Posao???
Moderator: anex
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#1 Posao???
pozz evo naletio sam u oglasu jedan zanimljiv posao naime tamo stoji da se posao radi kuci tj pakuju se koverte sedmicna isplata od 100-300 KM e sad da vas pitam jel neko imao iskustva sa ovim
- Ljuska_u_BaklaFi
#2 Re: Posao???
Nsam imala nista s tim, ali sam cula da trebas prvo da ulozis odredjenu sumu novca u te koverte da bi ti oni isplatili rad, ali i to ne mozes koliko ti hoces, nego koliko njima zatreba....a shta kad im ne zatreba???
Helem nazovi ali......mrka kapa koliko sam chula, ne moram i biti u pravu 
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#3 Re: Posao???
Pušiona. MOje iskustvo iz inostranstva sa tim. Traže ti da platiš, pa onda ti pošalju da je upravo nestalo pakovanja koverata,a li da ima pravljenje brodova i da za to treba još da platiš (za katalog). A kad zoveš 24h se javlja automatska sekretarica. Ako ti traže da platiš za te koverte, to je to, bježi od te prevare.don_emir wrote:pozz evo naletio sam u oglasu jedan zanimljiv posao naime tamo stoji da se posao radi kuci tj pakuju se koverte sedmicna isplata od 100-300 KM e sad da vas pitam jel neko imao iskustva sa ovim
- bordo gandalf
#4 Re: Posao???
predpostavio sam....nema lahke pare nigdj eKatarinaKosaca wrote:Pušiona. MOje iskustvo iz inostranstva sa tim. Traže ti da platiš, pa onda ti pošalju da je upravo nestalo pakovanja koverata,a li da ima pravljenje brodova i da za to treba još da platiš (za katalog). A kad zoveš 24h se javlja automatska sekretarica. Ako ti traže da platiš za te koverte, to je to, bježi od te prevare.don_emir wrote:pozz evo naletio sam u oglasu jedan zanimljiv posao naime tamo stoji da se posao radi kuci tj pakuju se koverte sedmicna isplata od 100-300 KM e sad da vas pitam jel neko imao iskustva sa ovim
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#5 Re: Posao???
samo su problemi lagani i besplatni
- bordo gandalf
#6 Re: Posao???
ma i problem naplati svoje nekadakomi wrote:samo su problemi lagani i besplatni
- Skyfox
#7 Re: Posao???
off
zna li neko kakvi su uslovi za rad u Belisimi (administracija) za platu znam otprilike al me zanima kako se odnose prema radnicima???
Nije za mene...
zna li neko kakvi su uslovi za rad u Belisimi (administracija) za platu znam otprilike al me zanima kako se odnose prema radnicima???
Nije za mene...