.
Hvala!
Hvala!
- Vitezanin
#2 Re: Posao u UN-u - testiranje i intervju
Nemaš baš ujednačena testiranja i intervjue u cijelom UN-u kod nas. Evo npr. ja sam bio prije 2 godine na razgovoru za posao tu (u UNDP-u) i imao sam jedan poduži intervju, na engleskom, ali nisu bili nikakvi testovi. Na kraju sam bio drugi na listi, ali eto.
Također, za internship je druga priča, i to sam imao (prije ovog gore) neki oblik konsultacija nakon čega sam počeo raditi praksu.
Mislim da u najmanju ruku možeš očekivati intervju koji će biti baziran na "analizi" tvog iskustva u odnosu na poziciju za koju si se prijavila.
Ali opet, to sve zavisi od pozicije do pozicije. Sretno i samo opušteno.

Također, za internship je druga priča, i to sam imao (prije ovog gore) neki oblik konsultacija nakon čega sam počeo raditi praksu.
Mislim da u najmanju ruku možeš očekivati intervju koji će biti baziran na "analizi" tvog iskustva u odnosu na poziciju za koju si se prijavila.
Ali opet, to sve zavisi od pozicije do pozicije. Sretno i samo opušteno.