a jesu li to Bogom odredena radna mjesta sarajlijama...?ružmarin-a wrote:nemam ja šta da mislim i da kompariram, želim ti svako dobroAmazonka27 wrote:
ako te pomisao da si veca, pametnija, ljepsa, obrazovanija, pismenija, kulturnija itd...od mene - cini sretnom, ok izvolija volim da ljude cinim sretnima
i svakome svoje
pa i meni moje
LP
P.S. usljed zamora od pokušaja zdrave diskusije s tobom, lagano ti šaljem mah![]()
jer zaista ne vrijedi...
predozirana si netrpeljivošću prema forumašima koji su se deklarisali odakle su
prema tome-putevi nam se razmimoilaze
@havana: jesi li imao priliku da neko trči da ti okrene ciple, doda, prilikom obuvanja?
ako si bio negdje, na skupu pa bilo dosta ljudi, pa se izuvali
o tome se radi![]()
@respo: nisam se uopće uhvatila tvog posta
@black, bravo, ali i ti si bolan došljo, i ti si uzeo hljeb nekm Sarajliji, to je ono što se potencira ovdje
@amazonka: nemaš ti pojma bona, ne laprdaj svega ti i ne donosi ishitreno zaključke o meni
posao u Sarajevu
- plemba
#176 Re: posao u Sarajevu
- Arc_Angel
#177 Re: posao u Sarajevu
jedna tamo wrote:Arc_Angel wrote:ja cu samo reci jednu jedno 30% od od 1.800.000 radno sposobnih je nezaposleno, 25% populacije zivi ispod granice siromastva. https://www.cia.gov/library/publication ... os/bk.html
POSAO NIJE PROBLEM, POSLA NEMA![]()
PARE NISU PROBLEM PARA NEMA
Ha ja, mozemo mi ovdje do ujtru vodjeni emocijama traziti razloge sto nemamo posao, i ko je kriv albanci, sandzaklije i ostali
kao sto rekoh POSAO NIJE PROBLEM, POSLA NEMA
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#178 Re: posao u Sarajevu
Auuuu sta pociniste ovo.