posao skladištara u Mangu?

Ekonomija, biznis, dionice, posao, (ne)zaposlenost...

Moderator: anex

Post Reply
delina

#1 posao skladištara u Mangu?

Post by delina »

Firma je Grateks, posao u skladištu Manga, valjda u Ferhadiji. Zna li neko nešto o poslu ili radu u toj firmi, plata, radno vrijeme, odnos ...?
donja_crtica

#2 Re: posao skladištara u Mangu?

Post by donja_crtica »

Izvini na off topic, ali poplava ovih pitanja.

Ja kada sam dobio prvi full time posao, trebao da imam probni rad, slao poruke raji pitao... ali sam se pitao kako cu odraditi posao, hocul zadovoljiti kriterije. Dobio za pola mjeseca 200, pa slijedeci mjesec 500, od toga i kirija i rezije, i ja sav sretan.Radio sve, nosio i kravatu a znao sam i teze fizicke poslove radit.

Elem, sta hocu reci, malo je svijet previse izbirljiv za vrijeme kakvo je sada. Svi prava ganjaju, rijetko ko gleda sta su mu obaveze. I radnici i gazde
delina

#3 Re: posao skladištara u Mangu?

Post by delina »

forum bi trebao služiti i takvim stvarima, između ostalog, da ljudi dobiju informacije do kojih je teže doći.
Slažem se da ljudi previše biraju, ali dobro je opet znati kakva je konkretno situacija na nekom mjestu, uvijek postoje dobri i loši poslodavci, ali i zaposlenici.
Comrad

#4 Re: posao skladištara u Mangu?

Post by Comrad »

Nek ljudi pitaju, ne vidim zasto to nekome smeta. :roll:

Ako neko nije pitao, nije imao priliku da pita i malo se zeznuo...jbg sad. I zasto se ne bi biralo. Zasto da neko radi 8h i dobije crkavicu od plate, ili je ne dobije nikako. Zasto da trpi maltretiranje sefova i itd... To su samo npr neke informacije koje se mogu ovako saznati. Jer nase gazde cesto (u pravilu uvijek) ne govore istinu kandidatima. Obeca se sve i svasta i na kraju pola od toga se ne ispuni.

Naravno, mozda je firma o kojoj se prica odlicna pa ce se kandidat jos vise potruditi da se sto bolje predstavi i dobije zaposlenje.
donja_crtica

#5 Re: posao skladištara u Mangu?

Post by donja_crtica »

Ma naravno da ima pravo da pita, nego meni padaju u oci ove teme. Nekako mi dodje kao da se trazi opravdanje za nerad. Nisu svi privatnici isti, velika vecina njih cijeni postena i vrijedna radnika
Last edited by donja_crtica on 10/01/2011 00:07, edited 1 time in total.
Cholina_Lokica

#6 Re: posao skladištara u Mangu?

Post by Cholina_Lokica »

gratex, fine, redovne plate, kad se radi, radi se, kad se ne radi, ne radi se, sve po zaslugama i ulozenom trudu
Post Reply