Posao???

Ekonomija, biznis, dionice, posao, (ne)zaposlenost...

Moderator: anex

Post Reply
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#1 Posao???

Post by bordo gandalf »

pozz evo naletio sam u oglasu jedan zanimljiv posao naime tamo stoji da se posao radi kuci tj pakuju se koverte sedmicna isplata od 100-300 KM e sad da vas pitam jel neko imao iskustva sa ovim
Ljuska_u_BaklaFi

#2 Re: Posao???

Post by Ljuska_u_BaklaFi »

Nsam imala nista s tim, ali sam cula da trebas prvo da ulozis odredjenu sumu novca u te koverte da bi ti oni isplatili rad, ali i to ne mozes koliko ti hoces, nego koliko njima zatreba....a shta kad im ne zatreba??? :? Helem nazovi ali......mrka kapa koliko sam chula, ne moram i biti u pravu :roll:
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#3 Re: Posao???

Post by KatarinaKosaca »

don_emir wrote:pozz evo naletio sam u oglasu jedan zanimljiv posao naime tamo stoji da se posao radi kuci tj pakuju se koverte sedmicna isplata od 100-300 KM e sad da vas pitam jel neko imao iskustva sa ovim
Pušiona. MOje iskustvo iz inostranstva sa tim. Traže ti da platiš, pa onda ti pošalju da je upravo nestalo pakovanja koverata,a li da ima pravljenje brodova i da za to treba još da platiš (za katalog). A kad zoveš 24h se javlja automatska sekretarica. Ako ti traže da platiš za te koverte, to je to, bježi od te prevare.
bordo gandalf

#4 Re: Posao???

Post by bordo gandalf »

KatarinaKosaca wrote:
don_emir wrote:pozz evo naletio sam u oglasu jedan zanimljiv posao naime tamo stoji da se posao radi kuci tj pakuju se koverte sedmicna isplata od 100-300 KM e sad da vas pitam jel neko imao iskustva sa ovim
Pušiona. MOje iskustvo iz inostranstva sa tim. Traže ti da platiš, pa onda ti pošalju da je upravo nestalo pakovanja koverata,a li da ima pravljenje brodova i da za to treba još da platiš (za katalog). A kad zoveš 24h se javlja automatska sekretarica. Ako ti traže da platiš za te koverte, to je to, bježi od te prevare.
predpostavio sam....nema lahke pare nigdj e :D :D :dance:
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#5 Re: Posao???

Post by Truba »

samo su problemi lagani i besplatni
bordo gandalf

#6 Re: Posao???

Post by bordo gandalf »

komi wrote:samo su problemi lagani i besplatni
ma i problem naplati svoje nekada :D
Skyfox

#7 Re: Posao???

Post by Skyfox »

off

zna li neko kakvi su uslovi za rad u Belisimi (administracija) za platu znam otprilike al me zanima kako se odnose prema radnicima???

Nije za mene...
Post Reply